Ervaringen

"Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven en dankzij jouw programma voel ik mij veel energieker en was ik binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!"

Ann

"Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Dank je wel Martine voor je mooie programma en alles wat je doet om mensen in balans te krijgen en te ondersteunen in dit proces!"

Mandy Baerts

"Mijn behoefte aan zoet was binnen 2 weken nagenoeg weg. Kortom ik ben een blij mens :)"

Cindy Hartjes

"Ik ben best een snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken. De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fit en ben zo’n 4 kilo afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Christa Bousma

"Binnen een week was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Mijn behoefte om te snoepen is nagenoeg weg en ik voel me licht, helder en rustig. Echt een heel gaaf programma!"

Marianne Koek

"Ik was verbluft over het snelle resultaat! Ik ben mijn buikje nu kwijt en heb mijn taille weer terug (tot grote vreugde van mijn vriend ;)). Ik heb meer energie en sta daardoor een stuk positiever in het leven."

Yong Mi Jansse

"Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte. Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie. Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me."

Emily

"Ik was flink te zwaar en had daardoor last van pijntjes in mijn knieën, heupen en rug waardoor ik vaak chagrijnig was. Ik heb in het verleden veel gejojo-ed en wilde graag weer afvallen maar bleef het steeds uitstellen. Ik herkende mezelf in Martine’s situatie. Ze is niet iemand die haar hele leven al maatje 36 heeft en ze weet waar ze het over heeft. Ik zag dit programma als een kans om opnieuw te beginnen. En het resultaat mag er zijn; dankzij de stap voor stap aanpak ben ik al bijna 6 kilo afgevallen én ik ben al een maand gestopt met roken – wat een zeer mooie bijkomstigheid is."

Lilian

"Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding met eten en drinken gehad. En nu reageert mijn lijf met een feestje van binnen. Weg is het opgeblazen gevoel in mijn buik en de krampen in mijn darmen en eindelijk geen strijd op het toilet meer. Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. Dank je wel Martine voor je mooie programma en al wat je doet om mensen in balans te krijgen en ze te ondersteunen in hun proces!"

Mandy

"Ik probeerde gezond te leven, maar wat ik ook probeerde, het werkte niet. Ik was bang dat anderen dachten dat ik slecht voor mezelf zorgde omdat ik alleen maar dikker werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zwaarder dan mijn man en dat frustreerde me enorm. Daarom heb ik besloten om mezelf dit programma cadeau te geven. Ik weet nu precies wat ik moet eten en wat ik moet vermijden om me goed te voelen. En ik heb geleerd dat je met een paar simpele aanpassingen in voeding en leefstijl een groot resultaat kan bereiken. Hierdoor zijn mijn buikklachten verdwenen, ben ik al 10 kilo afgevallen, zit ik beter in mijn vel en heb ik eindelijk weer energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. En ik weeg inmiddels weer minder dan mijn man! Ik voel me niet alleen veel beter, uit de complimentjes die ik de laatste tijd krijg blijkt wel dat andere mensen het ook zien "

Karlien

"Ik ben best snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken en dit leek me een geschikt programma voor een redelijke prijs. De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fitter en ben zo’n 4 kilo afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Christa

"Ik was veel te zwaar en wilde heel graag van mijn buikvet af. Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn lichaam. Ook wilde ik mijn medicijngebruik voor mijn diabetes en cholesterol afbouwen. Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd. Ik voel me nu veel beter, heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Hierdoor heb ik weer puf om dingen te ondernemen, zoals mijn studie voor gastouder die ik nu versneld doorloop. Zo kan ik met mijn hobby eindelijk ook lekker een centje bijverdienen. Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. En dat allemaal dankzij een betere spijsvertering!"

Anoniem
Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer!

"Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel; ik sliep slecht, had geen energie, kwam steeds meer aan en mijn normale ‘afslanktrucs’ zoals koolhydraatarm eten werkten niet meer. Binnen 3 weken had ik mijn doelen al bereikt. Dankzij de gefaseerde opbouw, persoonlijke coaching en de community ben ik binnen 3 weken 5 kg afgevallen, slaap ik beter, wordt ik weer uitgerust wakker en heb ik aan het einde van de dag nog energie over. Alles gaat veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Dankzij jouw visie en enthousiaste, deskundige begeleiding had ik al snel voelbaar resultaat en ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen. Ontzettend bedankt voor wat je voor me betekend hebt."

Inge
Visie en enthousiaste, deskundige begeleiding

"Ik was verbluft over het snelle resultaat! Normaal gesproken word ik ‘s ochtends wakker met het gevoel dat ik eerst een kop koffie nodig heb om echt wakker te worden. De derde dag van het programma sprong ik bruisend van energie mijn bed uit en voelde ik me helder en positief. Ook had ik al enkele maanden last van een schouder blessure met vochtophoping. Na 5 dagen had ik er minder last van en kon ik mijn schouder veel beter bewegen. Eindelijk kon ik weer slapen zonder pijnstillers te nemen. Ik ben mijn buikje nu kwijt en heb mijn taille weer terug (tot grote vreugde van mijn vriend ;)). Ik heb meer energie en sta daardoor positiever in het leven. Door deze ervaring ben ik bewuster gaan nadenken over mijn eetpatroon en wat eigenlijk gezond en lekker eten is. Het plan was eigenlijk om het maar een paar dagen te doen maar omdat ik geen hongergevoel had, had ik absoluut geen moeite om het langer vol te houden. Ik kan dit programma zeker aanraden als je net als ik heel snel zo’n goed resultaat wil."

Yong Mi
Eindelijk kon ik weer slapen zonder pijnstillers

"Ik vond het best een investering, terwijl je niet weet of het iets oplevert en ik vroeg me af of ik de informatie niet gewoon zelf van internet kon halen. Nu 6 weken later ben ik zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld, dank je wel! Ik voelde me zwaar, had vaak buikpijn en weinig energie en wist niet hoe dat kwam. Nu ben ik 6 kilo lichter en heb ik veel meer energie waardoor ik weer lekker aan het wandelen geslagen ben. Ik weet nu waar mijn klachten vandaan kwamen én wat ik eraan kan doen. Ik voel me mentaal en fysiek zoveel beter. De wetenschap dat het niet erg is als je eens wat ongezonds eet en dat -als ik weer verval in oud gedrag- ik de draad weer makkelijk op kan pakken, helpt me er volop in te vertrouwen dat dit mijn nieuwe manier van leven wordt!"

Aukje
Een nieuwe manier van leven!

"Ik was al tijden uitgeput, had elke dag hoofdpijn, last van mijn buik en maag, sliep slecht en had moeite met opstaan. Ik was veel te zwaar, viel elke avond om 18:00 al in slaap en als ik in de spiegel keek dan herkende ik mezelf gewoon niet meer. Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks werkte. Ik was depressief en wist echt niet meer wat ik moest doen. Toen kwam Martine op mijn pad en hoewel ik bang was dat dit de zoveelste mislukking zou worden, gaat het nu fantastisch met me. Dit programma heeft me zoveel gebracht, al binnen 3 weken voelde ik mijn energie terugkomen, sliep ik veel beter en werd ik uitgerust wakker. Eerst slikte ik elke dag paracetamol, maar die heb ik niet meer nodig en ik heb geen last meer van mijn buik. Ik ben nu al 6 kilo afgevallen en mijn buikomtrek is met 10 cm verminderd! Het gaat nu supergoed met me en ik ben heel trots op mezelf. Ik eet lekker en gezond en verlies ook nog eens gewicht en voel me niet meer moe of futloos. En bovendien geniet ik nu weer van lekker eten! Dankzij de recepten van Martine vind ik het weer leuk om te koken en geniet ik weer -samen met mijn man en kinderen- van gezellig samen eten. Dankzij het programma en Martine’s begeleiding heb ik zoveel meer energie en levenslust gekregen. Het is niet in woorden uit te drukken hoe goed het nu met mij gaat, ik ben echt gelukkig en kan eindelijk weer genieten. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet veel eerder heb gedaan! Ik raad iedereen aan om het uit te proberen en merk hoe goed je je kan voelen."

