detox kickstart

Praktisch stappenplan waarmee je je binnen 3 weken weer fit, slank en bruisend van energie voelt - zonder te diëten

ja, dat wil ik!

Bruis van energie

Ontdek een eeuwenoude methode die je energie binnen enkele dagen verdubbelt.

Jouw ideale gewicht

Weet wat je wel en niet moet eten om in balans te komen en je snel weer fit en slank te voelen. 

Zonder te diëten

Dankzij de bewezen stap voor stap methode mag je alles eten en is dieten voor altijd verleden tijd

"Ik ben zo moe en het lukt me maar niet om af te vallen."

'Hoe kan ik nou fitter en slanker worden?’ Hoe vaak heb je jezelf die vraag gesteld de afgelopen tijd? Misschien heb je onlangs nog een dieet gevolgd en ben je wat afgevallen, maar hoe zit het volgende maand? Blijven die kilo's dan ook weg?

‘Wat kan ik nog meer proberen om me energieker en blijer te voelen?’ Je weet dat voldoende energie onmisbaar is voor een fijn en actief leven. En wat je ook probeert, gezond eten, meer sporten of voedingssupplementen slikken, het levert niet de energie en het lichaam op waar je van droomt.

Misschien herken je je hier ook in:

 • Je hebt weinig energie en kan je er niet toe zetten de knop om te zetten om er echt iets aan te doen. Je wil dolgraag afvallen maar mist het doorzettingsvermogen om het vol te houden. 
 • Je eet al best gezond en toch lukt het je niet om af te vallenJe buik zit je in de weg; je hebt  last van je darmen, een opgezette buik of overtollig buikvet.
 • Je hebt een druk leven en houdt van lekker eten en drinken. Maar je komt elk jaar wat meer aan en je raakt die overtollige kilo’s niet meer kwijt.
 • Je hebt last van stress en/of je hormonen en het lukt je niet om te stoppen met snoepen en snaaien. Vaak voel je je schuldig en onbegrepen. Ook al let je op je voeding, dan nog krijg je vaak de opmerking: "Ieder pondje gaat door het mondje".
 • Je ziet door al die wisselende adviezen en gezondheidshypes door de bomen het bos inmiddels niet meer. Wat mag je nou wel en niet eten? Mag je nu wel of helemaal geen suiker, is vet gezond of ongezond en val je wel of niet blijvend af door koolhydraten uit je dieet te schrappen? Wat vandaag volgens iedereen gezond is, wordt morgen weer als ongezond bestempeld..

Ik weet hoe frustrerend dit is. Ik heb hier ook jaren mee geworsteld. Totdat ik het geheim van Ayurveda ontdekte..

Het geheim van Ayurveda

Dat diëten niet werken is algemeen bekend. En toch blijven we het proberen, in de hoop dat het volgende dieet nu wel voor blijvend resultaat gaat zorgen. Mijn advies: stop met diëten.

Het eeuwenoude én wetenschappelijk bewezen geheim van Ayurveda ligt in je spijsvertering.

Want je spijsvertering zorgt ervoor dat je lichaam alles wat het nodig heeft opneemt en alles wat het niet nodig heeft uitscheidt. Zo simpel is het.

Is je spijsvertering gezond dan ben jij gezond. Werkt je spijsvertering niet optimaal, dan zit jij ook niet lekker in je vel.

Je hoeft dus maar één ding te doen…

Het verbeteren van je spijsvertering maakt alles makkelijker; je wordt gezonder, je bruist weer van energie, je valt makkelijk af en je hoeft nooit meer te diëten.  

JA, DAT WIL IK!

Ik heb de afgelopen jaren al meer dan 500 vrouwen geholpen om hun energie te verdubbelen en moeiteloos kilo's af te vallen zodat ze weer lekker in hun vel zitten. En ik wil jou daar ook heel graag me helpen!

 
 

Ik ben Martine,

Ik help drukke vrouwen die snakken naar meer energie, een fit lijf en minder kilo's. Ook als ze al van alles geprobeerd hebben en niks blijvend resultaat bracht. 

Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn energie en mijn gewicht. En wat ik ook probeerde, mijn energie-niveau werd steeds lager en de weegschaal gaf elk jaar een kilootje meer aan. 

