Placeholder Image

Wil jij jouw energie verdubbelen...

en gaan doen wat je het liefste doet?

Ik help je om binnen 21 dagen je energie te verdubbelen zodat je weer lekker in je vel zit, zin hebt om te gaan doen wat je het liefste doet en blij te zijn met wie je bent!

Ik ben er klaar voor!
Placeholder Image

Esther Sonke

"Ik voel me nu zo fit dat ik vanuit mezelf zin heb om te sporten of te wandelen. Hierdoor ben ik moeiteloos 12 kilo afgevallen."

 

Placeholder Image

Priscilla Plein

"Sinds ik dankzij jullie mijn voedings- en leefstijl heb omgegooid ben ik ruim 10 kilo afgevallen en 9 cm buikvet kwijt. Ik ben zo trots op mezelf!"

 

Placeholder Image

 Linda Schuwer

"Ik voel me nu al beter en energieker en ik ben al een paar kilo kwijt. Ik luister beter naar mijn lichaam en kan nu zonder moeite een taartje afslaan :)"

Ben je ook zo moe van altijd maar moe zijn?

 • Ben jij die zittende moeder in de speeltuin of die vader zijn kind alweer achter de iPad parkeert? 
 • Moet je veel ballen hoog houden en  heb je het gevoel dat je regelmatig tekort schiet als ouder, partner, vriend(in), kind of op je werk?
 • Kan jij je niet meer herinneren wanneer je voor het laatst uitgerust wakker werd?
 • Worstel je al langer dan je lief is met stress en vermoeidheid?
 • Grijp jij rond 14:00 naar nog een kop koffie, energiereep of -drankje om de dag door te komen?
 • Kan je de energie niet opbrengen om je werk of iets in het huishouden te doen? 
 • Voelt het alsof je hoofd vol zit met watten en heb je moeite om je te focussen?
 • Ben je vaak te uitgeput om een gezonde maaltijd te koken en neem je je toevlucht tot wéér een ongezonde afhaalmaaltijd (gevold door met een zak chips uren te Netflixen omdat je geen puf hebt om nog iets anders te doen)
 • Heb je last van overgewicht of ondergewicht terwijl je wel gezond eet?
 • Heb je last van vage (hormonale) klachten waardoor weinig energie wel het laatste is wat je kan gebruiken?
Help, dat ben ik!
Placeholder Image

Alles is energie, energie is alles

Hoeveel energie heb jij op een schaal van 1 tot 10? Heb je genoeg energie om de dingen te doen die belangrijk voor je zijn?
 
Of sleep je je door de dag en wordt je to-do lijstje alleen maar langer in plaats van korter?
 
Weinig energie is een enorme beperking voor je leven. Want jouw energieniveau bepaalt alles voor je. Het bepaalt letterlijk wat mogelijk is voor jou.
 

Met meer energie krijg je gewoon meer gedaan: je bent gezonder en hebt een gezonder gewicht, je kan er beter zijn voor de mensen om je heen, je geniet meer en je kan je ambities waarmaken. Kortom: je hebt een fijner leven dan wanneer je constant uitgeput bent.

Voldoende energie zorgt ervoor dat je kan doen wat je het liefste doet én dat je een verschil kan maken in de wereld.

De keus is aan jou...

 
 
 

 

Neem jij genoegen met een half lege batterij?

Of kies jij ervoor om te bruisen van energie en een fijn leven te leven?

Ik wil meer energie!
 

Stel je voor dat jij 2 keer zoveel energie hebt zodat je...

 

 • Elke ochtend nog voor de wekker afgaat uitgerust wakker wordt en bruisend van energie uit je bed springt omdat je zin hebt in de dag die voor je ligt
 • Met volle teugen van (de kleine dingen in) het leven geniet omdat je lekker in je vel zit, rust in je hoofd hebt en je volledig in balans bent.
 • Meer dan genoeg energie hebt om naast je werk en huishoudelijke taken ook lekker met je kind naar buiten te gaan en om vaker iets fijns voor jezelf te doen.
 • Je in balans voelt en je niet meer constant druk maakt over of je wel gezond/genoeg/het juiste eet. En of je je energie wel goed verdeelt. 
 • Je nooit meer schuldig hoeft te voelen als je iets lekkers eet en dat je precies weet wat je moet eten om je fit, energiek en licht te voelen.
 • Snackzin als sneeuw voor de zon is verdwenen en je intuïtief weet wat goed voor je is zodat je nooit meer hoeft te diëten.
 • Je de tekenen van je lichaam herkent wanneer je iets eet dat niet goed voor je is.
 • Trots op jezelf bent omdat je met gemak gezonde keuzes maakt en ze ook volhoudt.
 • Dat leuke jurkje dat al tijden achterin de kast hangt weer aan kan en dat je je er nog zelfverzekerd in voelt ook!
 • De beste versie van jezelf bent; een zelfverzekerde vrouw of man, liefdevolle ouder, aantrekkelijke partner, attente vriend(in), productieve collega en vooral tevreden met wie je bent!