Josina
Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet veel eerder heb gedaan

"Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding met eten en drinken gehad. En nu reageert mijn lijf met een feestje van binnen. Weg is het opgeblazen gevoel in mijn buik en de krampen in mijn darmen en eindelijk geen strijd op het toilet meer. Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. Dank je wel Martine voor je mooie programma en al wat je doet om mensen in balans te krijgen en ze te ondersteunen in hun proces!"

Mandy
Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel

"Ik heb gevoelige darmen en vaak last van mijn gewrichten. Door de Kickstart ben ik 3 kilo afgevallen en had ik minder gewrichtsklachten. De recepten waren heel lekker en ik vond het leuk om eens met andere kruiden te koken."

Sonja
Door de Kickstart ben ik 3 kilo afgevallen en heb ik minder gewrichtsklachten

"Ik heb me opgegeven voor dit programma omdat ik mijn voedingspatroon graag aan wilde passen. Ik heb nu ontdekt welk effect bepaald eten en drinken op mijn lichaam heeft. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en heb nu geen last meer van energie-dips in de middag en ik word weer uitgerust wakker. Ook ben ik 3 kilo afgevallen!"

Ellen
Ik heb ontdekt welk effect bepaald eten en drinken op mijn lichaam heeft

"Door dit programma ben ik bewuster van wat ik eet en minder afhankelijk van de behoefte aan die eerste koffie aan het begin en dat afsluitende glas wijn aan het eind van de dag. Ook had ik vaak na de lunch en aan het eind van de middag last van een enorme energie-dip. Nu is mijn energie-niveau constant over de dag. Ik heb geen hongerklop meer aan het einde van de middag en ik word ‘s ochtends energiek wakker. Ik heb niet meer het gevoel dat ik ‘nog even wakker moet worden’. En ik had het nooit gedacht: maar ik heb veel minder behoefte aan suiker, koffie en brood! Mijn nieuwe voedingsstructuur bevalt me heel goed en de recepten passen precies bij mij. De maaltijden zijn lekker qua smaak en textuur en met relatief weinig ingrediënten (en zonder dat je een enorme kok hoeft te zijn) zet je zonder veel moeite iets heel lekkers en ook wel ‘indrukwekkends’ op tafel."

Jacquelien
Ik heb veel minder behoefte aan suiker, koffie en brood!

"Omdat ik vaak last van mijn buik had en snel misselijk ben, heb ik meegedaan dan dit programma. Het was geweldig om hieraan mee te doen. Ik kreeg praktische recepten en handige tips wat wel en niet te eten en drinken. Martine reageerde vrijwel direct op al mijn vragen. Ze stimuleerde mij en was erg betrokken. Na enkele dagen voelde ik me beter in mijn lijf, fit en energiek. Martine voorzag mij ook van persoonlijk advies en passende alternatieven als iets mij minder goed af ging. Ik heb nu aanpassingen gedaan aan mijn eetpatroon die eigenlijk zó eenvoudig te realiseren zijn en die mij heel erg goed doen. Ik voel me beter in mijn vel en ik doe daar eigenlijk geen enkele moeite voor. Ik kan het iedereen aanraden!"

Jolijn
Ik kan het iedereen aanraden!

"Mijn behoefte aan zoet was binnen 2 weken nagenoeg weg. Kortom ik ben een blij mens!"

Cindy
Behoefte aan zoet binnen 2 weken verdwenen!