Pas toen ik het geheim van een gezonde spijsvertering ontdekte, veranderde alles voor me en nu bruis ik weer van energie en ben ik al jaren op mijn ideale gewicht, wat ruim 10 kilo minder is dan de afgelopen 20 jaar. En mijn buik is platter dan ooit tevoren.

 
dat wil ik ook!

"Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven en dankzij jouw programma voel ik mij veel energieker en was ik binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!"

Ann

Het feit is: Als jouw spijsvertering niet goed werkt dan maakt het niet uit hoe gezond je eet, hoeveel je sport of hoeveel supplementen je slikt.. je lichaam kan er gewoon niks mee en zal in plaats van opnemen wat het nodig heeft en uitscheiden wat het niet nodig heeft, alles alleen maar opslaan en vasthouden. Met elk jaar wat minder energie en wat meer kilo's als resultaat.

Als je spijsvertering niet goed werkt dan is alles wat je doet verspilde moeite en is alle tijd, geld en energie die je investeert voor niets.

Daarom wil ik je helpen om je spijsvertering te verbeteren, zodat jij straks ook bruist van energie, je fit voelt en weer lekker in je vel zit. Zonder dat je ooit nog hoeft te diëten.

Want juist nu is het zo belangrijk om aan je gezond te werken, om je zelfherstellende vermogen te activeren zodat je weerstand verhoogd wordt, vage klachten verdwijnen en je minder snel ziek wordt. 

Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld om binnen 3 weken je gezondheid een boost te geven waardoor je snel gezonder wordt, je weer bruist van energie en makkelijk kilo's afvalt.

Ik heb deze levensveranderende cursus niet eerder aangeboden voor zo’n lage prijs. Ik weet dat ontzettend veel vrouwen al jaren worstelen met vage klachten, vermoeidheid en overgewicht. En dat maakt alles lastiger. Daarom bied ik nu tijdelijk deze cursus met korting aan.

De totale waarde van deze cursus is normaal gesproken €1.111,-. Jij kan je nu tijdelijk aanmelden voor 190 euro in 3 maandelijkse termijnen. En als je je in één keer aanmeldt voor 499 euro dan bespaar je nog eens ruim 70 euro.

Van €570,- > Nu voor:

€499,-

Ja, ik meld me aan!

3 Termijnen

€190,-

Ja, ik meld me aan!

DETOX KICKSTART IS NIET ZOMAAR EEN CURSUS…

… JE DOORLOOPT STRAKS DE 5 STAPPEN DIE ALLES IN EEN STROOMVERSNELLING BRENGEN.

Doe mee en ontdek:

 • Hoe je je zelfherstellende vermogen activeert voor een sterk immuunsysteem en verhoogde weerstand.
 • Dat je met een gezonde spijsvertering je gezondheid, energieniveau, ideale gewicht en geluk een echte kickstart geeft.
 • Met welke eeuwenoude methode je je energie binnen een paar dagen verdubbelt. 
 • Hoe je makkelijk kilo's afvalt en van die opgeblazen buik afkomt.
 • Dat je gewoon lekker kan blijven eten om in balans te komen en je snel weer fit en slank te voelen. 
 • Het 3-fase Detox Kickstart model waarmee je straks alles weer mag eten en diëten voor altijd verleden tijd is.
 • Met welke tips en strategieën je met minder moeite meer bereikt. Zodat je snel lekker in je vel zit en moeiteloos afvalt.
 • Wat de valkuilen zijn bij het aanleren van gezonde gewoontes en hoe je voorkomt de verkeerde keuzes te maken.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je het deze keer wél volhoudt en je niet weer terugvalt in je oude ongezonde gewoontes. Zodat je je fantastische resultaten ook na de cursus behoudt. 

 

Wat krijg je als je straks meedoet?

 
Na je aanmelding krijg je DIRECT TOEGANG tot de online cursus. Je kunt dus meteen aan de slag en bepaalt zelf wanneer en waar je ze volgt en hoe lang je er over wilt doen. Je hebt namelijk voor ONBEPAALDE TIJD toegang!
 

