REST & RESET

ONLINE WORKSHOP 

 

Neem een ​​pauze, dompel jezelf onder in een gevoel van diepe ontspanning en laad je batterij weer helemaal op.

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

VOEL JIJ JE OOK ZO MOE?

 

En lukt het je maar niet om te ontspannen en jezelf weer op te laden? 

Misschien zit je niet lekker in je vel, heb je een slechte gezondheid, relatieproblemen, gedoe op je werk, geldzorgen, heb je een groot verlies meegemaakt of maak je je zorgen over de situatie in de wereld.

Allemaal zaken die stress kunnen veroorzaken. Nu is stress op zich niet ongezond, we hebben het zelfs nodig. Het wordt pas ongezond als het je niet lukt om tot rust te komen waardoor de stress chronisch wordt.

Als je last hebt van chronische stress dan voel je je constant gespannen. Het zorgt ervoor dat je zenuwstelsel ontregeld raakt waardoor je je moe, onrustig, gespannen, opgejaagd of onzeker voelt. Als je hier niks aan doet dan kan dit leiden tot een burn-out, gewichtsproblemen en hart- en vaatziektes.

Daarnaast kan je lichaam minder goed gaan functioneren en gaat er minder energie naar het verteringssysteem, waardoor je lichaam het voedsel dat je eet niet goed kan opnemen en uitscheiden. De gevolgen van chronische stress kunnen heel ernstig zijn en wil je dus zo snel mogelijk voorkomen. 

Tekenen dat je last van chronische stress hebt:

  • Je bent constant moe en hebt weinig energie
  • Je voelt je onrustig en gespannen en hebt het gevoel altijd ‘aan’ te staan 
  • Je hebt vaak een opgejaagd of angstig gevoel
  • Je piekert veel, slaapt slecht en voelt je onzeker
  • Je hebt fysieke klachten zoals overgewicht, spijsverteringsproblemen of hormonale klachten - terwijl je wel gezond eet en leeft
  • Het voelt vaak alsof het allemaal teveel is
  • Voor je gevoel heb je te weinig tijd, geld en energie om de dingen te doen die je graag wil doen
  • Je hebt een hoge gejaagde ademhaling, meer spanning op je spieren en een hogere hartslag en bloeddruk

Om chronische stress tegen te gaan is regelmatig ontspannen essentieel. En dat is precies wat we gaan doen in deze workshop.

RESET JE ZENUWSTELSEL; MEER RUST & MEER ENERGIE 

 

Stel je voor dat je je de hele dag door ontspannen voelt en bruist van energie. Dat je in balans bent en helder inzicht hebt in wat jij kan doen om lekker in je vel te zitten zodat je je zelfverzekerd, fit en blij voelt.

Met behulp van simpele ontspannings- en stress-verlichtingsoefeningen help ik je om jouw zenuwstelsel te resetten en je naar een plek van diepe rust en ontspanning te brengen. 

Je stopt met piekeren, je zorgen maken en stressen. En je leert hoe je beslissingen kan maken die goed zijn voor jou, op basis van wat jij, diep van binnen, het allerliefst wilt. Want dat is wat jou rust én energie geeft. 

Klaar voor meer rust én meer energie?

 

 NU VAN €111,- VOOR €47,-* 

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

*) Schrijf je nu in, de prijs gaat stapsgewijs omhoog!

Hoe werkt het?


De online workshop bestaat uit 3 delen. Als je er niet live bij kan zijn, ontvang je een opname:

Deel 1 - Body

In deel 1 ga je afstemmen op jouw innerlijke kompas en lichaamswijsheid om te voelen wat jouw lichaam je wil vertellen & rijk ik je simpele tools aan om je zenuwstelsel te resetten voor direct meer rust in je hoofd en in je lijf.

Deel 2 - Mind

In deel 2 gaan we oude programmeringen in je onderbewuste overschrijven zodat je stopt met piekeren, je zorgen maken en doen wat (jij denkt dat) er van je verwacht wordt.

Deel 3 - Soul

In deel 3 ga je contact maken met je hart en zielsverlangens - dat wat jou diep van binnen écht gelukkig maakt. Je leert te luisteren naar de stem van je hart: jouw intuïtie. Zodat jij voortaan je beslissingen maakt op basis van wat jij, diep van binnen, het allerliefst wilt. Want dát is wat jou energie geeft.

 

Ervaar de magie van Body, Mind & Soul ✨

IK BEN MARTINE

BEWUSTZIJNSCOACH & INTUITIE MENTOR

 

Als mentor & coach deel ik mijn jarenlange ervaring met de kracht van bewustzijn en reik ik praktische tools aan om jouw lichaam, geest én ziel weer in balans te brengen.

Ik geloof dat het tijd is om weer te gaan vertrouwen op onszelf, op onze eigen-wijsheid zodat we vanuit ons hart onze eigen keuzes weer durven te maken.

We hebben allemaal een innerlijk kompas. Noem het je intuïtie, je ziel of je lichaamswijsheid - jouw innerlijke expert weet precies wat jij nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren.

Ik help je om je af te stemmen op dit kompas, zodat je de boodschappen van jouw innerlijke expert kan herkennen en jij jouw eigen pad kan gaan volgen. 

Want de enige die écht weet wat jij nodig hebt dat ben jij.

Early Bird

NU VAN €111,- VOOR €47,-* 

STAP NU IN VOOR HET EARLY BIRD TARIEF

* Schrijf je nu in, de prijs gaat stapsgewijs omhoog!

Heb je vragen?

Stuur dan even een mailtje naar [email protected]