Ontdek een eeuwenoude methode waarmee jij je binnen 3 weken fit, slank en energiek voelt..

zonder te diëten, meer te sporten of dure voedingssupplementen 

 

 

Placeholder Image
JA, DAT WIL IK!

Je weet dat het tijd is om aan je gezondheid te werken. 

Je voelt het aan je lage energieniveau, je gewicht, je buik, je stijve gewrichten, stemmingswisselingen en misschien zelfs je hormonen.

Maar wanneer moet je dat doen? Alles kost tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt.

En die je liever aan iets anders besteed. Bijvoorbeeld aan het laatste seizoen van Casa de Papel op Netflix bingen, languit op de bank, met een wijntje en een blokje kaas. Ik noem maar wat..

Placeholder Image

 

En ik vermoed dat je al van alles hebt geprobeerd..

Jezelf uithongeren, calorieën of punten tellen, grammen koolhydraten, vetten en eiwitten afwegen. Onsmakelijke dieetproducten of dure supplementen slikken..

Maar dat is niet vol te houden en ze hebben amper blijvend resultaat opgeleverd.

En meer sporten of dat koolhydraatarme dieet dat in het begin nog zo goed werkte, doet nu ook niets meer. Zo frusterend!

Al die moeite die je erin gestoken hebt.. en waarvoor eigenlijk? Wat een verspilling van tijd, geld en energie.

En daarom is het nu tijd voor iets dat wél werkt. Een methode die lief is voor je lijf en waarbij je het niet langer op wilskracht hoeft te doen.

Een methode die al duizenden jaren bestaat waarbij je jezelf niet hoeft uit te hongeren. Maar waarmee je je lichaam juist gaat voeden en het gaat geven wat het nodig heeft.

Niet voor eventjes, maar voor altijd. En wat geen maanden duurt voordat je resultaat ziet.

Je hebt al genoeg ballen hoog te houden...

Je bent een 'normale' vrouw en je bent al druk genoeg met je baan, je familie en vrienden. Je bent geen Kim Kardashian met een personal trainer, prive-kok, visagist en stylist die de hele dag voor je klaar staan.

Jij hebt een verantwoordelijke baan, een sociaal leven en misschien ook wel een gezin. En je houdt van lekker eten en een feestje op zijn tijd.

Zelf heb ik jarenlang gezocht naar een oplossing voor mijn klachten, naar een manier om me fit en energiek te voelen zonder mezelf uit te hongeren of meer te sporten. En ik heb het gevonden!

Nou ja niet ik, deze oplossing is al duizenden jaren oud en komt uit de Ayurveda, het duizenden jaren oude gezondheidssyteem uit het verre Oosten.

Het grote probleem van onze Westerse aanpak is dat deze reactief is. De Westerse geneeskunst en de huidige methodes zijn gericht op het onderdrukken van de symptomen van een probleem nadat de symptomen zich geopenbaard hebben.

Als we last hebben van weinig energie dan drinken we nog een kop koffie of gaat ons lichaam om suiker vragen in de vorm van sugar cravings. Zodat we snel even een boost energie krijgen. Maar zodra de caffeine of suiker uitgewerkt is, voelen we ons weer moe en lusteloos. En vraagt ons lichaam wéér om een extra shot. Hello vicieuze cirkel!

En als we onszelf te dik vinden, dan zoeken we naar een methode om snel een paar kilo af te vallen. Maar ook daarmee los je de oorzaak van het onderliggende probleem niet op. Want zodra je weer 'normaal' gaat eten, kom je direct weer aan. Inclusief wat bonuskilo's die je er gratis en voor niks bij krijgt. Het welbekende jojo-effect.

Als we last van vage klachten of onze hormonen hebben dan schrijft de arts een recept uit om de symptomen te onderdrukken. Maar daarmee los je de oorzaak van het onderliggende probleem niet op.

De oorzaak van weinig energie, overgewicht en andere (hormonale) klachten is namelijk een disbalans in je lichaam en je geest doordat je de verkeerde dingen eet, de verkeerde dingen doet én de verkeerde dingen denkt.