Gedurende 3 weken ontvang je elke paar dagen een nieuwe module uit het 3-fase stappenplan.

Ik leer je stap voor stap wat je moet doen en leer je alles wat je moet weten om op een simpele en prettige manier snel resultaat te behalen zodat  je je tijdens de detox in balans, rustig en zelfverzekerd voelt.

Je weet op elk moment precies wat je moet doen om snel gezonder te worden, je energie te verdubbelen en makkelijk af te vallen.

De modules bestaan uit verschillende praktische videolessen waar een transcript van beschikbaar is zodat je de les ook kan downloaden en (na)lezen. Je krijgt allemaal heerlijke en makkelijk te bereiden recepten voor ontbijt, lunch en diner die je lichaam op een milde manier diep reinigen. Je hoeft niet na te denken over wat je wanneer moet doen want je krijgt dag- en weekplanningen en zelfs kant-en-klare boodschappenlijstjes van me. 

Ook leer ik hoe je de ondersteunende Ayurvedische reinigingstechnieken toepast en hoe je de kracht van je gedachten benut met behulp van intenties, affirmaties en visualisaties, maar ook ademhalingsoefeningen, meditaties en nog veel meer.

Plus, je krijgt toegang tot de Detox Kickstart Community. Een geweldige groep gelijkgestemden die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen. Zodra je de strategieën hebt toegepast vraag je hier feedback. Je krijgt hier nieuwe suggesties en ideeën, waardoor je nog verder kan verbeteren. Ook profiteer je van de positieve sfeer in de groep. Je ervaart support en een hoge gunfactor naar elkaar. En jouw successen? Die vieren we elke week online op Victory Friday!

 Je zal zien dat als je de stappen doorloopt, dat je binnen enkele dagen weer bruist van energie, met gemak een paar kilo bent afgevallen en dat je klachten als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. 

Ik heb alles zo praktisch gemaakt dat jij BINNEN EEN PAAR DAGEN al resultaat behaalt. 

"Ik ben de eerste week al 2,5 kg afgevallen en heb veel meer energie. Ik wil nog meer afvallen, maar op deze manier gaat het wel heel makkelijk. En als extra bonus heb ik vanaf het moment dat ik begon geen last meer van hooikoorts!"

Brigit Hazewinkel

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Je hebt het me misschien al vaker horen zeggen: dit programma is geen wonderpil en je moet er wel iets voor doen. Want: zonder actie geen resultaat.

Alleen als je, ondanks eventuele twijfels, bereid bent om anders te gaan denken en doen zal je maximaal profiteren van de Detox Kickstart. Als je de stappen die ik je aanreik zet, ga je gegarandeerd resultaat behalen. Maar dan moet je die stappen wel zetten. Ik en mijn team doen er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

En weet dat ik pas tevreden ben als jij mooie resultaten behaalt. Dat is mijn missie. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij je gezondheid en je geluk serieus? Neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen? Dan ben je van harte welkom om mee te doen. En dan weet ik zeker dat jij over 3 weken gezonder, fitter en slanker bent.

"Binnen 3 weken had ik mijn doelen al bereikt. Dankzij de gefaseerde opbouw, persoonlijke coaching en de community ben ik binnen 3 weken 5 kg afgevallen, slaap ik beter, wordt ik weer uitgerust wakker en heb ik aan het einde van de dag nog energie over. Alles gaat veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Dankzij jouw visie en enthousiaste, deskundige begeleiding had ik al snel voelbaar resultaat en ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen. Ontzettend bedankt voor wat je voor me betekend hebt."

Inge

INVESTERING

Je investering voor Detox Kickstart is nu tijdelijk slechts €499,-. Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je helpen om snel fitter en slanker te worden. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van €190,-, over een maand de tweede en over 2 maanden de derde termijn.

De totale waarde van deze cursus is normaal gesproken €1.111,-. Jij kan je nu tijdelijk aanmelden voor 190 euro in 3 maandelijkse termijnen. En als je je in één keer aanmeldt voor 499 euro dan bespaar je nog eens ruim 70 euro.

Van €570,- > nu voor

€499,-

 • Volledige Detox Kickstart online programma, incl. het 3-fase Detox Kickstart model
Ja, ik meld me aan!

