DETOX KICKSTART

De simpele manier naar MEER ENERGIE EN jouw ideale gewicht (IN slechts 21 DAGEN)

...ZOnder te diëten, jezelf uit te hongeren of af te beulen in de sportschool.

 
DAT WIL IK OOK!

de mythe...

die bijna alle artsen en diëtistes je vertellen is dat je niet alles kan blijven eten als je slank, gezond en fit wil zijn. 

De één zegt dat je koolhydraten moet schrappen..

Volgens een ander zijn vetten de boosdoener..

En weer een ander zegt dat je juist wel brood, pasta en volvette producten moet eten.. 

De verschillende adviezen vliegen je om de oren en spreken elkaar ook nog eens tegen. Koolhydraatarm, Paleo, Keto, Intermittent Fasting.. en zelfs het voedingscentrum wijzigt haar advies om de zoveel tijd. Nogal verwarrend, niet?

Ben jij ook helemaal klaar met al die verschillende diëten en gezondheidshypes, hard werken en jezelf van alles ontzeggen? En wil je gewoon weer kunnen genieten van lekker eten?

Als je nu ja zit te knikken, let dan goed op want ik ga je laten zien dat dat heel goed mogelijk is. Dankzij de eeuwenoude wijsheid en hele simpele methode uit de Ayurveda. 

In mijn Detox Kickstart programma ontdek je het geheim van deze methode waarmee je niet alleen binnen een paar dagen je energie verdubbelt en je makkelijk én blijvend kilo's afvalt - je weet straks precies wat je wel en niet moet eten  en hoe je ervoor zorgt dat twijfel, frustratie en jezelf pushen voortaan verleden tijd is.

"Ik voel me energieker, heb weer zin om te ondernemen en ben nu 21 kilo lichter." 

"Ik was al jaren veel te zwaar en toen mijn bloedwaardes niet goed waren besloot ik dat ik iets moest doen. Ik heb jarenlang van alles geprobeerd om beter in mijn vel te zitten. Soms viel ik wel wat af, maar het bleef nooit lang duren omdat die methodes moeilijk vol te houden waren.

Met veel twijfels schreef ik me in want ik hoefde niets te tellen of te wegen en niet te eentonig eten en drinken. Maar gelukkig ging het stap voor stap en kon ik mijn eigen tempo aanhouden.

Inmiddels zijn mijn bloedwaardes weer top, voel ik me energieker, heb ik weer zin om te ondernemen, ben ik van kledingmaat van 52/54 naar 48 gegaan en ben ik maar liefst 21 kilo afgevallen.

Mijn doel om mijn gewicht van voor mijn zwangerschappen 17 jaar geleden te behalen heb ik al binnen een paar weken bereikt! 

Deze methode is zo goed vol te houden omdat mijn gezin gewoon mee-eet van de gerechten die ik alleen een beetje aanpas. Ik maak nu veel bewuster keuzes en kan daardoor weer gewoon meedoen met verjaardagen en feestjes. Hier durfde ik alleen maar van te dromen.."

Katrien Janssens

Herken jij je hierin?

Je hebt een leuk leven en je mag zeker niet klagen, maar toch knaagt er iets.. aan het einde van de dag heb je nul energie over en wil je het liefst met een reep chocola op de bank ploffen, je durft al tijden niet meer op de weegschaal te stappen en je vraagt je af waar die vage (hormonale) klachten toch vandaan komen.
Je weet dat het tijd is om iets te doen. Maar wat werkt nu echt? Door alle wisselende adviezen zie je door de bomen het bos niet meer. Je hebt al zoveel geprobeerd en allemaal zonder blijvend resultaat (hallo jojo-effect!). En het moet ook wel een beetje te doen zijn natuurlijk. Je hebt niet de tijd, het geld of de energie om hier non-stop mee bezig te zijn. 
Of je nu..
 • die moeder bent die zich constant schuldig voelt omdat ze haar kind weer eens achter de iPad parkeert want... geen energie om iets leuks te gaan doen (#momguilt).
 • die vrouw bent die alle ballen tegelijkertijd in de lucht houdt. Die én ambitieus is, én gezond wil eten én een leuke moeder, aantrekkelijk partner en fijne vriendin wil zijn, zonder het gevoel te hebben dat je voortdurend op alle fronten tekort schiet.
 • al van alles geprobeerd hebt, maar zonder (blijvend) resultaat en je je gefrustreerd voelt over alle tijd, geld en energie die je hebt gestoken in diëten, sportschoolabonnementen en supplementen die toch niet zo goed blijken te werken als beloofd (hallo jojo-effect!). 