In het Westen onderdrukken we enkel de symptomen van het onderliggende probleem. In plaats van dat je gaat werken aan het feit dat je voeding, je leefstijl en je mindset niet werken voor jou. Een holistische Oosterse aanpak waarbij voorkomen beter dan genezen is.

Ayurveda werkt fundamenteel anders dan onze Westerse aanpak. Want de Ayurveda is een preventieve geneeskunst. Het pakt de oorzaken van je probleem aan, zodat je altijd lekker in je vel zit en je nooit meer hoeft te diëten, extreem te sporten of afhankelijk hoeft te zijn van dure supplementen.

Sterker nog, de vrouwen die ik help gaan vaak meer eten en vallen toch af. 

De reden hiervoor is dat een Ayurvedisch voedingspatroon je spijsvertering versterkt waardoor je lichaam voeding beter kan verteren. Hierdoor neemt je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft beter op en scheidt het afvalstoffen beter uit.

Ik ben zelf misschien wel het beste voorbeeld. Toen ik Ayurvedisch ging eten verdubbelde ik binnen een paar dagen mijn energie en viel ik moeiteloos en blijvend 10,8 kilo af.

Soms heb ik het gevoel dat ik met een groot geheim rondloop en ik vind dat iedereen op de hoogte moet zijn van deze Oosterse wijsheid. En daarom wil ik jou ook graag helpen om op een snelle en lekker manier (blijvend) fitter, slanker en energieker te worden met Ayurveda. Zonder te diëten of meer te sporten. 

Stel je toch eens voor dat je...

 • Elke ochtend uitgerust wakker wordt en bruisend van energie uit je bed springt; klaar om je vol overgave te storten op de werkzaamheden die voor je liggen.
 • Met volle teugen van (de kleine dingen in) het leven geniet omdat je lekker in je vel zit, rust in je hoofd hebt en je volledig in balans bent.
 • Meer dan genoeg energie hebt om naast je werk en huishoudelijke taken ook lekker met je kind naar buiten te gaan en om vaker iets fijns voor jezelf te doen.
 • Je in balans voelt en je niet meer constant druk maakt over of je wel gezond/genoeg/het juiste eet. En of je je energie wel goed verdeelt. 
 • Je nooit meer schuldig hoeft te voelen als je iets lekkers eet en dat je precies weet wat je moet eten om je fit, energiek en licht te voelen.
 • Snackzin als sneeuw voor de zon is verdwenen en je intuïtief weet wat goed voor je is zodat je nooit meer hoeft te diëten.
 • Je de tekenen van je lichaam herkent wanneer je iets eet dat niet goed voor je is.
 • Trots op jezelf bent omdat je met gemak gezonde keuzes maakt en ze ook volhoudt.
 • Dat leuke jurkje dat achterin de kast hangt weer aan kan en dat je je er nog zelfverzekerd in voelt ook!
 • Met gemak de beste versie van jezelf wordt; een zelfverzekerde vrouw, liefdevolle moeder, aantrekkelijke partner, attente vriendin, productieve collega en vooral blij met jezelf!

Placeholder Image

Katrien Janssens

"Al jaren heb ik van alles geprobeerd zonder succes. Ik heb me opgegeven omdat ik niets hoefde te wegen, te tellen en niet eentonig hoefde te eten.

Wat voor mij heel fijn was dat het stap voor stap ging en ik mijn eigen tempo kon aanhouden. Ik voel me nu veel energieker, heb weer zin om te ondernemen en ben 21 kilo lichter." 

DAT IS MOGELIJK MET DE:

Detox Kickstart

De afgelopen jaren heb ik met mijn Detox Kickstart methode al meer dan 1500 vrouwen (en een paar mannen) geholpen exact dit te bereiken.

Detox Kickstart is een 3-weeks online programma, dat ik speciaal heb ontwikkeld om je te helpen om binnen enkele dagen je energie te verdubbelen, je gezondheid snel te verbeteren en makkelijk jouw ideale gewicht te bereiken met behulp van Ayurveda.