 

Lijkt je dat wat?

Dat lijkt me heerlijk :)
Placeholder Image

 

"Dit is het mooiste geschenk dat ik mijn lichaam kon geven! De 'waas' in mijn hoofd die voor vermoeidheid zorgde is de hele dag weg. Bovendien ben ik 15 kilo afgevallen, waarvan maar liefst 7 kilo in de eerste maand!"

- Ann Braeckmann

Reset je energie, gewicht en gezondheid met Energy Fix

 

De afgelopen jaren heb ik met mijn zelf ontwikkelde methode al meer dan 1500 vrouwen (en mannen) geholpen exact dit te bereiken.

Energy Fix is een 3-weeks online programma, dat ik speciaal heb ontwikkeld om je te helpen om al binnen een paar dagen je energie te verdubbelen, je gezondheid te verbeteren en makkelijk een gezond gewicht te bereiken. Met behulp van eeuwenoude Oosterse methodes en technieken die passen in een moderne Westerse leefstijl.

Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen en leer je alles wat je moet weten om op een simpele en prettige manier snel resultaat te behalen. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en eindelijk kan gaan doen wat je zo graag wil doen (of dat nou is om de wereld te redden of gewoon lekker met je kind te spelen).

In 3 simpele stappen geef jij je gezondheid een echte kickstart zodat je voortaan met gemak veel meer energie, een fit en gezond lichaam en rust in je hoofd hebt (ook als je een druk leven of een gezin hebt!).

Geniet van de makkelijke weekmenu's, de lekkere recepten voor het hele gezin en de heerlijke selfcare tools die niet alleen praktisch toepasbaar en simpel zijn maar ook zorgen voor direct meer energie.

Ik leer je welke kleine gewoontes je kan toepassen die zorgen voor grote resultaten. Allemaal in minder dan 21 dagen!

Ja, dat wil ik!
Placeholder Image

Meer energie = Een fijner leven!

Placeholder Image

# 1

Je wordt wakker nog voordat de wakker afgaat en je voelt je helder, fit en hebt zin in de dag die voor je ligt

Placeholder Image

# 2

Je hebt energie om te sporten, gezond te eten en zelfs nog tijd en energie over aan het einde van de dag

Placeholder Image

# 3

Je zit lekker in je vel, geniet van het leven en je kan de dingen doen die écht belangrijk voor je zijn

Placeholder Image

Van uitgeput naar bruisend van energie

Hi! Ik ben Martine. Ik weet hoe het is om je totaal uitgeput te voelen. Nog niet zo lang geleden was ik te moe om met mijn kind te spelen, laat staan om mijn dromen na te jagen. 

Nu run ik een succesvol bedrijf en heb ik verschillende online coachingsprogramma's en een eigen kookboek ontwikkeld. Met mijn blogs, e-books en masterclasses heb ik al tienduizenden mensen zoals jij mogen helpen en inspireren.

En -het belangrijkste van alles- ik heb nog energie over voor de mensen en dingen waar ik van houd.

Mijn geheim? Ik pas eeuwenoude kennis en tools uit de Ayurveda toe, op een manier die past in een moderne Westerse leefstijl.

En het werkt niet alleen voor mij. Ik heb al meer dan 3.000 vrouwen geholpen aan meer energie, om makkelijk af te vallen, hun bloedwaardes te verbeteren, af te rekenen met allergieën en een lage weerstand, buikklachten, hormonale klachten en nog veel meer resultaten die de meeste mensen (en artsen!) nooit voor mogelijk hadden gehouden.

