WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Al mijn programma's zijn erop gericht om jou op een prettige en simpele manier meer energie te geven en jouw ideale gewicht te bereiken terwijl je gewoon lekker kan blijven leven.. en eten.

Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Gezonde gewoontes aanleren

Dat gezonde gewoontes aanleren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn leer ik je in mijn 365 dagen Fit met Ayurveda! programma. Dit is een laagdrempelige cursus waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de  Ayurveda. Gedurende een heel jaar begeleid ik je in een rustig tempo naar jouw nieuwe fitte ik.

 

MEER INFORMATIE

Je lichaam en geest reinigen

Dit is één van de belangrijkste dingen die je voor je gezondheid (en geluk) kan doen. Hoe je dat op een verantwoorde en prettige manier doet, leer ik je in mijn Detox Kickstart programma. Dit is een zogenaamde intensive. In dit programma ga je binnen zeer korte tijd enorme resultaten behalen waardoor je snel je energie verdubbelt, gezonder wordt en makkelijk kilo's afvalt. Dit is echt een kickstart programma waarin je gegarandeerd binnen drie weken resultaat bereikt.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke voeding & leefstijl

Mijn Ontdek je Dosha programma is een deep dive programma. Hierin gaan we echt de diepte in en leer ik je wie jij bent en wat jij persoonlijk nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Je ontdekt jouw unieke body-mind type, jouw disbalans en wat je moet doen om de balans weer te herstellen. Je leert precies welke kleine aanpassingen jij in je voeding en leefstijl nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. 

Zet mij op de wachtlijst
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.