ERVARINGEN

Al meer dan 6.000 vrouwen gingen je voor

Lees hier een greep uit de reacties:

"Een aantal jaren geleden ben ik gestopt met mijn medicijnen voor een hoge bloeddruk omdat ik zoveel last van bijwerkingen had. Ik wilde beter voor mezelf gaan zorgen en ben me gaan verdiepen in Ayurveda. Helaas ben ik na een tijdje gestopt omdat ik het te ingewikkeld vond. Onlangs kwam Ayurveda weer op mijn pad en heb ik een consult bij een Ayurvedisch behandelaar geboekt. Ik kwam er nog niet uit maar door jouw workshop begrijp ik het veel beter en vallen de puzzelstukjes op hun plek! Ik voel me een stuk beter, ik luister al beter naar mijn lichaam en handel ernaar qua voeding en ontspanning. En dat resulteert in minder klachten. Dank je wel voor je duidelijke uitleg! "

Hortance van den Beld

"Als je op zoek bent naar een leefstijl die je gezond en rustig maakt dan kan ik deze interessante levenswijze waarin van alles op allerlei levensgebieden te ontdekken valt aanraden. Martine brengt het duidelijk, eenvoudig, veranderend en helpend. De Ayurvedische achtergrondinformatie in combinatie met de praktische tips hebben me rustiger gemaakt, minder vaak verkouden, minder uitgeput tussen werkdagen, gezonder, meer smaak op/in/van/richting echt goed eten, mijn huis is meer opgeruimd, mijn slaapritme is aan het veranderen en het is een fijn gevoel dat ik mijn gezin beter kan voeden. Vooral de dagelijkse routine helpt me om me op te laden."

Marleen van der Sleen

"Dit was echt life-changing; ik ben super blij dat ik dit ontdekt heb en voel me weer jaren jonger. Al na een paar dagen merkte ik dat ik me fitter voelde, helderder, dat m'n hoofdpijn weg was en dat de kilo's eraf vlogen. Dus ik heb het roer omgegooid en mijn eetpatroon aangepast naar een Ayurvedisch eetpatroon. En dat bevalt super goed. Ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen en weer terug op mijn oude gewicht van voor de overgangs- en coronakilo's 🙂. Super blij mee, want het lukte me al jaren niet om af te vallen en nu gaat het bijna vanzelf. Ik geniet elke dag van het lekkere eten en voel me fit en in balans. En met een beetje plannen en zorgen dat er altijd voldoende groente in huis is, is het ook prima te doen allemaal. En het mooie is, dat mijn partner en dochters hier ook redelijk in mee gaan. Dus de hele familie is nu op de gezonde toer. Wat ik vooral ook superfijn vind aan jouw aanpak, is dat er ook een 'light' variant van de detox is met overheerlijke recepten. De detox recepten in de standaard Ayurvedische kookboeken vind ik eentonig en niet altijd lekker. Het eten moet wel lekker zijn, anders geloof ik ook niet dat het werkt. Kortom, ik ben super blij dat ik dit ontdekt heb en voel me weer jaren jonger. Dit was echt life-changing. Super bedankt hiervoor! 🙂"

Martine van R.
Global Fundraising Project Manager

"Dit is het mooiste geschenk dat ik mijn lichaam kon geven! De "waas" in mijn hoofd die voor vermoeidheid zorgde is de hele dag weg. Bovendien ben ik 15 kilo afgevallen, waarvan maar liefst 7 kilo in de eerste maand! Dit is de meest natuurlijke en gezonde manier om je gezondheid een boost te geven. Geen tijdelijk dieet maar een duurzame nieuwe levensstijl"

Ann Braeckman

"Al jaren heb ik van alles geprobeerd zonder succes. Ik heb me opgegeven omdat ik niets hoefde te wegen, te tellen en niet eentonig hoefde te eten. Wat voor mij heel fijn was dat het stap voor stap ging en ik mijn eigen tempo kon aanhouden. Ik voel me energieker, heb weer zin om te ondernemen en ben 21 kilo lichter."

Katrien Janssens

"Ik ben zonder moeite ongeveer 12 kilo afgevallen! Ik voel me nu zo fit dat ik vanuit mezelf zin heb om te gaan wandelen of sporten. Ik ben super blij en dankbaar dat ik jullie ben tegengekomen en dat ik me nu zo goed, fit en vitaal voel, dat gun ik echt iedereen!"

Esther Sonke

"Sinds ik dankzij jou mijn voedings- en leefstijl heb omgegooid ben ik ruim 10 kilo afgevallen en 9 cm buikvet kwijt. Ik ben zo trots op mezelf!"