Dan ben je hier op de juiste plek. Ik ga je namelijk precies vertellen hoe mijn Detox Kickstart programma je de tools, inspiratie en support geeft zodat je elke dag bruisend van energie uit je bed springt, lekker in je vel zit en rust in je hoofd hebt.

Stel je voor dat je over 21 dagen weer (zonder muffin top) in je spijkerbroek past. En dat je beseft als je in de spiegel kijkt: hé, die stralende vrouw... dat ben ik!

aan het eind van dit programma...

 • Spring je 's ochtends weer bruisend van energie uit bed zodat je eindelijk al die dingen kan gaan doen die je zo graag wil doen.
 • Is de balans in je lichaam en geest hersteld waardoor je bij overgewicht kilo's lichter bent (gem. 4 kilo binnen 3 weken en dat is vaak pas het begin) en bij ondergewicht bent aangekomen. 
 • Zie je in dat diëten en jezelf afbeulen in de sportschool ongezond gedrag is, dat je ook weer kan afleren. Ik ga je een veel betere manier leren, die veel makkelijker is en liever voor jou en je lichaam.
 • Heb je de tools en ondersteuning om je energie, gewicht en gezondheid waar en wanneer je wil een kickstart te geven. Niet door te pushen maar door te luisteren naar je lichaam en je intuïtie. 
 • Weet je precies wat je wel en niet moet eten zodat je je elke dag fit, slank en energiek voelt. Zonder honger te lijden, calorieën te tellen, koolhydraten te minderen of dure dieetproducten aan te schaffen.  
 • Begrijp je waar je uitstelgedrag vandaan komt en krijg je concrete tips en tricks die ik zelf dagelijks toepas zodat opgeven voortaan verleden tijd is.

Ik leer je graag hoe ik dit heb gedaan en hoe ik ervoor zorg dat ik vanuit flow -dus zonder mezelf te pushen- energieker, slanker en fitter word. Ook als ik mezelf een tijdje heb laten gaan ;) En nog veel belangrijker.. hoe jij dit ook doet.

IK BEN ER KLAAR VOOR!

"10 kilo en 9 cm kwijt. Trots!!" 

"Ik ben 10 kilo en 9 cm buikvet kwijt sinds ik mijn leefstijl heb omgegooid door jullie. Ik ben zo trots op mezelf!"

Priscilla Plein

Geef je nu op voor de Detox Kickstart 

 

EENMALIGE BETALING

€497

BETAAL IN 1 KEER (EN BESPAAR €73,-)

IN 3 TERMIJNEN

€190

BETAAL IN 3 TERMIJNEN

Over 21 dagen kan dit ook jouw realiteit zijn..

Al meer dan 1.600 vrouwen gingen jou voor!

"Niet meer moe en 15 kilo afgevallen!" 

"Ik merk zoveel voordelen. Ik kon 's morgens nooit uit bed komen en nu sta ik om 6:00 fris en fruitig naast mijn bed. De "waas" in mijn hoofd die voor vermoeidheid zorgde is de hele dag weg. Bovendien ben ik 15 kilo afgevallen, waarvan 7 kilo tijdens de eerste weken!

