Ben je klaar voor een eeuwenoude methode..

waarmee jij je binnen 3 weken weer fit, slank en energiek voelt?

 

 

Placeholder Image
JA, DAT BEN IK!

Je weet dat het tijd is om aan je gezondheid te werken. 

Je voelt het aan je lage energieniveau, je gewicht, je buik, je stijve gewrichten, stemmingswisselingen en misschien zelfs je hormonen.

Maar wanneer moet je dat doen? Alles kost tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt.

En die je liever aan iets anders besteed. Bijvoorbeeld aan het nieuwste seizoen van The Crown op Netflix bingen, languit op de bank, met een wijntje erbij. Ik noem maar wat..

Placeholder Image

 

En ik vermoed dat je al van alles hebt geprobeerd..

Jezelf uithongeren, calorieën tellen, grammen koolhydraten, vetten en eiwitten afwegen. Onsmakelijke dieetproducten of dure supplementen slikken..

Maar dat is niet vol te houden of ze hebben überhaupt nauwelijks resultaat opgeleverd.

En meer sporten of dat koolhydraatarme dieet werkte in het begin nog zo goed, maar nu ook niet meer. Zo frusterend!

Al die moeite die je erin gestoken hebt.. en waarvoor eigenlijk? Wat een tijdverspilling.

En daarom is het nu tijd voor iets dat wel werkt.

Niet voor eventjes, maar voor altijd. En wat geen maanden duurt voordat je resultaat ziet.

Je hebt al genoeg ballen hoog te houden...

Je bent een 'normale' vrouw en je bent al druk genoeg met je baan, je familie en vrienden. Je bent geen Kim Kardashian met een personal trainer, prive-kok, visagist en stylist die de hele dag voor je klaar staan.

Jij hebt een verantwoordelijke baan, een sociaal leven en misschien ook wel een gezin. En je houdt van lekker eten en een feestje op zijn tijd.

Zelf heb ik jarenlang gezocht naar een oplossing voor mijn klachten, naar een manier om me fitter te voelen zonder mezelf uit te hongeren of meer te sporten.

En ik heb het gevonden!

Nou ja niet ik, het antwoord is al duizenden jaren oud en komt uit de Ayurveda, de moeder van alle geneeskunsten.

Het grote probleem van onze Westerse aanpak is dat deze reactief is. Alle bestaande methodes zijn gericht op het onderdrukken van de symptomen van een probleem nadat die symptomen zich uiten.

Als we onszelf bijvoorbeeld te dik vinden, dan zoeken we naar een methode om snel een paar kilo af te vallen.

Maar daarmee los je de oorzaak van het probleem niet op. Je onderdrukt enkel de symptomen. En dat heeft tot gevolg dat zodra je weer normaal gaat eten, je direct weer aankomt. Inclusief wat bonuskilo's die je er gratis en voor niks bij krijgt.

Het welbekende jojo-effect.

Ayurveda werkt fundamenteel anders dan onze Westerse aanpak. Want de Ayurveda is een preventieve geneeskunst. Het pakt de oorzaken van je probleem aan, zodat je altijd lekker in je vel zit en je nooit meer hoeft te diëten of extreem te sporten.

Sterker nog, als je Ayurvedische gaat eten kan je zelfs meer eten en toch afvallen.

De reden hiervoor is dat een Ayurvedisch voedingspatroon je spijsvertering versterkt waardoor je lichaam voeding beter kan verteren.

Zelf heb ik dat ook zo ervaren. Toen ik Ayurvedisch ging eten verdubbelde ik binnen een paar dagen mijn energie en viel ik moeiteloos en blijvend 10,8 kilo af.

Soms heb ik het gevoel dat ik met een groot geheim rondloop en ik vind dat iedereen op de hoogte moet zijn van deze Oosterse wijsheid en daarom wil ik jou ook graag helpen om op een snelle en lekker manier (blijvend) fitter, slanker en energieker te worden met Ayurveda. Zonder te diëten of meer te sporten. 

Stel je toch eens voor dat je...

 • Elke ochtend uitgerust wakker wordt en bruisend van energie uit je bed springt; klaar om je vol overgave te storten op de werkzaamheden die voor je liggen.
 • Met volle teugen van (de kleine dingen in) het leven geniet omdat je lekker in je vel zit, rust in je hoofd hebt en je volledig in balans bent.
 • Meer dan genoeg energie hebt om naast je werk en huishoudelijke taken ook lekker met je kind naar buiten te gaan en om vaker iets fijns voor jezelf te doen.
 • Je in balans voelt en je niet meer constant druk maakt over of je wel gezond/genoeg/het juiste eet. En of je je energie wel goed verdeelt. 
 • Je nooit meer schuldig hoeft te voelen als je iets lekkers eet en dat je precies weet wat je moet eten om je fit, energiek en licht te voelen.
 • Snackzin als sneeuw voor de zon is verdwenen en je intuïtief weet wat goed voor je is zodat je nooit meer hoeft te diëten.
 • Je de tekenen van je lichaam herkent wanneer je iets eet dat niet goed voor je is.
 • Trots op jezelf bent omdat je met gemak gezonde keuzes maakt en ze ook volhoudt.
 • Dat leuke jurkje dat achterin de kast hangt weer aan kan en dat je je er nog zelfverzekerd in voelt ook!
 • Met gemak de beste versie van jezelf wordt; een zelfverzekerde vrouw, liefdevolle moeder, aantrekkelijke partner, attente vriendin, productieve collega en vooral blij met jezelf!

