One Day Retreat


VOLLEDIG VERZORGDE RETREAT & OPSTELLINGENDAG | VRIJDAG 17 MEI

 

Kom uit je hoofd weer thuis in je lijf en ga uitgerust, geïnspireerd en bruisend van energie weer terug naar huis.

Stem af op je innerlijke kompas, ontdek wie je werkelijk bent en open je hart voor jouw zielsverlangens.

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

VAN HOOFD NAAR HART

In plaats van naar je lichaam te luisteren en op je eigen wijsheid te vertrouwen laat je je nog te vaak door je hoofd en het advies van anderen leiden. 

Je wilt niet langer doen wat (jij denkt dat) de buitenwereld van je verwacht. Je wilt doen wat past bij jou, waarvan jij voelt wat het beste voor jezelf is. Volledig in lijn met jouw verlangens, met wie jij bent en wat jij nodig hebt. 

Je voelt dat je hier bent om de wereld, op jouw manier, mooier te maken. Maar je neemt jouw plek nog niet volledig in. Je houdt jezelf nog tegen. Of eigenlijk houdt jouw hoofd je tegen, met verhalen die je niet meer dienen en je klein en veilig houden.

 

VERTRAGEN, VOELEN & ERVAREN

Ervaar de kracht van jouw eigen-wijsheid en de magie van opstellingen. Tijdens deze dag ontdek je hoe je jouw innerlijke kompas kan inzetten om helder te voelen, voor je te zien en te ervaren wat jouw stap is, naar dat wat je werkelijk voldoening geeft. Door te vertragen, de stilte in jezelf op te zoeken en ruimte te maken voor jouw ware verlangens.

Ontdek je ware verlangens en voel welke stap je te maken hebt

Tijdens deze ontspannen retreat en opstellingendag ga je  vertragen, voelen en ervaren. Vertragen, de stilte opzoeken en leren luisteren naar je intuïtie. Je gaat voelen wat jij nodig hebt om te leven en werken vanuit je intuïtie. Zo zie jij glashelder voor je wat jij te doen hebt om een diep gevoel van voldoening in je leven te ervaren.

Zoek niet naar geluk maar naar voldoening. Geluk is niet het doel, maar het bijproduct van een zinvol leven.

JOUW EIGEN-AARDIGHEDEN HOREN BIJ JOU

 

Je bent hier met een reden en je hebt jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten niet voor niets meegekregen. Die heb je gekregen om jouw levensdoel, jouw zielsmissie te vervullen.

Jouw zielsmissie zit in jou, het is wie jij in essentie bent. En het is de reden waarom juist jij deze talenten en vaardigheden hebt meegekregen.

Jij bent uniek en precies goed zoals je bent, inclusief jouw eigen-aardigheden.

Jouw eigenaardigheden zorgen ervoor dat jij jouw levensdoel kan vervullen. Dit is wat betekenis geeft aan jouw leven, dat waar jouw hart van gaat zingen. En het zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat je lekkerder in je vel zit.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat mensen die een doel hebben in hun leven:

 • tevredener en gelukkiger zijn met hun leven
 • betere relaties hebben en zich meer verbonden voelen met zichzelf en de mensen om hen heen
 • succesvoller in hun werk zijn omdat ze gemotiveerder en geïnspireerder zijn
 • gezonder zijn en beter slapen, minder beroertes en hartaanvallen krijgen en een lager risico op dementie, invaliditeit en vroegtijdig overlijden hebben

 • veerkrachtiger zijn en beter herstellen van negatieve gebeurtenissen

   

JA, DAT WIL IK!

INFORMATIE

RETREAT EN OPSTELLINGENDAG

 

Volledig verzorgde dag op prachtige lokatie
incl uitgebreide vegetarische lunch,
thee & koffie, lekkers en cadeautje

.
WANNEER

VRIJDAG 17 MEI
10:00 tot 17:00

.
WAAR
Op een magische locatie op een centrale plek in Nederland

 

Early bird €188*  twv €444

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

* Schrijf je nu in de prijs gaat stapsgewijs omhoog!

VOEL WAT JE WERKELIJK WILT

 

Waar jouw hoofd het voorheen altijd overnam, laat jij je vanaf deze dag door jouw hart, jouw eigen-wijsheid en jouw voeten leiden op jouw levenspad. Dat heeft impact op alle vlakken van jouw leven. Je werk, je relaties, je financiën, je gezin, je fysieke en je mentale gezondheid. 