3 Termijnen

€190,-

 • Volledige Detox Kickstart online programma, incl. het 3-fase Detox Kickstart model
Ja, ik meld me aan!

"Ik ben heel blij dat ik meegedaan heb want dit programma heeft me zoveel opgeleverd. Ik voel me gezonder, ik heb meer energie en heb veel minder vaak een opgeblazen buik. Ik ben in 3 weken zeker 3,5 kilo afgevallen en zit lekkerder in mijn vel. Ook ben ik van twee slechte gewoontes af: ik drink geen cola zero meer en eet ’s avonds geen chocola meer. Hierdoor voel ik me zoveel beter. Dank je wel daarvoor!"

Daan
Amsterdam

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ik weet zeker dat als je de stappen uit deze cursus volgt, jij -net als al die anderen die jou voorgingen- ook resultaat behaalt. 

Daarom geef ik je de mogelijkheid om het programma 2 weken gratis uit te proberen. Als je van mening bent dat het niet werkt voor jou, stuur dan binnen 14 dagen na aanmelding een e-mail naar me en laat zien dat je de opdrachten uit de eerste module gedaan hebt. Je krijgt je geld dan gewoon terug.

Klik hier voor meer informatie.

 

Probeer gratis

Wat kies jij?

Je hebt nu 2 keuzes. De eerste keuze is om niets te doen. Je blijft doorgaan zoals je deed met steeds minder energie en meer kilo's als gevolg. Want als je niet kiest, kies je eigenlijk wel. Je neemt dan namelijk het besluit om alles bij het oude te laten. 

Of je kiest voor optie nummer 2: Je beslist hier en nu dat je gezondheid en je geluk prioriteit hebben en je kiest voor een bewezen methode en een simpel stappenplan zodat je makkelijk en snel resultaat behaalt. En daar help ik je natuurlijk heel graag mee.

€499,-

Ja, ik meld me aan!

€190,-

Ja, ik meld me aan!

"Binnen een week was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Mijn behoefte om te snoepen is nagenoeg weg en ik voel me licht, helder en rustig. Echt een heel gaaf programma!"

Marianne Koek

"“Ik was verbluft over het snelle resultaat! De derde dag van het programma sprong ik bruisend van energie mijn bed uit en voelde ik me helder en positief. En twee weken later had ik mijn taille weer terug :)"

Yong Mi

VAN €1.111,- NU VOOR €499,-

Heb je vragen?

Kijk eerst even hier..

Het 365 dagen Fit met Ayurveda programma is een laagdrempelig programma waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de  Ayurveda. Gedurende een heel jaar leer je in een rustig tempo nieuwe gezonde (Ayurvedische) gewoontes aan.

De Detox Kickstart is een zogenaamde intensive. In dit programma ga je binnen zeer korte tijd je spijsvertering verbeteren waardoor je snel je energie verdubbelt, gezonder wordt en makkelijk een paar kilo afvalt. Dit is echt een kickstart programma waarin je gegarandeerd binnen 3 weken resultaat bereikt.

Tijdens de Detox Kickstart ga je in 2 weken je spijsvertering tot rust brengen én versterken door op een andere manier te eten.

Het totale programma duurt in totaal 3 weken en de detox zelf duurt tussen de 3 en 7 dagen - dat bepaal jij helemaal zelf.

Tijdens de detox kan je kiezen tussen twee verschillen trajecten; een traditionele Ayurvedische detox met Kitchari of een milde Westerse reiniging met warme veganistische maaltijden.

Naast de reinigende maaltijden leer ik je verschillende Ayurvedische reinigingstechnieken aan zoals abhyanga (zelfmassage met warme olie), droogborstelen, tongschrapen, hoe je de kracht van je gedachten benut met behulp van intenties, affirmaties en visualisaties, maar ook ademhalingsoefeningen, meditaties en nog veel meer.

Zodra je aanmelding binnen is ontvang je een email met de login gegevens waarmee je direct toegang hebt tot de online leeromgeving. Hier vind je jouw cursus en bonussen en kan je direct aan de slag.