Zonder jezelf uit te hongeren, meer te sporten of dure voedingssupplementen te moeten aanschaffen.

Ik vertel je stap voor stap wat je moet doen en leer je alles wat je moet weten om op een simpele en prettige manier snel resultaat te behalen.

In 3 simpele stappen geef je je gezondheid een echte kickstart zodat je voortaan met gemak veel meer energie, een fit en gezond lichaam en rust in je hoofd hebt.

Na je aanmelding ontvang je binnen een paar minuten de eerste mail en kan je meteen van start. En je hebt levenslang toegang.

Placeholder Image
Placeholder Image

Dit is voor jou als je...

✔ Klaar bent met die steeds wisselende gezondheids-hypes en nu gewoon wil weten wat je moet doen en eten om te bruisen van energie en met gemak jouw ideale gewicht te bereiken en vast te houden.. zonder jezelf uit te hongeren, meer sporten of dure voedingssupplementen aan te schaffen.

✔ Al van alles geprobeerd hebt, maar niks blijvend resultaat geeft. 

✔ Houdt van lekker eten maar geen zin of tijd hebt om uren in de keuken te staan of om aparte potjes te koken.

✔ Begrijpt dat de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt, je gebracht hebben waar je nu staat. En voelt dat er veel meer mogelijk is.

✔ Wilt weten hoe je de eeuwenoude Oosterse wijsheid uit de Ayurveda -het oudste en meest beproefde gezondheidssysteem ter wereld- op een simpele manier toepast in jouw Westerse leefstijl.

✔  Echt concreet aan de slag wil om een kickstart te maken met jouw mooiste leven.

Placeholder Image

Wat je krijgt in de Detox Kickstart:

Placeholder Image

Simpel stappenplan

Dankzij de 3-fase tula methode mag je straks alles weer eten en is diëten voor altijd verleden tijd.

Placeholder Image

Lekkere recepten

Meer dan 40 makkelijk te bereiden recepten voor het hele gezin. Zonder ingewikkelde of dure ingrediënten.

Placeholder Image

Ayurvedische selfcare technieken

Ik leer je eeuwenoude Oosterse tools en selfcare technieken die passen in je drukke Westerse leven.

Placeholder Image

PLUS deze bonussen:

Placeholder Image

Dag- en weekmenu's

Dankzij de handige smartphone app heb je met één druk op de knop alle dagmenu's, weekplanningen en boodschappenlijstjes altijd bij de hand. Ook als je in de supermarkt staat.

Placeholder Image

Bye Bye Buikvet!

Placeholder Image

Online Community

Jouw stok achter de deur! Ontmoet je mede-cursisten en deel je ervaringen en successen. Vragen? Die stel je aan onze Ayurvedisch voedingsdeskundige.

Maar deze bonussen verlopen over...

00

DAGEN

00

UUR

00

MINUTEN

00

SECONDEN

 

Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven. Ik voel me nu veel energieker en was binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!  -Ann

 

Placeholder Image

Dit is het Detox Kickstart stappenplan:

Placeholder Image

Stap 1

Leer hoe jouw mind-body connection werkt en hoe je de kracht van jouw gedachten kan benutten zodat je moeiteloos de beste versie van jezelf wordt. Zonder jezelf te pushen.

Placeholder Image

Stap 2

Ontdek wat de oorzaak van je klachten is en wat je er zelf aan kan doen. Op een zachte en prettige manier. Zodat je snel gezonder, fitter en (ja, echt!) jonger wordt.

Placeholder Image

Stap 3

Leer hoe je met behulp van de juiste Ayurvedische gewoontes terugkeert naar jouw natuurlijke ritme zodat je makkelijk fitter, slanker en energieker wordt.. en blijft.

Aanmelden in 1 keer

€497,-

(Bespaar €73,-)

 • Het 3-fase Detox Kickstart model
 • 26 stap voor stap video's
 • 35+ lekkere recepten
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Levenslang toegang tot de TulaLife online academie
JA, IK MELD ME AAN!