Ik wil graag gezond oud worden en met deze methode gaat me dat zeker lukken. Mijn arts geloofde zijn ogen niet toen na hij de resultaten van mijn bloedonderzoek zag. Hij had nog nooit zo'n perfecte bloeduitslag gezien en wilde deze zelfs in de wachtkamer ophangen voor zijn andere patienten :) 

Ik raad dit programma van harte aan. Het is de meest natuurlijke en gezonde manier om je gezondheid een boost te geven. Geen tijdelijk dieet maar een duurzame nieuwe levensstijl. Makkelijk vol te houden en de beloning is groot!

Dank je wel Martine en team voor deze verrijkende cursus. Jullie zijn het begin geweest van mijn reis naar een gezond, slank en energiek leven. Dit was het mooiste geschenk dat ik mijn lichaam kon geven. Meer energie, meer weerstand en een beter zelfbeeld. Dit is onbetaalbaar. Dank je wel van uit het diepst van mijn hart!"

Ann Breackmann

Module één

De sleutel tot succes

Omdat al meer dan 1.600 vrouwen dit programma doorlopen hebben, weet ik precies waar mensen vastlopen in hun voornemens om gezonder te gaan leven. In deze module gaan we de obstakels die ervoor zorgen dat je het niet volhoudt, het na een tijdje weer opgeeft of er überhaupt niet eens aan begint uit de weg ruimen. 

Om jouw droomdoelen te bereiken gaan we als eerste jouw grootste mentale belemmeringen uit de weg ruimen zodat je zonder uitstelgedragd en vol zelfvertrouwen aan jouw nieuwe gezonde levensstijl begint en deze makkelijk volhoudt.

 • Je gaat het geheime ingrediënt ontdekken waarmee jij jouw nieuwe gezonde leefstijl straks  zonder moeite volhoudt. 
 • Je gaat de kracht van je gedachten ontdekken én leert hoe ze in te zetten zodat je gedachtes voor je gaan werken in plaats van tegen je. Twijfel, frustratie en zelfsabotage zijn straks voor jou verleden tijd!
 • Je leert een paar hele krachtige eeuwenoude methodes om moeiteloos jouw doelen te bereiken. Niet door jezelf te pushen, maar door je onderbewuste het werk te laten doen. Want hé, je bent al druk genoeg toch? ;)

Module twee

het geheim van Ayurveda 

In deze module leer je wat hét geheim is van een goede gezondheid, bergen energie en een slank en sterk lichaam (spoiler alert: het heeft niks te maken met diëten, jezelf uitputten, of onzinnige supplementen). Je ontdekt wat de belangrijkste oorzaak is van jouw klachten en hoe je deze klachten bij de wortel aanpakt in plaats van dat je van alles en nog wat probeert zonder blijvend resultaat.

 • Je ontdekt hoe jij snel een goede gezondheid, bakken energie en een slank lichaam krijgt (en dat is totaal iets anders dan je nu denkt). 
 • Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw fysieke en/of mentale klachten en je ontdekt de #1 methode om jouw klachten te verhelpen. 
 • Jij weet straks precies wat je wel en niet moet eten voor direct meer energie en mijnder kilo's.. Zodat je zonder hard te werken weer straalt en je je bruisend en fit voelt. 

Module drie

kickstart jouw mooiste leven

In deze module gaan we het proces versnellen en ga je jouw mooiste leven een echte kickstart geven.  Het motto hierbij is less is more; hoe simpeler hoe beter. 

