ONTDEK WAT JIJ NODIG HEBT

Zodat je lekker in je vel zit en het leven kan leven waarvoor jij bedoeld bent. 

Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Kookboek Eet je fit met Ayurveda!

Om je te helpen met wat je precies in welk seizoen moet eten, heb ik specifieke weekmenu’s en meer dan 50 lekkere en makkelijke recepten samengesteld om jouw dosha's weer in balans te brengen.

Simpel, lekker en makkelijk voor meer energie en een gezond gewicht.

JA, GRAAG!

Gezonde gewoontes aanleren én volhouden

Dat gezonde gewoontes aanleren en volhouden helemaal niet moeilijk hoeft te zijn leer ik je in mijn 365 dagen Fit met Ayurveda! ™ programma.

Dit is een laagdrempelige cursus waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda. Gedurende een heel jaar begeleid ik je in een rustig tempo naar jouw nieuwe fitte ik. 

DAT WIL IK!

Online workshop

Stop met die 'one size fits all' methodes die niet voor jou werken. 

In plaats daarvan help ik je een gepersonaliseerd voedings- en leefstijlplan op te stellen dat werkt voor jouw unieke energie-type waardoor jij je het hele jaar door in balans, fit en energiek voelt. Zonder te diëten, honger te lijden of de laatste gezonheidshypes te volgen.

DAT WIL IK!

Online programma

Wil jij je energie verdubbelen? En gaan doen wat je het liefste doet?

Ik help je om binnen 21 dagen weer te bruisen van energie zodat je weer lekker in je vel zit, zonder te diëten een gezond gewicht bereikt en blij te zijn met wie je bent! 

DAT HEB IK NODIG!

Persoonlijke coaching

Wil jij echt de diepte in en ontdekken wie jij in essentie bent zodat je precies wat je moet doen om weer lekker in je vel te zitten en jouw mooiste leven te leven?

We gaan samen, 1 op 1 aan de slag en ik begeleid je met het vinden van jouw unieke sweet spot.

Momenteel bied ik dit niet aan en werk ik met een wachtlijst, klik op de button hieronder als je interesse hebt.

Zet mij op de wachtlijst
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van Ontdek je Dosha en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.