Mini-serie Zo houd je deze periode je goede voornemens vol: Stap 3

Jan 16, 2021

In deze mini-serie leer ik je hoe je in 3 simpele stappen goede voornemens en gezonde gewoontes ontwikkelt én volhoudt, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Zodat je over een paar maanden de beste versie van jezelf bent. De versie die je zou moeten zijn; fit, blij en bruisend van energie.

Hier lees je stap 1. Hier stap 2. In dit blog stap 3: Wees lief voor jezelf. 

 

Stap 3. Wees lief voor jezelf en have fun


Bedenk dat Rome ook niet in één dag gebouwd is. Alle begin is moeilijk en het aanleren van nieuwe goede gewoontes (en het afleren van oude slechte gewoontes) is één van de lastigste dingen die er is.

Kijk naar jezelf met compassie en wees niet te streng voor jezelf. Net als dat we van onze kinderen niet verwachten dat ze alles in één keer kunnen, zouden we dat ook niet van onszelf moeten verwachten. Nieuwe dingen leren gaat nu eenmaal met vallen en opstaan. Kijk dus vooral naar wat er al goed gaat en niet naar wat er nog beter kan.

En vier je successen! Voel je je al energieker, blijer of lichter? Wordt je eindelijk weer eens uitgerust wakker? Zie je al resultaat als je op de weegschaal staat? Dat is natuurlijk al een beloning op zich, maar je kan jezelf ook een beloning in het vooruitzicht stellen na het behalen van een mijlpaal. Bijvoorbeeld een lekkere massage van je man, of een avondje bingewatchen op Netflix. Dat motiveert nog eens extra!

 

Bonustip


In mijn Energy Boostcamp leer ik je hoe je op een makkelijke en lekkere manier binnen 5 dagen gezonde eetgewoontes aanleert. Zodat je je gezondheid, je energie en jouw ideale gewicht binnen 5 dagen een echte boost geeft. Klik hier voor meer informatie. 

Close

50% Complete

Fit met Ayurveda!

Baal jij er ook van dat je zo weinig energie, last van een opgeblazen buik of hormonale klachten hebt? En wil jij je dolgraag fit, slank en energiek voelen? 

Download dan nu gratis mijn e-book Fit met Ayurveda! voor een simpel stappenplan en heerlijke recepten voor direct meer energie, een stralende gezondheid en jouw ideale gewicht!