ERVARINGEN

Al meer dan 3.000 vrouwen gingen je voor

Lees hier een greep uit de reacties:

"Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel; ik sliep slecht, had geen energie, kwam steeds meer aan en mijn normale ‘afslanktrucs’ zoals koolhydraatarm eten werkten niet meer. Tot mijn grote verbazing had ik binnen 3 weken mijn doelen al bereikt. Ik ben binnen 3 weken 5 kg afgevallen, ik slaap beter en wordt weer uitgerust wakker en ik heb aan het einde van de dag nog energie over. Alles gaat veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Dankzij jouw visie en enthousiaste, deskundige begeleiding had ik al snel voelbaar resultaat en ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen. Ontzettend bedankt voor wat je voor me betekend hebt."

Inge
Over Detox Kickstart

"Ik was al tijden uitgeput, had elke dag hoofdpijn, last van mijn buik en maag, sliep slecht en had moeite met opstaan. Ik was veel te zwaar, viel elke avond om 18:00 al in slaap en als ik in de spiegel keek dan herkende ik mezelf gewoon niet meer. Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks werkte. Ik was depressief en wist echt niet meer wat ik moest doen. Toen kwam Martine op mijn pad en hoewel ik bang was dat dit de zoveelste mislukking zou worden, gaat het nu fantastisch met me. Dit programma heeft me zoveel gebracht, al binnen 3 weken voelde ik mijn energie terugkomen, sliep ik veel beter en werd ik uitgerust wakker. Eerst slikte ik elke dag paracetamol, maar die heb ik niet meer nodig en ik heb geen last meer van mijn buik. Ik ben nu al 6 kilo afgevallen en mijn buikomtrek is met 10 cm verminderd! Het gaat nu supergoed met me en ik ben heel trots op mezelf. Ik eet lekker en gezond en verlies ook nog eens gewicht en voel me niet meer moe of futloos. En bovendien geniet ik nu weer van lekker eten! Dankzij de recepten van Martine vind ik het weer leuk om te koken en geniet ik weer -samen met mijn man en kinderen- van gezellig samen eten. Dankzij het programma en Martine’s begeleiding heb ik zoveel meer energie en levenslust gekregen. Het is niet in woorden uit te drukken hoe goed het nu met mij gaat, ik ben echt gelukkig en kan eindelijk weer genieten. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet veel eerder heb gedaan! Ik raad iedereen aan om het uit te proberen en merk hoe goed je je kan voelen."

Josina
Over Detox Kickstart

"Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte. Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie. Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me."

Emily
Over Detox Kickstart

"Ik probeerde gezond te leven, maar wat ik ook probeerde, het werkte niet. Ik was bang dat anderen dachten dat ik slecht voor mezelf zorgde omdat ik alleen maar dikker werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zwaarder dan mijn man en dat frustreerde me enorm. Daarom heb ik besloten om mezelf dit programma cadeau te geven. Ik weet nu precies wat ik moet eten en wat ik moet vermijden om me goed te voelen. En ik heb geleerd dat je met een paar simpele aanpassingen in voeding en leefstijl een groot resultaat kan bereiken. Hierdoor zijn mijn buikklachten verdwenen, ben ik al 10 kilo afgevallen, zit ik beter in mijn vel en heb ik eindelijk weer energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. En ik weeg inmiddels weer minder dan mijn man! Ik voel me niet alleen veel beter, uit de complimentjes die ik de laatste tijd krijg blijkt wel dat andere mensen het ook zien "

Karlien
Over Detox Kickstart

"Ik vond het best spannend omdat je van tevoren niet weet of het iets oplevert. En ik vroeg me af of ik de informatie niet gewoon zelf van internet kon halen. Nu 6 weken later ben ik zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld, dank je wel! Ik voelde me te zwaar, had vaak buikpijn en weinig energie en wist niet hoe dat kwam. Nu ben ik 6 kilo lichter en heb ik veel meer energie waardoor ik weer lekker aan het wandelen geslagen ben. Ik weet nu waar mijn klachten vandaan kwamen én wat ik eraan kan doen. Ik voel me mentaal en fysiek zoveel beter. De wetenschap dat het niet erg is als je eens wat ongezonds eet en dat -als ik weer verval in oud gedrag- ik de draad weer makkelijk op kan pakken, helpt me er volop in te vertrouwen dat dit mijn nieuwe manier van leven wordt!"

