Kickstart je nieuwe jaar met het 3 in 1 winterpakket

Mijn 3 meest effectieve methodes tijdelijk met 45% korting. Zodat jij met een knal het nieuwe jaar in gaat!

IK DOE MEE!

1. Winter Reset  Fris, licht en energiek het jaar in

 

Of je nu je eetpatroon weer op de rails wilt krijgen of wilt weten hoe je snel van die overtollige kilo's afkomt en tegelijkertijd je energie verhoogt, dan is deze reset van 1, 3 of 7 dagen echt iets voor jou!

Je ontvangt een eenvoudige dagplanning, weekmenu's, recepten voor ontbijt, lunch en diner, kant-en-klare boodschappenlijstjes en onmisbare self care tools om je snel weer op weg te helpen. Zie het als een een one-day retreat in je eigen huis. Ideaal voor als je wel een snelle reset kan gebruiken.

2. Ken jezelfHerstel de balans

 

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer door alle tegenstrijdige gezondheidsadviezen, kamp je met (chronische) gezondheidsproblemen of ben je gewoon klaar met altijd moe zijn? Dan is deze workshop iets voor jou!

Je krijgt alles wat je nodig hebt om  voor eens en voor altijd goed voor jezelf te zorgen en lekker in je vel te zitten.

Je ontdekt wat jouw unieke energie-type is en wat de oorzaak van jouw klachten is. Ook help ik je om een persoonlijk voedings- en leefstijlplan op te stellen waarmee je weer in balans komt én blijft.

Bovendien krijg je uitgebreide nazorg van mij bij de implementatie van jouw persoonlijke plan op het gebied van voeding, beweging, slaap, dagelijkse routines en selfcare.

3. Houd vol!Reken af met ongezonde gewoontes 

 

Vind jij het lastig om van je slechte gewoontes af te komen of heb je moeite om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden? Dan is dit wat voor jou!

Ik leer je de juiste vaardigheden waarmee je makkelijk gezonde gewoontes aanleert en simpele technieken die je nodig hebt om jouw goede voornemens dit jaar wél vol te houden (en het heeft niks te maken met wilskracht of zelfbeheersing). Zodat jij -zonder jezelf te pushen- het hele jaar lekker in je vel zit. En jij het leven kan gaan leven waar je stiekem al heel lang van droomt.

Je bent maar een paar stappen verwijderd van een gezonder én gelukkiger leven.
GEEF JE NU OP

Hi, ik ben Martine! 

 

Ik weet hoe het is om je elk jaar op 1 januari vol goede moed weer voor te nemen om nu écht gezonder te gaan eten/minder koffie/wijn te drinken/te stoppen met roken/meer te gaan bewegen (streep door wat niet van toepassing is). 

En ik weet ook hoe het voelt als dat na een paar weken toch niet gelukt is...

Nu doe ik al een paar jaar niet meer aan goede voornemens. Puur omdat dat niet meer nodig is.

Ik heb een manier gevonden waardoor ik me het hele jaar door goed voel en goed voor mezelf zorg. Zonder mezelf te pushen of mezelf dingen te ontzeggen.

Mijn geheim? Ik pas eeuwenoude kennis en technieken uit de Ayurveda toe, op een manier die past in een moderne Westerse leefstijl. En dat werkt.

En niet alleen voor mij. Ik heb al meer dan 3.000 vrouwen geholpen aan meer energie, om makkelijk af te vallen, hun bloedwaardes spectaculair te verbeteren, af te rekenen met allergieën en een lage weerstand, buikklachten, hormonale klachten en nog veel meer resultaten die de meeste mensen (en artsen!) nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Als jij dit ook wil, geef je dan op voor mijn winterpakket waarin ik mijn drie meest effectieve methodes met je deel zodat jij met een knal het nieuwe jaar ingaat!

JA, DAT WIL IK!

Wat anderen erover zeggen:

”Ik voel me nu zo fit dat ik weer met plezier sport en wandel. Hierdoor ben ik moeiteloos 12 kilo afgevallen"


-Esther Sonke

”Sinds ik dankzij jou mijn voedings- en leefstijl heb omgegooid ben ik ruim 10 kilo afgevallen en 9 cm buikvet kwijt. Ik ben zo trots op mezelf!"


-Priscilla Plein

”Ik voel me nu al beter en energieker én ik ben al een paar kilo kwijt. Ik luister beter naar mijn lichaam en kan nu zonder moeite een taartje afslaan :)"

-Linda Schuwer

Veel gestelde vragen

Wacht niet langer! Neem je gezondheid in eigen hand

 


 

Zodat je eindelijk het leven kan gaan leven waar je stiekem al heel lang van droomt.

 

BEGIN VANDAAG NOG