Priscilla Plein

"Ik voel me nu al beter en energieker en ik ben al een paar kilo kwijt. Ik luister beter naar mijn lichaam en kan nu zonder moeite een taartje afslaan :)"

Linda Schuwer

"Ik geloofde mijn ogen niet en dacht: wat een wonder dit! Ik was binnen een week veel minder moe en al 1,8 kg en 3 cm buikvet kwijt. Ook ben ik veel rustiger naar mijn puberende licht-autistische zoon toe en daar ben ik heel blij mee. Was dit maar 10 jaar geleden op mijn pad gekomen."

Inez Honhof

"Ik heb veel meer energie en wordt nu voordat de wekker gaat fris en fruitig wakker. Ook heb ik minder haaruitval en eindelijk een regelmatige stoelgang."

Marieke Hadad

"Door dit programma is mijn energielevel enorm verbeterd en ik ben 6 kilo kwijt, maar het voelt als 16 kilo! Zoveel inzichten in zo'n korte tijd :)"

Nicole Brouwers

"Dank je wel Martine dat je Ayurveda in Jip en Janneke taal uitlegt. Nu vind ik het eindelijk niet meer te ingewikkeld en kan ik het toepassen in mijn dagelijks leven!"

Els Lode

"Wow, wat een bom aan informatie! Ingewikkelde materie helder en begrijpelijk verteld en heel veel toepasbare informatie dankzij het persoonlijke plan. Zo kan ik het stapje voor stapje in mijn dagelijks leven toepassen."

Judith

"Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel; ik sliep slecht, had geen energie, kwam steeds meer aan en mijn normale ‘afslanktrucs’ zoals koolhydraatarm eten werkten niet meer. Tot mijn grote verbazing had ik binnen 3 weken mijn doelen al bereikt. Ik ben binnen 3 weken 5 kg afgevallen, ik slaap beter en wordt weer uitgerust wakker en ik heb aan het einde van de dag nog energie over. Alles gaat veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Dankzij jouw visie en enthousiaste, deskundige begeleiding had ik al snel voelbaar resultaat en ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen. Ontzettend bedankt voor wat je voor me betekend hebt."

Inge
Over Detox Kickstart

"Ik was al tijden uitgeput, had elke dag hoofdpijn, last van mijn buik en maag, sliep slecht en had moeite met opstaan. Ik was veel te zwaar, viel elke avond om 18:00 al in slaap en als ik in de spiegel keek dan herkende ik mezelf gewoon niet meer. Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks werkte. Ik was depressief en wist echt niet meer wat ik moest doen. Toen kwam Martine op mijn pad en hoewel ik bang was dat dit de zoveelste mislukking zou worden, gaat het nu fantastisch met me. Dit programma heeft me zoveel gebracht, al binnen 3 weken voelde ik mijn energie terugkomen, sliep ik veel beter en werd ik uitgerust wakker. Eerst slikte ik elke dag paracetamol, maar die heb ik niet meer nodig en ik heb geen last meer van mijn buik. Ik ben nu al 6 kilo afgevallen en mijn buikomtrek is met 10 cm verminderd! Het gaat nu supergoed met me en ik ben heel trots op mezelf. Ik eet lekker en gezond en verlies ook nog eens gewicht en voel me niet meer moe of futloos. En bovendien geniet ik nu weer van lekker eten! Dankzij de recepten van Martine vind ik het weer leuk om te koken en geniet ik weer -samen met mijn man en kinderen- van gezellig samen eten. Dankzij het programma en Martine’s begeleiding heb ik zoveel meer energie en levenslust gekregen. Het is niet in woorden uit te drukken hoe goed het nu met mij gaat, ik ben echt gelukkig en kan eindelijk weer genieten. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet veel eerder heb gedaan! Ik raad iedereen aan om het uit te proberen en merk hoe goed je je kan voelen."

Josina
Over Detox Kickstart

"Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte. Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie. Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me."

Emily
Over Detox Kickstart

"Ik probeerde gezond te leven, maar wat ik ook probeerde, het werkte niet. Ik was bang dat anderen dachten dat ik slecht voor mezelf zorgde omdat ik alleen maar dikker werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zwaarder dan mijn man en dat frustreerde me enorm. Daarom heb ik besloten om mezelf dit programma cadeau te geven. Ik weet nu precies wat ik moet eten en wat ik moet vermijden om me goed te voelen. En ik heb geleerd dat je met een paar simpele aanpassingen in voeding en leefstijl een groot resultaat kan bereiken. Hierdoor zijn mijn buikklachten verdwenen, ben ik al 10 kilo afgevallen, zit ik beter in mijn vel en heb ik eindelijk weer energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. En ik weeg inmiddels weer minder dan mijn man! Ik voel me niet alleen veel beter, uit de complimentjes die ik de laatste tijd krijg blijkt wel dat andere mensen het ook zien "