Door af te stemmen op jouw eigen-wijsheid en je hart, met behulp van visualisaties en opstellingen krijg je toegang tot informatie, ideeën en verlangens die diep in jou verscholen liggen te wachten tot jij ze komt opdiepen.

Gun jezelf deze heerlijke ontspannen day re-treat, een dag van bezinning. Laat jezelf verzorgen, dragen en meenemen op de weg van jouw verlangens. Inzichten en inspiratie dienen zich daarmee aan. Kom uitgerust, geïnspireerd en met hernieuwde energie weer terug.

WIJ ZIJN FEMKE & MARTINE

 

MARTINE KEUKENKAMP

BEWUSTZIJNSCOACH & INTUITIE MENTOR

Als mentor & coach deel ik mijn jarenlange ervaring met de kracht van bewustzijn en reik ik praktische tools aan om jouw lichaam, geest én ziel weer in balans te brengen.

Ik geloof dat het tijd is om weer te gaan vertrouwen op onszelf, op onze eigen-wijsheid zodat we vanuit ons hart onze eigen keuzes weer durven te maken.

We hebben allemaal een innerlijk kompas. Noem het je intuïtie, je ziel of je lichaamswijsheid - jouw innerlijke expert weet precies wat jij nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren.

Ik help je om je af te stemmen op dit kompas, zodat je de boodschappen van jouw innerlijke expert kan herkennen en jij jouw eigen pad kan gaan volgen. 

Want de enige die écht weet wat jij nodig hebt dat ben jij.

FEMKE VELTKAMP, 

SYSTEMISCH COACH, OPSTELLINGEN,  LICHAAMSWERK 

 

Feilloos zie ik waar jij jezelf tegenhoudt. Je verhalen vertelt die je niet meer dienen. Waar jij jouw inspiratie stopt en je eigen vuur dooft. Ik hoor achter de woorden die je uitspreekt je ware verlangen.

Ik voel je pijn, je angst, je verdriet en het is ok, je bent welkom met alles echt alles. Een veilige bedding om los te laten en je ware kracht voelen. Laagjes afgebladderd beschermingsmateriaal help ik je met liefdevolle ogen en zachte handen af te pellen tot jouw prachtige licht weer naar buiten schijnt. Wat je daar verborgen houd lieverd, verdient een plek. Diep van binnen woont jouw ware zelf.

De reis naar binnen is waarachtig krachtig en geeft je je vuur, je fundament en je levenslust terug. De kracht om jezelf te dragen, de liefde voor wie je bent en wat je komt brengen en werkelijk jouw plek in te nemen in de wereld. Kom jezelf ont-moeten en ontdekken wat je werkelijk wilt.

VOOR WIE?

 • Je hebt het goed voor elkaar; een leuk huis, fijne relaties en een toffe baan of eigen onderneming. Maar je voelt toch die onrust, alsof je er nóg niet bent en je mist een gevoel van voldoening.
 • Je staat altijd voor anderen klaar en je vindt het moeilijk om rust en tijd voor jezelf te nemen. Jezelf op 1 zetten is een uitdaging.
 • Je bent een harde werker en legt de lat hoog voor jezelf waardoor je het lastig vindt om te genieten.
 • Je doet vaak wat je denkt dat er van je verwacht wordt en vind het moeilijk om te kiezen voor dat wat je voelt dat het beste is voor jou.
 • Je leeft best gezond, maar toch heb je regelmatig last van fysieke klachten. Dat kan uiteenlopen van weinig energie, spijsverteringsproblemen of hormonale klachten.
 • Je zit vaak ‘in je hoofd’, piekert regelmatig en slaapt slecht.
 • Jij wil de wereld mooier maken, in welke vorm dan ook. Maar je wil daarbij jezelf niet voorbij lopen.
 • Je wilt uit je hoofd en in je lijf komen en je hart en je intuïtie je de weg laten wijzen.
 • Je voelt dat het tijd is om in beweging te komen, je plek stevig in te nemen en je wilt die beweging echt van binnen uit maken.

 

Kom in beweging en trakteer jezelf op deze heerlijke dag

Early bird €188*  twv €444

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

* Schrijf je nu in de prijs gaat stapsgewijs omhoog!

Heb je vragen?

Stuur dan even een mailtje naar [email protected]