Aanmelden in termijnen

€190,-

(3 maandelijkse termijnen)

 • Het 3-fase Detox Kickstart model
 • 26 stap voor stap video's
 • 35+ lekkere recepten
 • 20+ simpele Ayurvedische tools en technieken
 • Praktische opdrachten die je kan downloaden en uitprinten
 • Levenslang toegang tot de TulaLife online academie
JA, IK MELD ME AAN!
Placeholder Image

Hi, goed dat je hier bent!

Ik ben Martine. Als Ayurvedisch leefstijl coach en Orthomoleculair detox consulente deel ik al meer dan 8 jaar mijn passie voor Ayurveda met iedereen die het maar wil horen. 

De afgelopen jaren heb ik tienduizenden vrouwen geïnspireerd en gemotiveerd via mijn recepten, online masterclasses, e-books en blog.

En ik heb al meer dan 3.000 vrouwen geholpen aan veel meer energie, om tientallen kilo's af te vallen, hun bloedwaardes significant te verbeteren, af te rekenen met allergieën en een lage weerstand, buikklachten, hormonale klachten en nog veel meer resultaten die de meeste mensen nooit voor mogelijk hadden gehouden. 

Hierdoor weet ik precies wat wel en niet werkt om snel gezonder te worden, meer energie te krijgen en makkelijk jouw ideale gewicht te behalen én te behouden zonder te diëten of meer te sporten. 

Ik hoop jou ook te mogen helpen!

Martine 

Al meer dan 1.500 vrouwen gingen je voor.

Lees hier wat ze van Detox Kickstart vinden:

Placeholder Image

Pamela

"Doordat het zo’n kort programma is, was het makkelijk te overzien en goed te combineren met mijn werk. De lekkere recepten en de combinatie met stressreductie vond ik heel prettig.

Ik heb meer energie en minder last van mijn gewrichten. Ik ben 2 kg afgevallen en het opgeblazen gevoel is weg. Ik kan het iedereen aanraden!”

Placeholder Image

Inge

"Binnen 3 weken had ik al mijn doelen al bereikt. Ik ben 5 kg afgevallen, slaap beter, wordt weer uitgerust wakker en heb aan het einde van de dag nog energie over.

Ik merkte al snel voelbaar resultaat en alles gaat nu veel makkelijker, ik ben blijer en mopper minder (volgens mijn man). Ik ben ervan overtuigd dat dit me structureel gaat helpen."

Placeholder Image

Marianne 

"Wat ik zo fijn vind aan dit programma is de gedachte dat alles mag. Dat geeft me rust.

De opbouw van het programma is geweldig en binnen een week voelde ik me al veel lichter, had ik rust in mijn hoofd en was ik van dat nare opgeblazen gevoel af. Echt een heel gaaf programma!"

 

Placeholder Image

Christa

Ik ben best een snoepkont en vind het lastig om koekjes en snoep te laten staan. Ik had echt iets nodig om mijn slechte eetpatroon te doorbreken. 

De recepten waren overheerlijk en ik voel me er zo goed bij dat ik doorga met deze gezonde manier van eten. Ik heb nu geen opgeblazen gevoel meer, voel me fit en ben zo’n 4 kilo afgevallen.

Ik kan het iedereen aanraden!

 

 

Placeholder Image

Mandy

Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Dank je wel Martine voor je mooie programma en alles wat je doet om mensen in balans te krijgen en te ondersteunen in dit proces!

 

 

 

 

 

Placeholder Image

Emily

Ik had extreme vermoeidheidsklachten en had al van alles geprobeerd. Allerlei dieten, lichamelijke onderzoeken en ontspanningsoefeningen, maar niets werkte.

Ik kan dit programma zeker aanraden want het levert echt resultaat! Ik voel me zoveel beter, binnen een paar weken had ik al veel meer energie.

Ik heb nu weer zin in het leven en kan weer vrolijk zijn. Ik voel me nu veel zelfverzekerde dan hiervoor en dat betekent heel veel voor me.

