Mijn programma's

Neem nu je gezondheid in eigen hand zodat je straks de beste versie van jezelf wordt!

Al mijn programma's zijn erop gericht om op een prettige en simpele manier je spijsvertering te verbeteren zodat je direct meer energie krijgt, snel gezonder wordt en makkelijk jouw ideale gewicht bereikt. Ik kan je hier op de volgende manieren mee helpen:

Gezonde gewoontes aanleren

Dat gezonde gewoontes aanleren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn leer ik je in mijn 365 dagen Fit met Ayurveda! programma. Dit is een laagdrempelige cursus waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de  Ayurveda. Gedurende een heel jaar begeleid ik je in een rustig tempo naar jouw nieuwe fitte ik.

 

MEER INFORMATIE

Je lichaam en geest reinigen

Dit is één van de belangrijkste dingen die je voor je gezondheid (en geluk) kan doen. Hoe je dat op een verantwoorde en prettige manier doet, leer ik je in mijn Detox Kickstart programma. Dit is een zogenaamde intensive. In dit programma ga je binnen zeer korte tijd enorme resultaten behalen waardoor je snel je energie verdubbelt, gezonder wordt en makkelijk kilo's afvalt. Dit is echt een kickstart programma waarin je gegarandeerd binnen drie weken resultaat bereikt.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke voeding & leefstijl

Mijn Lichter Leven programma is een deep dive programma. Hierin gaan we echt de diepte in en leer ik je wie jij bent en wat jij persoonlijk nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten. Je ontdekt jouw unieke body-mind type, jouw disbalans en wat je moet doen om de balans weer te herstellen. Je leert precies welke kleine aanpassingen jij in je voeding en leefstijl nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. 

MEER INFORMATIE
Close

50% Complete

Nog even geduld!

 

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en krijg als EERSTE de kans om mee te doen met de volgende ronde.