 • Je gaat een plan maken dat werkt voor jouw persoonlijke situatie zodat je het makkelijk volhoudt. Je weet precies wat je wanneer moet eten en wanner het tijd is om niks te doen (mijn favoriete onderdeel!). Ik heb het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt met kant-en-klare dag- en weekplanningen die je kan aanpassen aan jouw situatie. En ook hier geldt weer: less is more.
 • Vanaf nu ga je je lichaam niet meer vullen met rommel maar voeden met puur eten. Geen heftige sap- of soepkuren maar lekkere warme (veganistische) maaltijden. Hierdoor reinig je niet alleen je darmen maar voed je tegelijkertijd je lichaam en geest waardoor je een voldaan en rustig gevoel ervaart. Dus geen honger of cravings!
 • Lief zijn voor jezelf is een heel belangrijk onderdeel van dit proces. Gezond eten is natuurlijk al een vorm van goed voor jezelf zorgen, maar er zijn ook een paar belangrijke technieken die je reiniging ondersteunen voor een optimaal resultaat. Ik geef je een uitgebreide checklist met alle technieken die je reiniging optimaal ondersteunen. Jij kies zelf welke technieken je wil inzetten. 

Dé methode voor meer energie en een ideaal gewicht in 21 dagen zonder te diëten, jezelf te pushen of te jojo-en.

Dit is wat je allemaal krijgt als je je nu opgeeft voor Detox Kickstart (twv €797,-):

 • Je krijgt levenslang toegang tot de online cursus die bestaat uit 3 praktische modules met meer dan 20 beknopte videolessen die je waar en wanneer je wil en helemaal in je eigen tempo kan volgen. 
 • Een simpel stappenplan waarin ik je stap voor stap aan de hand neem zodat je precies weet wat je wanneer moet doen en je niet overweldigd raakt door alle informatie.
 • Makkelijke Ayurvedische en Westerse recepten, dag- en weekmenu's, planningen en werkbladen die met 1 druk op de knop te downloaden en uit te printen zijn.
 • Mijn Detox Kickstart methode waarmee je snel en makkelijk bruist van energie en jij je ideale gewicht bereikt én behoudt zodat jij je weer zelfverzekerd voelt en lekker in je vel zit.
 • Eeuwenoude Oosterse strategieën vertaald naar simpele Westerse gewoontes zodat jij je nieuwe gezonde levensstijl makkelijk volhoudt en je nooit meer hoeft te diëten, jezelf te pushen of te jojo-en.

> Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe module. Zo heb je meer dan genoeg tijd om de lessen op je gemak te volgen en die specifieke stap uit te voeren voordat de volgende stap vrijkomt.

> Dit doen we om jouw tijd, aandacht en focus te beschermen en zodat je niet teveel informatie ineens krijgt waardoor je niet weet waar te beginnen, overweldigd wordt of het niet volhoudt.

DIT IS PRECIES WAT IK NODIG HEB!

En om je te helpen om nog makkelijker resultaat te behalen krijg je ook nog deze bonussen erbij..

Dit krijg je er nu allemaal bij:

Workshop Ontdek je Dosha

Een praktische online workshop waarin we ingaan op de verschillende dosha's, welke dosha's bij jou uit balans zijn en hoe je de balans weer kan herstellen door je voeding en leefstijl aan te passen.

TWV €197,-

Minicursus Bye Bye Buikvet! (Actiebonus)

In deze cursus leer je een eeuwenoude en beproefde methode om binnen een paar dagen van suikerverbranding over te schakelen naar vetverbranding. Resultaat: meer energie, snel afvallen en centimeters minder buikvet. 

TWV €197,-

Verschillende gast-masterclasses

O.a. een kookworkshop Ayurvedisch koken door Paulami, auteur van de Bijbel van de Indiase keuken en een masterclass Essentiële Oliën door essential oils expert Carol Williams.

TWV €197,-

Als je alles bij elkaar optelt dan kom je op een totale waarde van ruim € 1388,-

Maar omdat ik je heel graag wil laten kennismaken met deze superkrachtige methode, wil ik je de kans geven om je vandaag aan te melden voor de speciale prijs van slechts..