Omdat dit een methode is die je keer op keer kan gebruiken om je gezondheid, energieniveau en ideale gewicht een kickstart te geven, houd je voor onbepaalde tijd toegang tot deze cursus. Bewaar je inloggegevens dus goed!

Veel vrouwen lopen hier tegenaan en daarom heb ik bij de extra bonusmodule Maximaliseer je Resultaat toegevoegd.

Hierin help ik je om op een simpele manier de onmisbare Ayurvedische gewoontes in je leven te integreren zodat je de mooie resultaten die je gaat behalen tijdens het programma ook na het programma volhoudt - voor altijd :)

Jazeker! Ik bied een 100% tevredenheidsgarantie.

Als het programma je niet bevalt, dan kan je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Je hebt dus 14 dagen de tijd om het programma gratis uit te proberen.

Ik garandeer je dat dit programma je leven gaat veranderen. Het enige dat je hoeft te doen is je opgeven en het uitproberen.

Als het je om wat voor reden dan ook niet bevalt dan krijg je je geld terug. Maar als je net bent als mijn andere deelnemers, dan kan deze dag letterlijk een nieuw begin voor je zijn.

Ik weet hoe frustrerend dit is omdat ik het zelf ook meegemaakt heb.

Ayurveda heeft een totaal andere aanpak dan de reguliere adviezen die je de laatste jaren hoort. Ayurveda richt zich namelijk op het verbeteren van je spijsvertering.

Hierdoor word je snel gezonder, verdubbel je je energie en val je moeiteloos af, zonder ooit nog te hoeven diëten.

Je bent hier helemaal aan het goede adres als je op een gezonde, veilige én lekkere manier gezonder wil worden, blijvend meer energie wil en makkelijk af wil vallen.

Jazeker! Je zal zien dat je binnen een paar dagen al veel minder zin in zoet hebt of om de hele dag door te snacken.
 
Door ons Westerse voedingspatroon vraagt ons lichaam de hele dag door naar eten (en met name suikers en koolhydraten). Dit is één van de belangrijkste oorzaken van overgewicht en weinig energie.
 
Dit programma keert dat proces om, waardoor je al binnen een paar dagen veel minder behoefte aan zoet hebt, je je de hele dag door verzadigd voelt en geen behoefte meer voelt om te snacken.
 
Je hoeft het dus niet meer op wilskracht te doen, maar je hebt er straks gewoon veel minder behoefte aan :)
 

Dan heb ik goed nieuws! Mijn recepten ontwikkel ik speciaal voor mensen zoals jij en ik, die graag gezond willen eten maar geen ingewikkelde dingen willen maken en eten.

Mijn maaltijden zijn makkelijk te maken en geschikt voor het hele gezin; simpel aan te passen aan kritische mee-eters en kinderen vinden ze ook altijd erg lekker! Mijn recepten bevatten weinig tot geen snelle koolhydraten, veel groente en gezonde granen. En je kan de ingrediënten gewoon bij de Albert Heijn kopen :)

Tijdens het programma kan je kiezen uit traditionele Ayurvedische reinigingsrecepten of een Westerse, mildere, variant hierop. 
 
Een traditionele Ayurvedische detox bestaat uit granenpap, smoothies of Kitchari.
 
In de Westerse variant geef ik heerlijke vervangers voor ontbijtopties met fruitrecepten, granenpap, boekweitpannenkoekjes en zelfs een quinoa carrot cake.
 
Tijdens de lunch en de avondmaaltijden speelt groenten de hoofdrol, dit in combinatie met glutenvrije granen. 

Dit programma gaat je tijd besparen. Ik heb namelijk al het denkwerk al voor je gedaan.  Je krijgt van mij lekkere weekmenu’s, kant-en-klare boodschappenlijstje en makkelijk en snel te maken recepten. 

Overgangsklachten zijn een teken van opgebouwde toxines in je lichaam en ik help veel vrouwen die last hebben van overgangsklachten.

Ze voelen zich allemaal binnen enkele weken al veel beter dus deze methode werkt zeker voor overgangsklachten.

Verjonging is één van de acht specialismen in Ayurveda. Ayurveda richt zich op het vertragen of stoppen van het verouderingsproces, waaronder de overgang valt. En daarom werken mijn programma's ook zo goed voor vrouwen met overgangsklachten.