Dus als je er klaar voor bent om te beginnen met het verhogen van je energie, meld je dan nu aan voor mijn Energy Fix programma. Je gaat bewezen strategieën ontdekken die niet veel tijd kosten maar die een ENORM verschil gaan maken in hoe je je voelt. 

Ik ben er klaar voor!
Placeholder Image

In 3 stappen naar meer energie

Placeholder Image

Stap #1

Leer hoe jouw mind-body connection werkt en hoe je de kracht van je mind benut zodat je moeiteloos de beste versie van jezelf wordt. Zonder jezelf te pushen.

Placeholder Image

Stap #2

Ontdek wat je wel (en niet!) moet eten en maak simpele aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl. Zodat je je snel fitter, gezonder, en veel energieker voelt.

Placeholder Image

Stap #3

Leer hoe je met behulp van de juiste Ayurvedische gewoontes terugkeert naar jouw natuurlijke ritme zodat je jouw nieuwe gezonde gewoontes moeiteloos volhoudt. 

Ja, dat wil ik!

Dit is voor jou als...

 • Je er klaar voor bent om de energieslurpers aan te pakken die ervoor zorgen dat je nu niet doet wat je het liefste zou doen 
 • Je er klaar mee bent om jezelf constant te vertellen dat je het niet goed doet en dat je gewoon nog wat beter je best moet doen
 • Je het zat bent om steeds minder energie te hebben en wil ervaren hoe het is om weer te bruisen van energie
 • Je last hebt van vage (hormonale) klachten, inclusief over- of ondergewicht en je je lichaam wat hoognodige liefde wil geven
 • Je altijd klaarstaat voor anderen en daardoor te weinig tijd hebt om ook goed voor jezelf te zorgen
 • Je heel graag binnen een paar dagen je energie wil verdubbelen mbv een effectief bewezen stappenplan
 • Je niet langer: "Nee, ik ben te moe" wil zeggen en vanaf nu "Ja!" tegen jezelf en een fijner leven kan zeggen
   
Ja, dat wil ik!

"Jarenlang heb ik van alles geprobeerd zonder succes. Ik heb me opgegeven omdat ik niets hoefde te wegen, te tellen en niet eentonig hoefde te etenWat voor mij heel fijn was dat het stap voor stap ging en ik mijn eigen tempo kon aanhouden. Ik voel me energieker, heb weer zin om te ondernemen en ben 21 kilo lichter.

 - Katrien Janssens

Placeholder Image

Aan het eind van Energy Fix...

 
 • Heb je de tools en ondersteuning om je energie, gewicht en gezondheid waar en wanneer je wil een kickstart te geven. Niet door te pushen maar door te luisteren naar je lichaam en je intuïtie. 
 • Weet je precies wat je wel en niet moet eten zodat je je elke dag fit, slank en energiek voelt. Zonder honger te lijden, calorieën te tellen, koolhydraten te minderen of dure dieetproducten aan te schaffen  
 • Is je zenuwstelsel gekalmeerd en stress drastisch verminderd. Je voelt je uitgerust, energiek en in balans
 • Heb je geleerd hoe toxines je lichaam en geest belasten en weet je hoe je hier op een simpele manier weer vanaf komt
 • Zijn cravings naar suiker, caffeine en andere pepmiddelen als sneeuw voor de zon verdwenen
 • Weet jij waarom bepaald voedsel een energietekort veroorzaakt en wat jou wel een constant energieniveau geeft
 • Heb jij voor jezelf een perfecte routine ontwikkeld zodat je energie constant blijft en je geen after-dinner dips meer hebt
 • Heb je weer zin om te sporten, gezond te eten en om leuke dingen te doen met de mensen die je lief zijn
 • En heb je effectief bewezen technieken aangeleerd zodat je niet weer terug valt in je oude gewoontes
 • Weet je welke Ayurvedische self care tools je kan inzetten om jouw energie, gewicht en welzijn een boost te geven

Lijkt je dat wat?

Ja, dat lijkt me wel wat!
Placeholder Image

Zo werkt het:

Placeholder Image

Simpel stappenplan

Volg het simpele stappenplan en de makkelijke weekmenu's. Geniet van de heerlijke maaltijden voor het hele gezin, pas de simpele oefeningen toe en voel je als herboren!

