Online deep dive

Wil jij je energie verdubbelen? Zodat je weer lekker in je vel zit?

Ik help je om binnen 21 dagen weer te bruisen van energie, een gezond gewicht te bereiken en blij te zijn met wie je bent... zonder te diëten!

 

MEER INFORMATIE

Online traject

Stop met die 'one size fits all' methodes die niet voor jou werken. 

In plaats daarvan help ik je een gepersonaliseerd voedings- en leefstijlplan op te stellen dat werkt voor jouw unieke energie-type waardoor jij je het hele jaar door in balans, fit en energiek voelt. Zonder te diëten, honger te lijden of de laatste gezondheidshypes te volgen.

DAT WIL IK!

Gezonde gewoontes aanleren én volhouden

Dat gezonde gewoontes aanleren en volhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn leer ik je in mijn 365 dagen Fit met Ayurveda! ™ programma.

Dit is een laagdrempelige cursus waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda. Gedurende een heel jaar begeleid ik je in een rustig tempo naar jouw nieuwe fitte ik. 

DAT WIL IK!

5-daagse crash course

Nooit mee (crash) dieten, maar de meest natuurlijke en gezonde manier om je gezondheid een boost te geven. Voel je fit, slank en energiek in slechts 5 dagen. Zonder honger te lijden of dure dieetproducten aan te schaffen.

DAT WIL IK!

Kookboek Eet je fit met Ayurveda!

Om je te helpen met wat je precies in welk seizoen moet eten, heb ik specifieke weekmenu’s en meer dan 50 lekkere en makkelijke recepten samengesteld om jouw dosha's weer in balans te brengen.

Simpel, lekker en makkelijk voor meer energie en een gezond gewicht.

JA, GRAAG!

Persoonlijke coaching

Wil jij echt de diepte in en ontdekken wie jij in essentie bent zodat je precies wat je moet doen om weer lekker in je vel te zitten en jouw mooiste leven te leven?

We gaan samen, 1 op 1 aan de slag en ik begeleid je met het vinden van jouw unieke sweet spot.

Plan zelf een sessie in via onderstaande button of stuur me een mailtje op [email protected] als je een vraag hebt.

Plan een sessie in
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.