TRUST 

your 

INNER 

EXPERT

 

 

En volg je eigen pad 

 

Stel je voor dat je 's ochtends fris en uitgerust wakker wordt, je voelt je fit en energiek en hebt zin in de dag die voor je ligt.... daarbij voel je een diep vertrouwen in jezelf en in je innerlijke wijsheid. Je weet instinctief wat de juiste keuzes zijn voor jou en staat in contact met jouw eigen lichaamswijsheid. Je slaapt beter, hebt meer energie, een gezond gewicht en voelt je ontspannen. 

In plaats van al die goedbedoelde adviezen van anderen op te volgen en van alles en nog wat uit te proberen, volg jij vol zelfvertrouwen jouw eigen pad. Je luistert naar je lichaam en doet wat passend is VOOR JOU. Je kan eindelijk stoppen met het volgen van de laatste gezondheidshypes. Je doet minder in plaats van meer. En wat er overblijft is een gevoel van rust in je hoofd en vertrouwen in je lijf. En ruimte voor wat er echt toe doet.  

 Jouw inner expert weet precies wat jij nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren. Ik laat je zien hoe.

“Vertrouw op jezelf, je weet meer dan je denkt." 

Benjamin Spock

Het kan ook simpel

 

Weinig energie, slecht slapen, buikklachten, een slechte gezondheid, last van vage (hormonale) klachten, emo-eten, gewichtsproblemen. Kortom je bent jezelf onderweg ergens verloren en nu is het tijd om jezelf weer terug te vinden.

Als je hier wat aan wil doen, maar je merkt dat je:

  • blijft uitstellen omdat je door al die verschillende adviezen door de bomen het bos niet meer ziet¬†
  • weerstand voelt bij het idee om w√©√©r een nieuw dieet te volgen
  • je teleurgesteld en gefrustreerd voelt omdat het je maar niet lukt om vol te houden
  • vaak moe bent omdat je alles op wilskracht¬†doet
  • twijfelt aan jezelf omdat die ene methode die volgens de experts fantastische resultaten geeft, bij jou helemaal niet zo goed werkt

Dan is mijn cursus Ontdek je Dosha echt wat voor jou. 

Het kan namelijk zoveel simpeler. In plaats van al die one size fits all adviezen of de laatste gezondheidshypes op te volgen (die uiteindelijk toch niet voor jou blijken te werken), ga je iets doen wat werkt voor jou persoonlijk.

Ja, dat wil ik!

Super interessant, leerzaam en heel duidelijk uitgelegd.

"Het voelt het alsof er een wereld voor me is opengegaan. Ik realiseer me dat sommige dingen, waarvan ik denk dat het goed is, helemaal niet goed voor me zijn. En ik heb geleerd hoe simpel het kan zijn om dingen aan te passen die veel beter bij me passen. Ik kijk er naar uit om wat ik geleerd heb in de praktijk te gaan brengen.  "

Martine van R.

ONLINE CURSUS

Ontdek je Dosha!

 

We zijn allemaal anders. En daarom hebben we ook allemaal andere behoeftes.

In deze cursus leer ik je wat je moet weten over wie jij bent en wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. En wat dat is, is voor iedereen en op elk moment anders.

In Jip en Janneke taal leg ik uit wat de Ayurveda ons leert over de verschillende energie-types (dosha's). Zodat jij straks een duidelijke gebruiksaanwijzing van jezelf hebt. En precies weet wat jij nodig hebt om lekker in je lijf te zitten en rust in je hoofd te hebben.

Je gaat ontdekken wie je in essentie bent en wat jouw unieke blauwdruk is. Hierdoor krijg je een diep inzicht in en begrip voor jezelf. Zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau. 

Je gaat luisteren naar jouw eigen lichaamswijsheid om te ontdekken wat jou lichaam je probeert te vertellen. Jij weet straks welke dosha's er bij jouw uit balans zijn. En hoe je die door middel van simpele aanpassingen in je voeding en leefstijl weer in balans brengt zodat jij je snel weer fit, gezond en energiek voelt. Op een manier die past bij jouw natuur.

En we gaan een persoonlijk voedings- en leefstijlplan opstellen waarmee je het hele jaar door lekker in je vel zit en tijd over houdt voor de dingen die er echt toe doen. 