Als je last hebt van je spijsvertering of je darmen dan gaat dit programma je zeker helpen!

Tijdens het programma eet je alleen maar eten dat je spijsvertering tot rust brengt en versterkt want een gezonde spijsvertering is de basis van een goede gezondheid.

Zeker! Ik gebruik geen dierlijke producten, al mijn recepten zijn vrij van E-nummers en de meeste zijn ook vrij van gluten, lactose en geraffineerde suiker of ik geef er alternatieven voor.

Nee hoor, dat is geen enkel probleem. Mijn programma’s zijn gericht op voeding (en niet op sporten).

Ook al is sporten heel gezond, het is wetenschappelijk bewezen dat je door sporten niet afvalt.

Als je wil afvallen en meer energie wil, dan moet je aan je voedingspatroon werken. En dat is precies wat we in dit programma doen.

Ik vond Ayurveda ook altijd heel interessant maar te ingewikkeld om in mijn drukke leven te integreren.

Daarom heb ik dit programma ontwikkeld; zodat je het beste uit de Ayurveda op een simpele manier kan integreren in je (drukke) Westerse leefstijl.

Het heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik jou ook!

Ik heb dit programma ontwikkeld zodat het geschikt is voor alle types - ideaal als je met allemaal verschillende dosha's in één huis woont.

Als je een persoonlijk advies op basis van je dosha (energietype) wil, dan kan je je hier opgeven voor mijn Lichter Leven programma.

Ja zeker. Dit programma is geen afslankprogramma, maar een programma waarin je weer gezond wordt en daardoor op je natuurlijke gewicht komt.

De meeste vrouwen die niet in balans zijn merken dat omdat ze te zwaar zijn. Maar als Vata bij jou uit balans is, dan kan zich dat uiten in ondergewicht. 
 
Mijn programma’s zijn er allemaal op gericht om de balans te herstellen zodat je vanzelf op je natuurlijke gewicht komt. Voor de meesten is dat lichter en voor sommigen is dat zwaarder :)

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op [email protected]

"Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Mijn bloedwaardes zijn spectaculair verbeterd, ik heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. En dat allemaal dankzij een betere spijsvertering!"

Anoniem

"Ik ben best snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken en dit leek me een geschikt programma voor een redelijke prijs. De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fitter en ben zo’n 4 kilo afgevallen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Christa

"Ik was flink te zwaar en had daardoor last van pijntjes in mijn knieën, heupen en rug waardoor ik vaak chagrijnig was. Ik heb in het verleden veel gejojo-ed en wilde graag weer afvallen maar bleef het steeds uitstellen. Ik zag dit programma als een kans om opnieuw te beginnen. En het resultaat mag er zijn; dankzij de stap voor stap aanpak ben ik al bijna 6 kilo afgevallen én ik ben al een maand gestopt met roken – wat een zeer mooie bijkomstigheid is."

Lilian

"Ik heb nu ontdekt welk effect bepaald eten en drinken op mijn lichaam heeft. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en heb nu geen last meer van energie-dips in de middag en ik word weer uitgerust wakker. Ook ben ik 3 kilo afgevallen!"

Ellen

"Doordat het zo’n kort programma is, was het makkelijk te overzien en goed te combineren met mijn werk. De lekkere recepten en de combinatie met stressreductie vond ik heel prettig. Ik heb meer energie en minder last van mijn gewrichten. Ik ben 2 kg afgevallen en het opgeblazen gevoel is weg. Ik kan het iedereen aanraden!”"

Pamela Kreeuseler
Gezins- en kindercoach

"Mijn behoefte aan zoet was binnen 2 weken nagenoeg weg. Kortom ik ben een blij mens!"

Cindy

"Positief contact, duidelijke instructie en hele inspirerende recepten voor na de detox. Ik voel me nu slank, fit en energiek en ik ben een paar kilo lichter. Zeker voor herhaling vatbaar! Nu na twee maanden zijn we nog steeds lekker aan het koken met de recepten die we bij de cursus kregen."