Placeholder Image

Ann

Martine, ik ben super blij dat ik jou gevonden heb! Je hebt mij echt een boost gegeven en dankzij jouw programma voel ik mij veel energieker en was ik binnen 3 weken al 4,5 kg kwijt. Ik eet geen zoetigheid meer, heb veel meer energie en voel mij zoveel gelukkiger. Ik kijk positief naar de toekomst, heb weer vertrouwen in het leven en geniet van elk moment. Dankjewel hiervoor!

 

 

 

 

 

Placeholder Image

Yong-Mi

Ik was verbluft over het snelle resultaat! Ik ben mijn buikje nu kwijt en heb mijn taille weer terug (tot grote vreugde van mijn vriend ;)). Ik heb meer energie en sta daardoor een stuk positiever in het leven.

 

 

 

 

 

 

 

Placeholder Image

Lilian

Ik was flink te zwaar en had daardoor last van pijntjes in mijn knieën, heupen en rug waardoor ik vaak chagrijnig was.

Ik herkende mezelf in Martine’s situatie. Ze is niet iemand die haar hele leven al maatje 36 heeft en ze weet waar ze het over heeft.

Ik zag dit programma als een kans om opnieuw te beginnen. En het resultaat mag er zijn; dankzij de stap voor stap aanpak ben ik al bijna 6 kilo afgevallen én ik ben al een maand gestopt met roken – wat een zeer mooie bijkomstigheid is..

Placeholder Image

Karlien

Ik probeerde gezond te leven, maar wat ik ook probeerde, het werkte niet. Ik was bang dat anderen dachten dat ik slecht voor mezelf zorgde omdat ik alleen maar dikker werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zwaarder dan mijn man en dat frustreerde me enorm. Daarom heb ik besloten om mezelf dit programma cadeau te geven. 

Ik weet nu precies wat ik moet eten en wat ik moet vermijden om me goed te voelen. En ik heb geleerd dat je met een paar simpele aanpassingen in voeding en leefstijl een groot resultaat kan bereiken. Hierdoor zijn mijn buikklachten verdwenen, ben ik al 10 kilo afgevallen, zit ik beter in mijn vel en heb ik eindelijk weer energie om leuke dingen met mijn kinderen te doen. En ik weeg inmiddels weer minder dan mijn man!

Ik voel me niet alleen veel beter, uit de complimentjes die ik de laatste tijd krijg blijkt wel dat andere mensen het ook zien.

Placeholder Image

Suzan

Ik leef best gezond maar ik houd van lekker eten en zoetigheid waardoor ik soms meer eet dan ik nodig heb. Daarom wilde ik graag leren wat voor gezonde maaltijden ik kan maken zodat ik daarnaast toch af en toe kan snoepen zonder aan te komen.

Door het programma heb ik trouwens geleerd dat er ook gezondere versies van zoetigheden zijn, die veel voedzamer zijn waardoor ik automatisch minder snoep.

Ik ben op een leeftijd (45+) dat je zomaar opeens een stuk dikker kan worden. Ik zie en hoor dit ook om me heen en dat wil ik voorkomen. Daarom heb ik nu voor de tweede keer meegedaan.

 Het grote voordeel van dit online programma is dat het past in mijn werkende leven. Ik hoef dus geen dure detox-vakantie naar Ibiza te boeken én er geen vakantiedagen -die ik liever aan mijn gezin besteed- voor op te offeren.

Placeholder Image

Anoniem

Ik was veel te zwaar en wilde heel graag van mijn buikvet af.

Ik zat voor mijn gevoel gevangen in mijn lichaam. Ook wilde ik mijn medicijngebruik voor mijn diabetes en cholesterol afbouwen.

Ik heb nu leren luisteren naar mijn lichaam en heb gemerkt dat mijn lichaam zelf haar grenzen aangeeft. Ik eet hierdoor veel minder en veel gezonder en maak me niet meer druk om mijn gewicht. Hierdoor zijn mijn bloedwaardes spectaculair verbeterd.

