WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Al mijn programma's zijn erop gericht om jou op een prettige en simpele manier meer energie te geven en jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden zonder te diëten, meer te sporten of dure supplementen aan te schaffen.

Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Voel je fit, slank en energiek in 5 dagen

Ben jij ook helemaal klaar met al die verschillende voedingshypes én wil je gewoon kunnen genieten van lekker eten?

Het Energy Boostcamp™ is hét antwoord op de vraag wat je moet eten om je binnen 5 dagen weer fit, slank en energiek te voelen. Niet voor eventjes, maar voor altijd.

 

DAT WIL IK!

Een plattere buik binnen een paar dagen

Stel je voor dat je binnen een paar dagen een plattere buik én veel meer energie hebt.. zonder dat je daarvoor hoeft te diëten, extreem te sporten of dure supplementen moet aanschaffen. Deze eeuwenoude methode uit de Ayurveda maakt dat mogelijk.

Dat is wat ik nodig heb!

Detox your body & mind

Door wat we eten en hoe we leven ontstaat er ama in ons spijsverteringskanaal. Deze toxines zijn de oorzaak van een veelvoud aan klachten zoals een opgeblazen buik, weinig energie en overgewicht.

Als je hier niks aan doet, kunnen deze klachten uitmonden in ernstige ziektes zoals diabetes, hart- en vaatziektes, obesitas en bepaalde vormen van kanker.

Tijdens de Detox Kickstart ga je je lichaam en geest op een milde manier ontgiften zodat je binnen 21 dagen weer bruist van energie, centimeters ongezond buikvet verliest en makkelijk een paar kilo afvalt.

 

DAT HEB IK NODIG!

Persoonlijke voeding & leefstijl

Mijn Ontdek je Dosha programma is een deep dive programma. Hierin gaan we echt de diepte in en leer ik je wie jij bent en wat jij persoonlijk nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Je ontdekt jouw unieke body-mind type, jouw disbalans en wat je moet doen om de balans weer te herstellen. Je leert precies welke kleine aanpassingen jij in je voeding en leefstijl kan maken om de beste versie van jezelf te worden. 

Zet mij op de wachtlijst
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.