Aukje
Over Detox Kickstart

"Ik was veel te zwaar en wilde heel graag van mijn buikvet af. Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn lichaam. Ook wilde ik mijn medicijngebruik voor mijn diabetes en cholesterol afbouwen. Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd. Ik voel me nu veel beter, heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Hierdoor heb ik weer puf om dingen te ondernemen, zoals mijn studie voor gastouder die ik nu versneld doorloop. Zo kan ik met mijn hobby eindelijk ook lekker een centje bijverdienen. Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. En dat allemaal dankzij een betere spijsvertering!"

G.
Over Detox Kickstart

"Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven en dankzij jouw programma voel ik mij veel energieker en was ik binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!"

Ann
Over Detox Kickstart

"Ik was verbluft over het snelle resultaat! Normaal gesproken word ik ‘s ochtends wakker met het gevoel dat ik eerst een kop koffie nodig heb om echt wakker te worden. De derde dag van het programma sprong ik bruisend van energie mijn bed uit en voelde ik me helder en positief. Ook had ik al enkele maanden last van een schouder blessure met vochtophoping. Na 5 dagen had ik er minder last van en kon ik mijn schouder veel beter bewegen. Eindelijk kon ik weer slapen zonder pijnstillers te nemen. Ik ben mijn buikje nu kwijt en heb mijn taille weer terug (tot grote vreugde van mijn vriend ;)). Ik heb meer energie en sta daardoor positiever in het leven. Door deze ervaring ben ik bewuster gaan nadenken over mijn eetpatroon en wat eigenlijk gezond en lekker eten is. Het plan was eigenlijk om het maar een paar dagen te doen maar omdat ik geen hongergevoel had, had ik absoluut geen moeite om het langer vol te houden. Ik kan dit programma zeker aanraden als je net als ik heel snel zo’n goed resultaat wil."

Yong Mi
Over Detox Kickstart

"Binnen een week was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Mijn behoefte om te snoepen is nagenoeg weg en ik voel me licht, helder en rustig. Echt een heel gaaf programma!"

Marianne Koek
Over Detox Kickstart

"Ik was flink te zwaar en had daardoor last van pijntjes in mijn knieën, heupen en rug waardoor ik vaak chagrijnig was. Ik heb in het verleden veel gejojo-ed en wilde graag weer afvallen maar bleef het steeds uitstellen. Ik herkende mezelf in Martine’s situatie. Ze is niet iemand die haar hele leven al maatje 36 heeft en ze weet waar ze het over heeft. Ik zag dit programma als een kans om opnieuw te beginnen. En het resultaat mag er zijn; dankzij de stap voor stap aanpak ben ik al bijna 6 kilo afgevallen én ik ben al een maand gestopt met roken – wat een zeer mooie bijkomstigheid is."

Lilian
Over Detox Kickstart

"Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding met eten en drinken gehad. En nu reageert mijn lijf met een feestje van binnen. Weg is het opgeblazen gevoel in mijn buik en de krampen in mijn darmen en eindelijk geen strijd op het toilet meer. Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. Dank je wel Martine voor je mooie programma en al wat je doet om mensen in balans te krijgen en ze te ondersteunen in hun proces!"

Mandy
Over 365 dagen Fit met Ayurveda

"Ik ben best een snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken. De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fit en ben zo’n 4 kilo afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Christa Bousma
Over Detox Kickstart

"Mijn behoefte aan zoet was binnen 2 weken nagenoeg weg. Kortom ik ben een blij mens :)"

Cindy Hartjes
Over 365 dagen Fit met Ayurveda

"Ik heb gevoelige darmen en vaak last van mijn gewrichten. Door de Detox Kickstart ben ik 3 kilo afgevallen en had ik minder gewrichtsklachten. De recepten waren heel lekker en ik vond het leuk om eens met andere kruiden te koken."

Sonja
Over Detox Kickstart

Wil jij ook lekkerder in je vel zitten?

Bekijk via onderstaande button hoe ik jou ook kan helpen jouw doelen te bereiken.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.