HE HOI!

Ik vind het altijd heel leuk om wat van je te horen. En hoewel ik en mijn team ons uiterste best doen om de vele vragen die ik dagelijks ontvang binnen 72 uur te beantwoorden, is dat niet altijd mogelijk.

Gelukkig staan de meeste antwoorden op jouw vragen al op mijn website. Kijk daarom voordat je ons een mail stuurt eerst even hier of jouw vraag er tussen staat:

👉 Inlogproblemen

Als je problemen hebt om in te loggen in de online academie probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen op de inlogpagina door op de link 'wachtwoord vergeten' op deze pagina te klikken. Het e-mailadres dat je hebt ingevuld bij aanschaf van het programma, is hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen.

👉 Heb je een vraag over een specifieke aandoening of wil je weten of Ayurveda ook geschikt voor jou is? Klik dan hier.

👉 Heb je vragen over één van mijn programma's? Kijk dan hier. Per programma vind je een uitgebreide informatiepagina waarin ik je alles vertel over het programma, inclusief de meest gestelde vragen. Scroll naar het einde van de pagina en grote kans dat je vraag daar beantwoord wordt :)

👉 Ben je benieuwd welk energietype jij bent? Download dan hier mijn gratis test Dosha test

👉 En natuurlijk vind je ook heel veel gratis tips en recepten in mijn blog.

Ik wens je heel veel eigen-wijsheid!

Liefs,
Martine

Geen antwoord gevonden op je vraag?

Neem dan gerust contact met mij op op via onderstaand formulier.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.