ONTDEK WAT JIJ NODIG HEBT

Zodat je lekker in je vel zit en het leven kan leven waarvoor jij bedoeld bent. 

Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Winterpakket

Kickstart het jaar met mijn 3-in-1 winterpakket.

Mijn 3 meest effectieve methodes tijdelijk met 45% korting in één pakket gebundeld. Zodat jij fris, licht en energiek het jaar in gaat.

YES dat wil ik!

Kookboek Eet je fit met Ayurveda!

Om je te helpen met wat je precies in welk seizoen moet eten, heb ik specifieke weekmenu’s en meer dan 50 lekkere en makkelijke recepten samengesteld om jouw dosha's weer in balans te brengen.

Simpel, lekker en makkelijk voor meer energie en een gezond gewicht.

JA, GRAAG!

Online workshop

Stop met die 'one size fits all' methodes die niet voor jou werken. 

In plaats daarvan help ik je een gepersonaliseerd voedings- en leefstijlplan op te stellen dat werkt voor jouw unieke energie-type waardoor jij je het hele jaar door in balans, fit en energiek voelt. Zonder te diëten, honger te lijden of de laatste gezonheidshypes te volgen.

DAT WIL IK!

Body-Mind-Soul sessie

Wil jij weten wat jouw lichaam, jouw geest én jouw ziel nodig hebben om te stralen?

In deze sessie help ik je jouw unieke dosha te bepalen zodat je precies weet hoe jij jouw lichaam, jouw geest en jouw ziel kan voeden.

Je ontdekt niet alleen welke voeding en leefstijl jouw lichaam en geest nodig hebben om weer lekker in je vel te zitten. We gaan zelfs nog een stapje verder door te kijken naar wat jouw ziel nodig heeft. Naar jouw diepste verlangens en hoe jij jouw levensdoel, jouw unieke purpose in de wereld kan zetten.

DAT WIL IK WETEN!

Online programma

Wil jij je energie verdubbelen? En gaan doen wat je het liefste doet?

Ik help je om binnen 21 dagen weer te bruisen van energie zodat je weer lekker in je vel zit, zonder te diëten een gezond gewicht bereikt en blij te zijn met wie je bent! 

DAT HEB IK NODIG!

Persoonlijke coaching

Wil jij echt de diepte in en ontdekken wie jij in essentie bent zodat je precies wat je moet doen om weer lekker in je vel te zitten en jouw mooiste leven te leven?

We gaan samen, 1 op 1 aan de slag en ik begeleid je met het vinden van jouw unieke sweet spot.

Ik werk momenteel met een wachtlijst, klik op de button hieronder als je interesse hebt.

Zet mij op de wachtlijst
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.