WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Al mijn programma's zijn erop gericht om jou op een prettige en simpele manier meer energie te geven en jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden zonder te diëten, meer te sporten of dure supplementen aan te schaffen.

Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Jouw persoonlijke voedings- en leefstijlplan

Stop met die 'one size fits all' methodes die niet voor jou werken. Voel je niet langer schuldig als je wat lekkers eet. En verspil geen kostbare tijd en energie meer aan ingewikkelde voedingsschema's, calorieën tellen of elk hapje afwegen.

Ik help jou een gepersonaliseerd voedings- en leefstijlplan op te stellen dat werkt voor jouw unieke body-mind type waarmee jij dagelijks de juiste keuzes kan maken en waardoor jij je het hele jaar door in balans, fit en energiek voelt. Zonder te diëten, honger te lijden of dure dieetproducten aan te schaffen.

DAT WIL IK!

Detox your body & mind

Door wat we eten en hoe we leven ontstaat er ama in ons spijsverteringskanaal. Deze toxines zijn de oorzaak van een veelvoud aan klachten zoals een opgeblazen buik, weinig energie en overgewicht.

Als je hier niks aan doet, kunnen deze klachten uitmonden in ernstige ziektes zoals diabetes, hart- en vaatziektes, obesitas en bepaalde vormen van kanker.

Tijdens de Detox Kickstart ga je je lichaam en geest op een milde manier ontgiften zodat je binnen 21 dagen weer bruist van energie, centimeters ongezond buikvet verliest en makkelijk een paar kilo afvalt.

 

DAT HEB IK NODIG!

Een plattere buik binnen een paar dagen

Stel je voor dat je binnen een paar dagen een plattere buik én veel meer energie hebt.. zonder dat je daarvoor hoeft te diëten, extreem te sporten of dure supplementen moet aanschaffen. Deze eeuwenoude methode uit de Ayurveda maakt dat mogelijk.

Dat is wat ik nodig heb!

Voel je fit, slank en energiek in 5 dagen

Ben jij ook helemaal klaar met al die verschillende voedingshypes én wil je gewoon kunnen genieten van lekker eten?

Het Energy Boostcamp™ is hét antwoord op de vraag wat je moet eten om je binnen 5 dagen weer fit, slank en energiek te voelen. Niet voor eventjes, maar voor altijd.

 

DAT WIL IK!
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.