Ik voel me nu veel beter, heb meer energie en ben al 9 kilo afgevallen – zonder daar enige moeite voor te doen. Hierdoor heb ik weer puf om dingen te ondernemen, zoals mijn studie voor gastouder die ik nu versneld doorloop. Zo kan ik met mijn hobby eindelijk ook lekker een centje bijverdienen.

Ik ben nu gezonder, zelfverzekerder, energieker en blijer. 

Placeholder Image

Aukje

Ik vond het best een investering, terwijl je niet weet of het iets oplevert en ik vroeg me af of ik de informatie niet gewoon zelf van internet kon halen. Nu 6 weken later ben ik zo blij dat ik je gevonden heb. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld, dank je wel!

Ik voelde me zwaar, had vaak buikpijn en weinig energie en wist niet hoe dat kwam. Nu ben ik 6 kilo lichter en heb ik veel meer energie waardoor ik weer lekker aan het wandelen geslagen ben. Ik weet nu waar mijn klachten vandaan kwamen én wat ik eraan kan doen.

Ik voel me mentaal en fysiek zoveel beter. De wetenschap dat het niet erg is als je eens wat ongezonds eet en dat -als ik weer verval in oud gedrag- ik de draad weer makkelijk op kan pakken, helpt me er volop in te vertrouwen dat dit mijn nieuwe manier van leven wordt!

 

 

Placeholder Image

Josina

Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks werkte. Ik was depressief en wist echt niet meer wat ik moest doen. Toen kwam Martine op mijn pad en hoewel ik bang was dat dit de zoveelste mislukking zou worden, gaat het nu fantastisch met me.

Dit programma heeft me zoveel gebracht, al binnen 3 weken voelde ik mijn energie terugkomen, sliep ik veel beter en werd ik uitgerust wakker. 

Ik ben nu al 6 kilo afgevallen en mijn buikomtrek is met 10 cm verminderd!

Het gaat nu supergoed met me en ik ben heel trots op mezelf.  Dankzij de recepten van Martine vind ik het weer leuk om te koken en geniet ik weer -samen met mijn man en kinderen- van gezellig samen eten.

 

 

Placeholder Image

Jacqueline

Door dit programma ben ik bewuster van wat ik eet en minder afhankelijk van de behoefte aan die eerste koffie aan het begin en dat afsluitende glas wijn aan het eind van de dag. Ook had ik vaak na de lunch en aan het eind van de middag last van een enorme energie-dip.

Nu is mijn energie-niveau constant over de dag. Ik heb geen hongerklop meer aan het einde van de middag en ik word ‘s ochtends energiek wakker. Ik heb niet meer het gevoel dat ik ‘nog even wakker moet worden’. En ik had het nooit gedacht: maar ik heb veel minder behoefte aan suiker, koffie en brood!

Mijn nieuwe voedingsstructuur bevalt me heel goed en de recepten passen precies bij mij. De maaltijden zijn lekker qua smaak en textuur en met relatief weinig ingrediënten (en zonder dat je een enorme kok hoeft te zijn) zet je zonder veel moeite iets heel lekkers en ook wel ‘indrukwekkends’ op tafel.

Placeholder Image

Sonja

Ik heb gevoelige darmen en vaak last van mijn gewrichten. Door de Kickstart ben ik 3 kilo afgevallen en had ik minder gewrichtsklachten. De recepten waren heel lekker en ik vond het leuk om eens met andere kruiden te koken.

 

 

 

Placeholder Image

Ellen

Ik heb me opgegeven voor dit programma omdat ik mijn voedingspatroon graag aan wilde passen.

Ik heb nu ontdekt welk effect bepaald eten en drinken op mijn lichaam heeft. Ik heb mijn eetpatroon aangepast en heb nu geen last meer van energie-dips in de middag en ik word weer uitgerust wakker. Ook ben ik 3 kilo afgevallen!

Placeholder Image

Minouk

Positief contact, duidelijke instructie en hele inspirerende recepten voor na de detox. 

