Welk energietype ben jij? Doe de test & ontvang een persoonlijk voedings- en leefstijladvies

"Ik ben superblij dat ik dit ontdekt heb en voel me weer jaren jonger. Al na een paar dagen voelde ik me fitter, helderder, was mijn hoofdpijn weg en vlogen de kilo's eraf. Dit was echt life-changing, dank je wel hiervoor!" 

 

Schrijf je nu gratis in

Doe nu de test en ontvang een gepersonaliseerd advies over wat je zelf vandaag nog kan doen om je fitter, gezonder en energieker te voelen. Kom makkelijk weer in balans op een manier die passend is VOOR JOU.

Ontdek nu net als meer dan 15.000 anderen jouw unieke energietype👇

Ik ben Martine,

 

Ik ben Ayurvedisch expert en bewustzijnscoach en laat jou de magie ervaren die er ontstaat als je lichaam, geest én ziel met elkaar in balans brengt. 

Ik heb al duizenden mensen geholpen naar een leven waar er weer tijd, geld en energie over is voor de dingen die er écht toe doen. 

Naast coach ben ik ook moeder van een dochter van 7, partner, vriendin, (schoon)zus, dochter, coach van een meisjes-hockeyteam, leesmoeder, hobbyschilder en nog veel meer.

Dit doe ik allemaal op mijn eigen-wijze, terwijl ik elke dag doe wat ik het allerliefste doe.

Katrien Janssens

"Ik heb jarenlang van alles geprobeerd, maar zonder succes. Wat ik zo fijn vond was dat ik niet hoefde te diëten en het kon doen op een manier die bij mij past. Nu voel ik me energieker en ondernemender en ik ben maar liefst 21 kilo afgevallen." 

Ann Breackmann

"Dit was het mooiste geschenk dat ik mijn lichaam kon geven. De waas in mijn hoofd is weg en ik ben 15 kilo afgevallen (waarvan 7 kilo in de eerste maand!). Dit is de meest natuurlijke en gezonde manier om je gezondheid een boost te geven!" 

Trudy Wijgers

"Ik ben enorm enthousiast en kan het iedereen aanraden! De inhoud en de uitleg is heel toegankelijk en fijn om tot je te nemen. Mijn energieniveau is hoog en ik ben goed in shape. Ik vond het heel rustgevend en helend. Eigenlijk heel zacht en liefdevol, echt mooi.”