Ontdek de kunst van simpel leven 


Voel jij je overweldigd door alles wat je 'moet' doen? Heeft steeds maar weer iets nieuws proberen, n√≥g harder je best doen en jezelf wegcijferen je uitgeput?¬†Meld je dan aan voor simpel leven¬†en ontdek hoe je meer tijd, rust en energie cre√ęert voor de dingen die er √©cht toe doen.

Probeer het gratis uit

Meld je aan voor de VIP-lijst en ga vandaag nog aan de slag!

Bespaar tijd

Ontdek¬†hoe je zee√ęn van tijd cre√ęert door¬†ruis te schrappen en prioriteiten te stellen¬†zodat er veel meer uren in een dag overblijven.

Cre√ęer rust

Elimineer stress door het less = more principe toe te passen voor rust in je hoofd en in je lijf. Zodat er ruimte vrijkomt voor ontspanning, focus en genieten.

Manage je energie

Ervaar hoe het versimpelen van je leven zorgt voor een betere gezondheid en bergen energie die je kan inzetten voor dat wat jou écht gelukkig maakt.

Verlang jij naar meer tijd, rust en energie?

 
Voel jij je vaak overweldigd door alles wat je ‚Äúmoet‚ÄĚ doen? En wil je graag minder moeten en doen in plaats van nog meer aan je to-do lijstje toe te voegen? Droom jij van een simpel leven, waarin je niet alleen lekker in je vel zit maar jij je domweg gelukkig voelt?¬†
 
Je bent niet de enige. Ik heb zelf -door schade en schande- de negatieve gevolgen ervaren van steeds maar streven naar meer en beter. 

En de enorme impact die het versimpelen van je leven heeft op hoe je je voelt. Daarom¬†heb ik¬†Simpel Leven¬†ontwikkeld; om je te helpen bij het opruimen van fysieke, mentale en emotionele ballast. Dankzij de holistische aanpak krijg je weer rust in je hoofd, zee√ęn van tijd en voel je je letterlijk en figuurlijk lichter.
 
Of je nu stress wilt verminderen, gezonder wilt eten of meer tijd wilt vinden voor jezelf en voor wat er écht toe doet, Simpel Leven biedt je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je leven te transformeren van stress en het gevoel van nooit genoeg (spullen, tijd, geld, energie, helderheid) naar een gevoel van kalmte en innerlijke rust in de wetenschap dat de kracht juist ligt in minder doen in plaats van meer.
 
Meld je nu aan voor de VIP-lijst voor¬†simpel leven¬†en ontdek hoe je meer tijd, rust en energie cre√ęert voor de dingen die er √©cht toe doen.

Wat je krijgt als je je nu aanmeldt:

 
Zodra je op de VIP-lijst staat, ontvang je tips, inzichten en inspiratie om vandaag nog te beginnen met het versimpelen van je leven. Ook krijg je een heerlijk cadeau van me - direct in je inbox.
 
Je krijgt toegang tot praktische tips & tricks om eenvoud aan te brengen op alle vlakken van je leven. Van het opruimen van je huis, het versimpelen van je voeding & leefstijl, het stellen van prioriteiten zodat je meer tijd overhoudt, tot hoe jij je energie beter kan managen.
 
Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen, voorwaarden en hele mooie extra's, zoals:
 
**Early Access**: reserveer je plek voor mijn gratis masterclasses en programma's voordat dat de deuren opengaan voor het grote publiek
**Exclusieve inhoud**: ontvang speciale VIP-tips, inzichten en inspiratie om vandaag nog te beginnen met het versimpelen van je leven
**Speciale aanbiedingen**: profiteer van kortingen en speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor de VIP's
 
 
Ik geloof echt diep in de kracht van versimpelen voor een gezonder en gelukkiger leven. Als jij voelt dat dit voor jou is, ben ik er om je te helpen.
 
Ik kan niet wachten om te beginnen en hoop je te mogen verwelkomen!
 
Liefs,
Martine
 

Staat jouw vraag er niet bij? 

Stuur even een mailtje naar [email protected]

Verlang jij naar een leven met meer tijd, meer rust, meer energie & meer helderheid voelen?

Zet vandaag de eerste stap naar simpeler leven, meld je aan en krijg de tools in handen voor een diep gevoel van rust in je hoofd en in je lijf.

Ja, dat wil ik!