GRATIS VIDEOREEKS

Van stress naar rust in drie gratis video’s

 

Voel jij je overweldigd door alles wat je 'moet' doen? Heeft steeds maar weer iets nieuws proberen, nóg harder je best doen en jezelf wegcijferen je uitgeput? Meld je dan aan voor deze videoreeks en creëer meer tijd, rust en energie voor de dingen die er écht toe doen.

 

Ja, dat wil ik!

Meer tijd

Ga van chaos en overwhelm en nooit genoeg uren in een dag naar zeeën van tijd voor wat er écht toe doet.

Meer rust

Ontdek hoe je zorgt voor rust in je hoofd, in je lijf en in je leven en ervaar minder stress, meer focus en meer plezier.

Meer energie

Voel de energie weer stromen en bruisen in je lichaam zodat je het kan inzetten voor dat wat jou écht gelukkig maakt.

Gratis videoreeks Simplicity

Creëer rust & ruimte in je leven

In deze gratis videoreeks, die je meteen kan bekijken, laat ik je zien wat er écht nodig is om rust en ruimte in je leven uit te nodigen.

Niet door nog harder je best te doen of nog meer te proberen, maar door eenvoud aan te brengen op alle vlakken van je leven. Waardoor je meer tijd, meer rust en meer energie overhoudt voor de dingen die er écht toe doen.

In plaats van constant te zoeken naar de volgende quick fix of in uitstel- of vluchtgedrag te schieten, laat jij je meenemen op de stroom van het leven. Je voelt je lichter, gezonder en energieker doordat jij nu leeft vanuit een diep gevoel van innerlijke rust in plaats van druk zijn met het najagen van 'the next shiny object'.

3 gratis video’s | totale tijdsbesteding 20 min | meteen te volgen

"Martine brengt het duidelijk, eenvoudig, veranderend en helpend. Mijn huis is opgeruimder en ik voel me rustiger. Ik weet nu hoe ik mezelf en mijn gezin moet voeden en hoe ik mezelf weer kan opladen waardoor ik veel beter in mijn vel zit. Echt een aanrader!" 

Marleen van der Sleen

Doe nu gratis mee

Vul hieronder je naam & e-mailadres in en je ontvangt meteen de eerste video.