"Ik leef best gezond maar ik houd van lekker eten en zoetigheid waardoor ik soms meer eet dan ik nodig heb. Daarom wilde ik graag leren wat voor gezonde maaltijden ik kan maken zodat ik daarnaast toch af en toe kan snoepen zonder aan te komen. Door het programma heb ik trouwens geleerd dat er ook gezondere versies van zoetigheden zijn, die veel voedzamer zijn waardoor ik automatisch minder snoep. Ik ben op een leeftijd (45+) dat je zomaar opeens een stuk dikker kan worden. Ik zie en hoor dit ook om me heen en dat wil ik voorkomen. Daarom heb ik nu voor de tweede keer meegedaan. Elke keer dat ik eraan meedoe merk ik dat ik bewuster wordt van wat ik doe en eet en wat dit met me doet. Ik voel me weer licht en fris en mijn kleren zitten minder strak. Mijn voornemen is dan ook om standaard twee keer per jaar dir programma te doorlopen om mijn lichaam en geest op te schonen en te resetten zodat ik me het hele jaar door licht en fris voel. Het grote voordeel van dit online programma is dat het past in mijn werkende leven. Ik hoef dus geen dure detox-vakantie naar Ibiza te boeken én er geen vakantiedagen -die ik liever aan mijn gezin besteed- voor op te offeren. Over een half jaar doe ik zeker weer mee!"

Suzan
Het grote voordeel van dit online programma is dat het past in mijn drukke leven

"Positief contact, duidelijke instructie en hele inspirerende recepten voor na de detox. Ik voel me nu slank, fit en energiek en ik ben een paar kilo lichter. Zeker voor herhaling vatbaar! Nu na twee maanden zijn we nog steeds lekker aan het koken met de recepten die we bij de cursus kregen."

Minouk
Zeker voor herhaling vatbaar!

"Door mee te doen aan dit programma heb ik ervaren dat je je spijsvertering echt tot rust kunt brengen om van daaruit weer op te bouwen. Ik was voor mijn werk op reis dus het was een uitdaging om het te integreren in een drukke ‘overal en nergens’ week, maar Martine was er altijd met praktische adviezen en support. Voor mij was het een goede start van een meer gebalanceerde levensstijl"

Martje
Martine was er altijd met praktische adviezen en support

"Ik heb me opgegeven voor dit programma omdat ik wilde breken met een paar eetgewoonten zoals onaandachtig en snel eten. Daarnaast wilde ik mijn weerstand verhogen en was ik nieuwsgierig naar hoe mijn lijf zou reageren op ‘stoppen met verslavende productgroepen’. Ook wilde ik meer plantaardig koken en 2 kilo gewichtsverlies zou een mooie ‘bijvangst’ zijn. Ik ben me veel bewuster van mijn lichaam geworden en ik ben op een andere manier naar mijn voedingspatroon gaan kijken. Zo ben ik gestopt met verslavende en oppeppende productgroepen. En er is nu ruimte ontstaan om nieuwe gewoonten aan te leveren die meer evenwicht geven. Hierdoor heb ik heb veel minder last van energiedips gedurende de dag en word ik energieker wakker. Ook ben ik nog eens 3 kilo afgevallen. Ik kan het echt iedereen aanraden!"

Sanne Viva
Ik kan het echt iedereen aanraden!

Swipe naar rechts voor meer ervaringen

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten?

Bekijk via onderstaande button hoe ik jou ook kan helpen jouw doelen te bereiken.

"Ik was veel te zwaar en wilde heel graag van mijn buikvet af. Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn lichaam. Ook wilde ik mijn medicijngebruik voor mijn diabetes en cholesterol afbouwen. Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd. Ik voel me nu veel beter, heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Hierdoor heb ik weer puf om dingen te ondernemen, zoals mijn studie voor gastouder die ik nu versneld doorloop. Zo kan ik met mijn hobby eindelijk ook lekker een centje bijverdienen. Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. En dat allemaal dankzij een betere spijsvertering!"

Anoniem
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.