Karlien
Over Detox Kickstart

"Ik vond het best spannend omdat je van tevoren niet weet of het iets oplevert. En ik vroeg me af of ik de informatie niet gewoon zelf van internet kon halen. Nu 6 weken later ben ik zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld, dank je wel! Ik voelde me te zwaar, had vaak buikpijn en weinig energie en wist niet hoe dat kwam. Nu ben ik 6 kilo lichter en heb ik veel meer energie waardoor ik weer lekker aan het wandelen geslagen ben. Ik weet nu waar mijn klachten vandaan kwamen én wat ik eraan kan doen. Ik voel me mentaal en fysiek zoveel beter. De wetenschap dat het niet erg is als je eens wat ongezonds eet en dat -als ik weer verval in oud gedrag- ik de draad weer makkelijk op kan pakken, helpt me er volop in te vertrouwen dat dit mijn nieuwe manier van leven wordt!"

Aukje
Over Detox Kickstart

"Ik was veel te zwaar en wilde heel graag van mijn buikvet af. Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn lichaam. Ook wilde ik mijn medicijngebruik voor mijn diabetes en cholesterol afbouwen. Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd. Ik voel me nu veel beter, heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Hierdoor heb ik weer puf om dingen te ondernemen, zoals mijn studie voor gastouder die ik nu versneld doorloop. Zo kan ik met mijn hobby eindelijk ook lekker een centje bijverdienen. Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. En dat allemaal dankzij een betere spijsvertering!"

G.
Over Detox Kickstart

"Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven en dankzij jouw programma voel ik mij veel energieker en was ik binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!"

Ann
Over Detox Kickstart

"Ik was verbluft over het snelle resultaat! Normaal gesproken word ik ‘s ochtends wakker met het gevoel dat ik eerst een kop koffie nodig heb om echt wakker te worden. De derde dag van het programma sprong ik bruisend van energie mijn bed uit en voelde ik me helder en positief. Ook had ik al enkele maanden last van een schouder blessure met vochtophoping. Na 5 dagen had ik er minder last van en kon ik mijn schouder veel beter bewegen. Eindelijk kon ik weer slapen zonder pijnstillers te nemen. Ik ben mijn buikje nu kwijt en heb mijn taille weer terug (tot grote vreugde van mijn vriend ;)). Ik heb meer energie en sta daardoor positiever in het leven. Door deze ervaring ben ik bewuster gaan nadenken over mijn eetpatroon en wat eigenlijk gezond en lekker eten is. Het plan was eigenlijk om het maar een paar dagen te doen maar omdat ik geen hongergevoel had, had ik absoluut geen moeite om het langer vol te houden. Ik kan dit programma zeker aanraden als je net als ik heel snel zo’n goed resultaat wil."

Yong Mi
Over Detox Kickstart

"Binnen een week was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Mijn behoefte om te snoepen is nagenoeg weg en ik voel me licht, helder en rustig. Echt een heel gaaf programma!"

Marianne Koek
Over Detox Kickstart

"Ik was flink te zwaar en had daardoor last van pijntjes in mijn knieën, heupen en rug waardoor ik vaak chagrijnig was. Ik heb in het verleden veel gejojo-ed en wilde graag weer afvallen maar bleef het steeds uitstellen. Ik herkende mezelf in Martine’s situatie. Ze is niet iemand die haar hele leven al maatje 36 heeft en ze weet waar ze het over heeft. Ik zag dit programma als een kans om opnieuw te beginnen. En het resultaat mag er zijn; dankzij de stap voor stap aanpak ben ik al bijna 6 kilo afgevallen én ik ben al een maand gestopt met roken – wat een zeer mooie bijkomstigheid is."

Lilian
Over Detox Kickstart

"Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding met eten en drinken gehad. En nu reageert mijn lijf met een feestje van binnen. Weg is het opgeblazen gevoel in mijn buik en de krampen in mijn darmen en eindelijk geen strijd op het toilet meer. Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. Dank je wel Martine voor je mooie programma en al wat je doet om mensen in balans te krijgen en ze te ondersteunen in hun proces!"

Mandy
Over 365 dagen Fit met Ayurveda

"Ik ben best een snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken. De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fit en ben zo’n 4 kilo afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Christa Bousma
Over Detox Kickstart

"Mijn behoefte aan zoet was binnen 2 weken nagenoeg weg. Kortom ik ben een blij mens :)"

Cindy Hartjes
Over 365 dagen Fit met Ayurveda

"Ik heb gevoelige darmen en vaak last van mijn gewrichten. Door de Detox Kickstart ben ik 3 kilo afgevallen en had ik minder gewrichtsklachten. De recepten waren heel lekker en ik vond het leuk om eens met andere kruiden te koken."

Sonja
Over Detox Kickstart

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten?

Bekijk via onderstaande button hoe ik jou ook kan helpen jouw doelen te bereiken.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.