Placeholder Image

Download & druk af

Volg de cursus in je eigen tijd en tempo. De lesvideo's duren maximaal 5 minuten en je kan alle lessen, opdrachten en recepten gewoon downloaden en afdrukken.

Placeholder Image

En je krijgt er nu tijdelijk deze extra's bij:

Placeholder Image

Bonus #1

Member area

(twv €197)

Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Stel je vragen in de member area en mijn team en ik staan klaar om je te helpen.
Placeholder Image

Bonus #2

Kookworkshop by Paulami

(twv €97)
 
Je ontvangt de opnames van een kookworkshop waarin je stap voor stap leert hoe je binnen 30 minuten een heerlijke Kitchari maakt

 

Placeholder Image

Bonus #3

Houd vol!

(twv €297)

Vind jij volhouden ook zo lastig? In deze bonusmodule leer je hoe je ervoor zorgt dat je nooit meer terugvalt in je oude gewoontes

Maar deze bonussen verlopen over...

00

DAGEN

00

UUR

00

MINUTEN

00

SECONDEN

Placeholder Image

Nicole Brouwer

"Door dit programma is mijn energielevel enorm verbeterd en ik ben 6 kilo kwijt, maar het voelt als 16 kilo! Zoveel inzichten in zo'n korte tijd :)"

Placeholder Image

Marieke Hadad

"Ik heb veel meer energie en wordt nu voordat de wekker gaat fris en fruitig wakker. Ook heb ik minder haaruitval en eindelijk een regelmatige stoelgang."

Placeholder Image

Els Loode

"Dank je wel Martine dat je Ayurveda in Jip en Janneke taal uitlegt. Nu vind ik het eindelijk niet meer  te ingewikkeld en kan ik het toepassen in mijn dagelijks leven!"

Niet tevreden? Geld terug!

Al meer dan 1.600 vrouwen gingen je voor en bereikten meer dan mooie resultaten. En ik ben ervan overtuigd dat dit ook voor jou mogelijk is!

Mocht dit programma toch niet bij je passen of ben je niet tevreden over de resultaten, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op en laat ons weten wat er niet werkte voor jou. Dan geven we je met alle liefde je geld terug. 

Placeholder Image

Energy Fix - De Herfst Editie

€497

 • Mijn bewezen effectieve Energy Fix methode 
 • 4 krachtige modules met 26 beknopte videolessen
 • Simpel te volgen stappenplan
 • 35+ lekkere recepten voor het hele gezin
 • Makkelijke weekmenu's en dagplanningen
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken om stress te verminderen
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Kant-en-klare boodschappenlijstjes

PLUS: Gratis toegang tot de member area twv €197

PLUS: Kookworkshop Kitchari twv €97

PLUS: Bonusmodule Volhouden, hoe dan?! twv €297

Totale waarde €1088

Ja dat wil ik!
Placeholder Image

Inez Honhof

"Ik geloofde mijn ogen niet en dacht: wat een wonder dit! Ik was binnen een week veel minder moe en al 1,8 kg en 3 cm buikvet kwijt. Ook ben ik veel rustiger naar mijn puberende licht-autistische zoon toe en daar ben ik heel blij mee. Was dit maar 10 jaar geleden op mijn pad gekomen."

 

Placeholder Image

Heb je nog vragen? 

Placeholder Image

 

Wat kies jij?

Eigenlijk is het heel simpel. Je hebt nu 2 keuzes. De eerste keuze is om niets te doen. Je blijft doorgaan zoals je deed met steeds minder energie en meer klachten als gevolg. Want als je niet kiest, kies je eigenlijk wel. Je kiest er dan namelijk voor om alles bij het oude te laten

Of je kiest voor optie nummer 2: Je beslist hier en nu dat je gezondheid en je geluk prioriteit hebben en je kiest voor een bewezen methode en een simpel stappenplan zodat je makkelijk en snel resultaat behaalt. En daar help ik je natuurlijk heel graag mee.

Dus.. wil jij net als al die andere vrouwen die ik de afgelopen jaren geholpen heb, ook die frustrerende weg van vallen en opstaan overslaan en hier de shortcut naar snel meer energie krijgen?

In deze cursus geef ik jou al mijn kennis en ervaring door en ik kan niet wachten om je te verwelkomen!

Ja, ik doe mee!

"A year from now you'll wish you had started today"

Bekend van:

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image