Placeholder Image

Katrien

"Al jaren heb ik van alles geprobeerd zonder succes. Ik heb me opgegeven omdat ik niets hoefde te wegen, te tellen en niet eentonig hoefde te eten.

Wat voor mij heel fijn was dat het stap voor stap ging en ik mijn eigen tempo kon aanhouden. Ik voel me nu veel energieker, heb weer zin om te ondernemen en ben 13 kilo lichter." 

DAT IS MOGELIJK MET DE:

Detox Kickstart

De afgelopen jaren heb ik met mijn Detox Kickstart methode al honderden klanten geholpen exact dit te bereiken.

Detox Kickstart is een 3-weeks online programma, dat ik speciaal heb ontwikkeld om je te helpen om binnen enkele dagen je energie te verdubbelen, je gezondheid snel te verbeteren en makkelijk jouw ideale gewicht te bereiken met behulp van Ayurveda.

Zonder jezelf uit te hongeren, meer te sporten of dure voedingssupplementen te moeten aanschaffen.

Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen en leer je alles wat je moet weten om op een simpele en prettige manier snel resultaat te behalen.

In 3 simpele stappen geef je je gezondheid een echte kickstart zodat je voortaan met gemak veel meer energie, een fit en gezond lichaam en rust in je hoofd hebt.

Placeholder Image
Placeholder Image

Dit is voor jou als je...

✔ Klaar bent met die steeds wisselende gezondheids-hypes en nu gewoon wil weten wat je moet doen en eten om te bruisen van energie en met gemak jouw ideale gewicht te bereiken en vast te houden.. zonder jezelf uit te hongeren, meer sporten of dure voedingssupplementen aan te schaffen.

✔ Al van alles geprobeerd hebt, maar niks blijvend resultaat geeft. 

✔ Houdt van lekker eten maar geen zin of tijd hebt om uren in de keuken te staan of om aparte potjes te koken.

✔ Begrijpt dat de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt, je gebracht hebben waar je nu staat. En voelt dat er veel meer mogelijk is.

✔ Wilt weten hoe je de eeuwenoude Oosterse wijsheid uit de Ayurveda -het oudste en meest beproefde gezondheidssysteem ter wereld- op een simpele manier toepast in jouw Westerse leefstijl.

✔  Echt concreet aan de slag wil om een kickstart te maken met jouw mooiste leven.

Placeholder Image

Wat je krijgt in de Detox Kickstart:

Placeholder Image

Simpel stappenplan

Dankzij de 3-fase tula methode mag je straks alles weer eten en is diëten voor altijd verleden tijd.

Placeholder Image

Lekkere recepten

Meer dan 40 makkelijk te bereiden recepten voor het hele gezin. Zonder ingewikkelde of dure ingrediënten.

Placeholder Image

Ayurvedische selfcare technieken

Ik leer je eeuwenoude Oosterse tools en selfcare technieken die passen in je drukke Westerse leven.

Placeholder Image

PLUS deze bonussen:

Placeholder Image

Dag- en weekmenu's

Dankzij de handige smartphone app heb je met één druk op de knop alle dagmenu's, weekplanningen en boodschappenlijstjes altijd bij de hand. Ook als je in de supermarkt staat.

Placeholder Image

Bye Bye Buikvet!

Placeholder Image

Online Community

Jouw stok achter de deur! Ontmoet je mede-cursisten en deel je ervaringen en successen. Vragen? Die stel je aan onze Ayurvedisch voedingsdeskundige.

Maar deze bonussen verlopen over...

00

DAGEN

00

UUR

00

MINUTEN

00

SECONDEN

 

Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven. Ik voel me nu veel energieker en was binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!  -Ann

 

Placeholder Image

Dit is het Detox Kickstart stappenplan:

Placeholder Image

Stap 1

Leer hoe jouw mind-body connection werkt en hoe je de kracht van jouw gedachten kan benutten zodat je moeiteloos de beste versie van jezelf wordt. Zonder jezelf te pushen.

Placeholder Image

Stap 2

Ontdek wat de oorzaak van je klachten is en wat je er zelf aan kan doen. Op een zachte en prettige manier. Zodat je snel gezonder, fitter en (ja, echt!) jonger wordt.