Minouk

"“Ik heb laatst een sapkuur gedaan, maar de volgende keer kies ik weer voor een Ayurvedische detox. Alleen maar sap drinken vond ik heel saai en daardoor was het veel lastiger om vol te houden. Het grote voordeel van de Ayurvedische detox was dat ik drie keer per dag een lekkere en warme maaltijd op mijn bord mocht scheppen - met hetzelfde resultaat als een sapkuur!”"

Jacquelien

"Dit programma heeft me zoveel gebracht, al binnen 3 weken voelde ik mijn energie terugkomen, sliep ik veel beter en werd ik uitgerust wakker. Ik ben nu al 6 kilo afgevallen en mijn buikomtrek is met 10 cm verminderd! Het gaat nu supergoed met me en ik ben heel trots op mezelf. Ik heb zoveel meer energie en levenslust gekregen. Het is niet in woorden uit te drukken hoe goed het nu met mij gaat, ik ben echt gelukkig en kan eindelijk weer genieten. Ik raad iedereen aan om het uit te proberen en merk hoe goed je je kan voelen."

Josina

"Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld, dank je wel! Ik voelde me zwaar, had vaak buikpijn en weinig energie en wist niet hoe dat kwam. Nu ben ik 6 kilo lichter en heb ik veel meer energie waardoor ik weer lekker aan het wandelen geslagen ben. Ik weet nu waar mijn klachten vandaan kwamen én wat ik eraan kan doen. Ik voel me mentaal en fysiek zoveel beter. De wetenschap dat het niet erg is als je eens wat ongezonds eet en dat -als ik weer verval in oud gedrag- ik de draad weer makkelijk op kan pakken, helpt me er volop in te vertrouwen dat dit mijn nieuwe manier van leven wordt!"

Aukje

"Ik probeerde gezond te leven, maar wat ik ook probeerde, het werkte niet. Ik was bang dat anderen dachten dat ik slecht voor mezelf zorgde omdat ik alleen maar dikker werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zwaarder dan mijn man en dat frustreerde me enorm. Daarom heb ik besloten om mezelf dit programma cadeau te geven. Ik weet nu precies wat ik moet eten en wat ik moet vermijden om me goed te voelen. En ik heb geleerd dat je met een paar simpele aanpassingen in voeding en leefstijl een groot resultaat kan bereiken. Hierdoor zijn mijn buikklachten verdwenen, ben ik al 10 kilo afgevallen, zit ik beter in mijn vel en heb ik eindelijk weer energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. En ik weeg inmiddels weer minder dan mijn man! Ik voel me niet alleen veel beter, uit de complimentjes die ik de laatste tijd krijg blijkt wel dat andere mensen het ook zien "

Karlien

"Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte. Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie. Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me."

Emily

"Ik had constant een extreem opgeblazen gevoel, zo erg dat het pijn deed. Net toen ik dacht: nu is het genoeg, kwam Martine op mijn pad. Wat ik zo fijn vind aan dit programma is de gedachte dat alles mag. Dat geeft me rust. De opbouw van het programma is geweldig, binnen een week voelde ik me al veel lichter en was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Maar wat misschien nog wel fijner is, is de rust in mijn hoofd. Ik ben niet meer constant bezig met wat ik wel en niet mag eten. Ook het gevoel dat als het weer eens minder gaat, je binnen 3 dagen er weer kan zijn geeft me erg veel rust. Echt een heel gaaf programma!"

Marianne Koek

"Ik heb heel lang een haat-liefde verhouding met eten en drinken gehad. En nu reageert mijn lijf met een feestje van binnen. Weg is het opgeblazen gevoel in mijn buik en de krampen in mijn darmen en eindelijk geen strijd op het toilet meer. Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. Dank je wel Martine voor je mooie programma en al wat je doet om mensen in balans te krijgen en ze te ondersteunen in hun proces!"

Mandy Baerts

"Ik vond het echt een supergoed programma. Goed uitgelegd waarom het zo belangrijk is en je wordt echt meegenomen in het hoe en waarom. Het praktische gedeelte is duidelijk en informatief en ik vond het inspirerend en motiverend"

Daniële

VAN €1.111,- NU VOOR €499,-

"Een gezonde spijsvertering is de basis van een lang en gelukkig leven."

- Ayurvedisch gezegde

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.