Maak kennis met de kracht van Ayurveda

 

E-book Voel je fit met Ayurveda!

 

Ontdek het geheim van Ayurveda en ontgrendel de kracht van natuurlijke genezing met dit gratis stappenplan, inclusief heerlijke recepten en boodschappen(spiek)briefjes.

Leer hoe je deze eeuwenoude wijsheid kunt gebruiken om je gezondheid en welzijn te verbeteren en vandaag nog je gezondheid in eigen hand te nemen!

Download het e-book

Mijn 10 minuten ochtendritueel 

Hoe je je dag start bepaalt hoe de rest van je dag eruit ziet. Een simpel ochtendritueel zorgt ervoor dat je de rest van de dag gezondere keuzes maakt waardoor je je de hele dag door fit en energiek voelt. Zonder jezelf te pushen en mét zelfliefde.

Kleine gewoontes = een groot resultaat 💛

Download de gratis checklist

Welk energietype ben jij?

 

Jouw dosha -jouw energietype- vertelt je wie je bent, wat je moet eten, hoe je het beste voor jezelf zorgt en hoe jij je verhoudt in relaties, werk en tot jouw omgeving.

Kraak hier jouw unieke code 👇🏻

Dat wil ik weten!

Yoga Nidra meditatie

Voel jij je gestrest, moe of uit balans?

Ervaar in 30 minuten tijd hetzelfde effect als 4 uur slaap. Met als resultaat een helder hoofd, meer focus, energie, creativiteit én zelfliefde.

Dat lijkt me heerlijk :)

Toverstof kindermeditatie

 

Deze geleide meditatie helpt je kind snel rustig te worden. Fijn voor het slapen gaan, als ze een druk hoofd hebben of om gewoon wat quality time met elkaar door te brengen.

Laat je kind naar deze meditatie luisteren (of luister gezellig samen) en ervaar direct het positieve effect.

YES, please!

Loslaatritueel 

 

Tijdens deze geleide schrijfopdracht help ik je om binnen 15 minuten afscheid te nemen van wat je niet meer dient en ruimte te maken voor waar je naar verlangt.

Zodat jij het leven kan gaan leven waar je stiekem al heel lang van droomt. 

YES, please!