Ik voel me nu slank, fit en energiek en ik ben een paar kilo lichter. Zeker voor herhaling vatbaar! Nu na twee maanden zijn we nog steeds lekker aan het koken met de recepten die we bij de cursus kregen.

 

Placeholder Image

Sanne

Ik heb me opgegeven voor dit programma omdat ik wilde breken met een paar eetgewoonten zoals onaandachtig en snel eten.

Daarnaast wilde ik mijn weerstand verhogen en was ik nieuwsgierig naar hoe mijn lijf zou reageren op ‘stoppen met verslavende productgroepen’. Ook wilde ik meer plantaardig koken en 2 kilo gewichtsverlies zou een mooie ‘bijvangst’ zijn.

Ik ben me veel bewuster van mijn lichaam geworden en ik ben op een andere manier naar mijn voedingspatroon gaan kijken. Zo ben ik gestopt met verslavende en oppeppende productgroepen. En er is nu ruimte ontstaan om nieuwe gewoonten aan te leveren die meer evenwicht geven. 

Hierdoor heb ik heb veel minder last van energiedips gedurende de dag en word ik energieker wakker. Ook ben ik nog eens 3 kilo afgevallen.

Ik kan het echt iedereen aanraden!

Placeholder Image

Jolijn

Omdat ik vaak last van mijn buik had en snel misselijk ben, heb ik meegedaan dan dit programma.

Het was geweldig om hieraan mee te doen. Ik kreeg praktische recepten en handige tips wat wel en niet te eten en drinken. Martine reageerde vrijwel direct op al mijn vragen. Ze stimuleerde mij en was erg betrokken.

Na enkele dagen voelde ik me beter in mijn lijf, fit en energiek. Martine voorzag mij ook van persoonlijk advies en passende alternatieven als iets mij minder goed af ging.

Ik heb nu aanpassingen gedaan aan mijn eetpatroon die eigenlijk zó eenvoudig te realiseren zijn en die mij heel erg goed doen. Ik voel me beter in mijn vel en ik doe daar eigenlijk geen enkele moeite voor. Ik kan het iedereen aanraden!

 

 

Placeholder Image

Martje

Door mee te doen aan dit programma heb ik ervaren dat je je spijsvertering echt tot rust kunt brengen om van daaruit weer op te bouwen.

Ik was voor mijn werk op reis dus het was een uitdaging om het te integreren in een drukke ‘overal en nergens’ week, maar Martine was er altijd met praktische adviezen en support.

Voor mij was het een goede start van een meer gebalanceerde levensstijl

 

 

 

 

 

 

 

DAT WIL IK OOK!

 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

Ik weet zeker dat als je de stappen uit het programma zet, jij ook hele mooie resultaten gaat behalen.

Daarom geef ik je de mogelijkheid om het programma 2 weken gratis uit te proberen. Als je van mening bent dat het niet voor jou werkt, stuur dan binnen 14 dagen na aanmelding een e-mail naar me en laat zien dat je de opdrachten uit de eerste module gedaan hebt. Je krijgt je geld dan gewoon terug.

Placeholder Image
Placeholder Image

Frequently Asked Questions

Placeholder Image

Wat kies jij?

Je hebt nu 2 keuzes. De eerste keuze is om niets te doen. Je blijft doorgaan zoals je deed met steeds minder energie en meer klachten als gevolg. Want als je niet kiest, kies je eigenlijk wel. Je kiest er dan namelijk voor om alles bij het oude te laten

Of je kiest voor optie nummer 2: Je beslist hier en nu dat je gezondheid en je geluk prioriteit hebben en je kiest voor een bewezen methode en een simpel stappenplan zodat je makkelijk en snel resultaat behaalt. En daar help ik je natuurlijk heel graag mee.

Dus.. wil jij net als die honderden vrouwen die ik de afgelopen jaren geholpen heb, ook die frustrerende weg van vallen en opstaan overslaan en hier de shortcut naar snel mooie resultaten halen? Op een leuke en lekkere manier?

Doe dan mee met Detox Kickstart!

JA, IK DOE MEE!

"A year from now you'll wish you had started today"

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op [email protected].