Placeholder Image

Stap 3

Leer hoe je met behulp van de juiste Ayurvedische gewoontes terugkeert naar jouw natuurlijke ritme zodat je makkelijk fitter, slanker en energieker wordt.. en blijft.

 

Aanmelden in 1 keer

€497,-

(Bespaar €73,-)

 • Het 3-fase Detox Kickstart model
 • 26 stap voor stap video's
 • 35+ lekkere recepten
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Levenslang toegang tot de TulaLife online academie
JA, IK MELD ME AAN!

Aanmelden in termijnen

€190,-

(3 maandelijkse termijnen)

 • Het 3-fase Detox Kickstart model
 • 26 stap voor stap video's
 • 35+ lekkere recepten
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Levenslang toegang tot de TulaLife online academie
JA, IK MELD ME AAN!
Placeholder Image

Hi, goed dat je hier bent!

Ik ben Martine. Als Ayurvedisch leefstijl coach en Orthomoleculair detox consulente deel ik al meer dan 8 jaar mijn passie voor Ayurveda met iedereen die het maar wil horen. 

De afgelopen jaren heb ik tienduizenden vrouwen geïnspireerd en gemotiveerd via mijn recepten, online masterclasses, e-books en blog.

En ik heb al meer dan 3.000 vrouwen geholpen aan veel meer energie, om tientallen kilo's af te vallen, hun bloedwaardes significant te verbeteren, af te rekenen met allergieën en een lage weerstand, buikklachten, hormonale klachten en nog veel meer resultaten die de meeste mensen nooit voor mogelijk hadden gehouden. 

Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt om snel gezonder te worden, meer energie te krijgen en makkelijk jouw ideale gewicht te behalen én te behouden zonder te diëten of meer te sporten. 

Ik hoop jou ook te mogen helpen!

Martine 

Al meer dan 1.500 vrouwen gingen je voor.

Lees hier wat ze van Detox Kickstart vinden:

Placeholder Image

Pamela

"Doordat het zo’n kort programma is, was het makkelijk te overzien en goed te combineren met mijn werk. De lekkere recepten en de combinatie met stressreductie vond ik heel prettig.

Ik heb meer energie en minder last van mijn gewrichten. Ik ben 2 kg afgevallen en het opgeblazen gevoel is weg. Ik kan het iedereen aanraden!”

Placeholder Image

Inge

"Binnen 3 weken had ik al mijn doelen al bereikt. Ik ben 5 kg afgevallen, slaap beter, wordt weer uitgerust wakker en heb aan het einde van de dag nog energie over.

Ik merkte al snel voelbaar resultaat en alles gaat nu veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen."

Placeholder Image

Marianne 

"Wat ik zo fijn vind aan dit programma is de gedachte dat alles mag. Dat geeft me rust.

De opbouw van het programma is geweldig en binnen een week voelde ik me al veel lichter, had ik rust in mijn hoofd en was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Echt een heel gaaf programma!"

 

Placeholder Image

Christa

Ik ben best een snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken. 

De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fit en ben zo’n 4 kilo afgevallen.

Ik kan het iedereen aanraden!

 

 

Placeholder Image

Mandy

Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Dank je wel Martine voor je mooie programma en alles wat je doet om mensen in balans te krijgen en te ondersteunen in dit proces!

 

 

 

 

 

Placeholder Image

Emily

Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte.

Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie.

Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me.

 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ik weet zeker dat als je de stappen uit het programma zet, jij ook hele mooie resultaten gaat behalen.

Daarom geef ik je de mogelijkheid om het programma 2 weken gratis uit te proberen. Als je van mening bent dat het niet voor jou werkt, stuur dan binnen 14 dagen na aanmelding een e-mail naar me en laat zien dat je de opdrachten uit de eerste module gedaan hebt. Je krijgt je geld dan gewoon terug.

Placeholder Image
Placeholder Image

Frequently Asked Questions

Placeholder Image

Wat kies jij?

Je hebt nu 2 keuzes. De eerste keuze is om niets te doen. Je blijft doorgaan zoals je deed met steeds minder energie en meer klachten als gevolg. Want als je niet kiest, kies je eigenlijk wel. Je kiest er dan namelijk voor om alles bij het oude te laten

Of je kiest voor optie nummer 2: Je beslist hier en nu dat je gezondheid en je geluk prioriteit hebben en je kiest voor een bewezen methode en een simpel stappenplan zodat je makkelijk en snel resultaat behaalt. En daar help ik je natuurlijk heel graag mee.

Dus.. wil jij net als die honderden vrouwen die ik de afgelopen jaren geholpen heb, ook die frustrerende weg van vallen en opstaan overslaan en hier de shortcut naar snel mooie resultaten halen? Op een leuke en lekkere manier?

Doe dan mee met Detox Kickstart!

JA, IK DOE MEE!

"A year from now you'll wish you had started today"

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op [email protected]