Detox Kickstart methode (twv €797,-):

 • Het Detox Kickstart stappenplan
 • 26 stap voor stap video's
 • 35+ lekkere recepten
 • weekmenu's en dagplanningen
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Levenslang toegang tot de TulaLife online academie
 • BONUS: Workshop Ontdek je Dosha (twv €197,-)
 • BONUS: Gast masterclasses (twv €197,-)
 • ACTIEBONUS: Minicursus Bye Bye Buikvet! (twv €197,-

VAN €1388,-

VOOR €497

AANMELDEN

Geen enkel risico met onze 100% tevredenheidsgarantie

Detox Kickstart is dé methode voor meer energie en een ideaal gewicht in 21 dagen voor vrouwen die geloven dat het anders kan én die bereid zijn de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn.

Al meer dan 1600 deelnemers hebben aan dit programma meegedaan en bereiken dagelijks fantastische resultaten. En ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor jou mogelijk is.

Mocht dit programma toch niet bij je passen of ben je niet tevreden over de resultaten, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op en laat ons weten wat er niet werkte voor jou. Je krijgt dan gewoon je geld terug. En je loopt dus geen enkel risico.

HEB JE NOG VRAGEN?

Staat je vraag er niet bij?

Stuur even een mailtje naar [email protected] en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

ben je er klaar voor?

 • Detox Kickstart methode (twv €797,-)
 • Workshop Ontdek je Dosha (twv €197,-)
 • Minicursus Bye Bye Buikvet! (twv €197,-)
 • Gast masterclasses (twv €197,-)

€497

JA, IK DOE MEE!

A year from now you wish you had started today..

EN DAAROM GA IK HET NOG MAKKELIJK VOOR JE MAKEN..

Je kan Detox Kickstart nu 14 dagen gratis uitproberen als je je hierin ook maar enigszins herkent:

Je wil weer volop kunnen genieten van het leven.. 

En je wil niet langer van het ene dieet naar de volgende gezondheidshype jojo-en/pushen en je schuldig voelen omdat je het 'weer niet volgehouden hebt'.

Nog belangrijker, je wil gewoon je oude zelf weer terug. Die leuke, zelfverzekerde vrouw die bruist van energie en zich weer aantrekkelijk voelt in een jurkje. 

En daarom sta je te popelen om nu die stap te zetten zodat je straks weer met volle teugen van het leven kan genieten.

Je bent er echt helemaal klaar voor.

Je begrijpt inmiddels wel dat er niet zoiets bestaat als een wonderpil en dat je zelf wel iets moet doen, maar dat keihard werken ook niet nodig is.

En je ziet in dat het enige verschil tussen wel of niet slagen een simpele methode is die past bij wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Maar bovenal ben je bereid om er zelf iets voor te doen en kan je niet wachten om aan de slag te gaan.

Je bent niet bang om er wat voor te doen. Je enige angst is dat het "wéér niet lukt".

En omdat mijn Detox Kickstart methode een effectief bewezen methode is, heb je er alle vertrouwen in dat elke minuut die je investeert in dit programma zich dubbel en dwars uitbetaalt.

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen zijn heel populair: er hebben inmiddels meer dan 5.000 vrouwen (en mannen) aan meegedaan. Daardoor kan ik deze waardevolle informatie voor zo'n lage prijs aanbieden. (Als ik één-op-één met je zou werken dan zou je voor dezelfde tijdsinvestering minimaal 3.000 euro aan privé-coaching moeten investeren. )

Deze kans, in combinatie met de extra bonussen die je er nu tijdelijk bij krijgt, wil je niet laten schieten..

Nu is de tijd..

om in actie te komen. Als je ook maar iets herkent in wat ik net beschreef dan raad ik je aan om vandaag nog geheel vrijblijvend te starten met de Detox Kickstart.

IK BEN ER KLAAR VOOR!

"Binnen een week -1.8 kg en 3 cm buikvet kwijt "

 

"Ik geloofde mijn ogen niet en dacht: wat een wonder dit!