Ook help ik je om de praktisch toepasbare tips & tricks die je van me krijgt daadwerkelijk te implementeren in je drukke leven zodat je er echt mee aan de slag gaat.

Ik kan niet wachten om je hiermee te helpen!

In dit traject:

  • Help ik je¬†uit de¬†one size fits all¬†illusie te stappen¬†en behaal je hele mooie¬†resultaten¬†zonder jezelf uit te putten
  • Voel je een¬†diep vertrouwen¬†in jezelf en leer je intunen op je¬†eigen lichaamswijsheid¬†
  • ¬†weet jij exact wat er nodig is om¬†lekker in je vel¬†te zitten¬†en wat je voortaan¬†lekker mag laten
  • ¬†ga je een¬†flow ervaren¬†waarmee je veel meer gaat bereiken dan door op wilskracht door te beuken
  • ¬†ervaar je eindelijk dat gevoel van¬†rust,¬†eenvoud en balans¬†waar je al zo lang naar verlangt.

Mis deze kans dus niet en ontgrendel de kracht van je eigen-wijsheid.

Ja, dat wil ik!

 

"Superfijne cursus! Ik weet nu hoe ik de balans weer kan herstellen."

          

- Corine

Placeholder Image

De cursus:

Placeholder Image

Deel 1

Ontdekt jouw unieke blauwdruk die jouw lichaamsbouw, denkstijlen en karaktertrekken bepaalt.

Placeholder Image

Deel 2

Je ontdekt welke dosha's bij jou uit balans zijn en hoe je de tekenen van een disbalans herkent. 

Placeholder Image

Deel 3

We stellen een persoonlijk voedings- en leefstijlplan op dat afgestemd is op jouw unieke dosha. 

Placeholder Image

Bonus #1

Recepten en uitgebreide voedingslijsten om Vata, Pitta en Kapha in balans te brengen

Placeholder Image

Bonus #2

Follow-up per e-mail met simpele implementatietips om jouw dosha's in balans te houden

Placeholder Image

Bonus #3

Een hele mooie ondersteunende oefening om jouw zielsmissie en levensdoel helder te krijgen.

Ik doe mee!

"Deze cursus heeft mij zoveel gebracht. Ik voel me veel energieker en ondernemender. Bedankt voor de tips om mijn Kapha weer in balans te brengen... Weinig moeite, groot resultaat."

          

- Aleksander

Ik ben Martine,

 

Ik ben een moeder, dochter, zus, vriendin en coach. En ik ben nog zoveel meer dan dat. 

Vanuit de Ayurveda bekeken ben ik een Pitta-vrouw met sterke Vata-eigenschappen. Dat betekent dat ik vurig en gepassioneerd ben én een creatieve visionair ben. En nog veel meer.

Mijn unieke eigenschappen maken wie ik ben, vertellen mij hoe ik het beste voor mezelf kan zorgen én hoe ik het meeste plezier en voldoening in mijn leven kan ervaren. Zodat ik met hart en ziel het leven kan leiden waarvoor ik bedoeld ben. 

Ik geloof dat het tijd is om weer te gaan vertrouwen op onszelf, op onze eigen-wijsheid zodat we onze eigen keuzes durven te maken vanuit ons hart.

We hebben allemaal een innerlijk kompas. Noem het je intu√Įtie, je ziel of je lichaamswijsheid - jouw innerlijke expert¬†weet precies wat jij nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is luisteren.

Ik help je om je af te stemmen op dit kompas, zodat je de boodschappen van jouw innerlijke expert kan herkennen en jij jouw eigen pad kan gaan volgen. 

Want de enige die écht weet wat jij nodig hebt dat ben jij.

Placeholder Image

Frequently Asked Questions

"Wow, wat een bom aan informatie! Ingewikkelde materie helder en begrijpelijk verteld en heel veel toepasbare informatie dankzij het persoonlijke plan. Zo kan ik het stapje voor stapje in mijn dagelijks leven toepassen."

          

- Judith

Geef je nu op

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen bij deze mooie cursus!

Ik doe mee!

"Elk pad is het juiste zolang het maar jouw pad is"

- Ayurvedisch gezegde

Ik kan niet wachten!