De knop ging ook om, ik weet waarvoor ik het doe. Het verbaasde mij dat ik geen honger had en dat ik veel minder moe ben.

Wat mij na 2 dagen al opviel, (ik word er emotioneel van, zo mooi) is hoe rustig ik naar mijn 12-jarige zoon Bo ben (die licht autistisch is en adhd heeft) als hij wat doet wat niet mag of als het mij niet snel genoeg gaat. Ik ben hier heel blij mee, zeker nu hij de puberteit ingaat ;)

Was dit nou maar 10 jaar geleden op mijn pad gekomen.

Er zijn de laatste tijd best zorgelijke dingen op mijn pad gekomen maar daar kan ik nu rustig mee omgaan en ik vertrouw er nu op dat het goedkomt.

Ik voelde dat dit jaar een jaar van verandering zou worden en dat ik dit moest doen. Ik ben heel blij dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb!"

Inez Honhof

Over 21 dagen kan dit ook jouw realiteit zijn..

en ik kan niet wachten om je daarmee te helpen!

Een jaar nadat mijn dochter was geboren was ik uitgeput, veel te zwaar en niet te genieten. Ik startte mijn zoektocht naar meer energie en naar mijn ideale gewicht. Zonder te diëten of mezelf af te beulen in de sportschool. Want dat dat niet werkte had ik inmiddels wel door..

Ik leerde dat mijn unieke energietype -mijn dosha- van cruciaal belang is voor mijn gezondheid (en levensgeluk). En dat ik daar met mijn voeding en leefstijl een enorme invloed op had.

Ik ging anders eten waardoor mijn lichaam ontgiftte en het resultaat was verbluffend. Mijn klachten verdwenen, ik bruiste van energie en ik viel kilo's af. Zonder er moeite voor te doen.

Ik besloot om mijn kennis en ervaring te delen met andere vrouwen en hieruit ontstond mijn Detox Kickstart methode.

Deze methode heeft letterlijk mijn leven, en dat van heel veel andere vrouwen, veranderd.

Heb jij ook het gevoel dat er veel meer in zit dan er nu uitkomt? Dan is het minste wat je kan doen -zonder enig risico- een voorproefje nemen op hoe je leven er ook uit kan zien.

Ervaar zelf wat dit programma kan doen voor je energie, je gewicht en je gezondheid. En ontdek hoe je deze kennis ook kan toepassen op je partner, je kinderen en je klanten. Ik garandeer je dat je de komende 3 weken levensveranderend kunnen zijn voor jou en je gezin.

Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten bij de Detox Kickstart!

Liefs,
Martine

JA, DAT WIL IK!

ben je er klaar voor?

Leuk als je meedoet! Zodra je je aanmeldt, kan je meteen de eerste video's bekijken en aan de slag met de eerste belangrijke module. 

 • Detox Kickstart methode (twv €797,-)
 • Workshop Ontdek je Dosha (twv €197,-)
 • Minicursus Bye Bye Buikvet! (twv €197,-)
 • Gast masterclasses (twv €197,-)

VAN €1388,-

 • Detox Kickstart methode (twv €797,-)
 • Workshop Ontdek je Dosha (twv €197,-)
 • Minicursus Bye Bye Buikvet! (twv €197,-)
 • Gast masterclasses (twv €197,-)
 • + Live Q&A's (twv €397,-)
 • + Online community (twv €297,-)

VAN €1.388,-

DOE HET ZELF

VOOR €297

IK DOE MEE!
 • Detox Kickstart methode (twv €797,-)
 • Workshop Ontdek je Dosha (twv €197,-)
 • Minicursus Bye Bye Buikvet! (twv €197,-)
 • Gast masterclasses (twv €197,-)
 • + Live Q&A's (€397,-)
 • + Online community (€297,)

VAN €2.082,-

VOOR €497

IK DOE MEE!

© 2022 TULALIFE