[GRATIS ONLINE WORKSHOP]

Hoe je binnen 21 dagen fitter, slanker en energieker wordt.. zonder hard te werken.

De simpele manier naar meer energie en een gezond gewicht, zonder te diëten, jezelf uit te hongeren of af te beulen in de sportschool.

DAT WIL IK OOK!

In deze online workshop ontdek je:

1

De #1 oorzaak waarom het je niet lukt om af te vallen of meer energie te krijgen..

en de simpele life hack die ervoor zorgt dat het je deze keer wél lukt (en dat is heel iets anders dan je denkt.)

 

2

 

Wat de 3 grootste valkuilen zijn

die bijna iedereen maakt waardoor het je niet lukt om aan een gezonde leefstijl te beginnen of je goede gewoontes vol te houden. En hoe je deze kan vermijden.

 

3

Wat de snelste en makkelijkste manier is naar meer energie en jouw ideale gewicht..

zonder calorieën te tellen, jezelf uit te hongeren of af te beulen in de sportschool. En de simpele tips & tricks die ik zelf dagelijks gebruik om elke dag te bruisen van energie en op gewicht te blijven. Zelfs als ik me een tijdje heb laten gaan ;)

 

4

 

Hoe je voorkomt dat je de hele dag bezig bent met wat je wel en niet mag eten.. 

en hoe de 80/20 regel jou helpt om gewoon te eten wat je lekker vindt zonder dat je je schuldig hoeft te voelen over dat lekkere taartje of die goed-gevulde borrelplank.

5

De 3 simpele Ayurvedische gewoontes die je helpen om

je lichaam en je geest in balans te brengen. Je zal zien dat als je deze eeuwenoude simpele gewoontes implementeert dat je binnen no-time weer bruist van energie en makkelijk op jouw ideale gewicht komt.

Nu is de tijd om in actie te komen

Of je nu eindelijk eens op een duurzame manier aan je gezondheid wil werken of als je al jaren worstelt met diëten, sporten of supplementen die niet doen wat ze beloven, dan kan dit een keerpunt in je leven zijn.

Ik leg je in Jip en Janneke taal uit hoe je dankzij de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda wel meer energie krijgt en makkelijk afvalt. Niet door hard te werken, maar met behulp van een hele simpele methode. 

In deze online workshop vertel ik je precies wat je moet doen om te bruisen van energie, voor een ideaal gewicht en een stralende gezondheid. Zonder hard te werken of afzien.

Deze workshop is een must voor je als je...

  • die moeder bent die zich constant schuldig voelt omdat ze haar kind weer eens achter de iPad parkeert want... geen energie om iets leuks te gaan doen (#momguilt).
  • die vrouw bent die alle ballen tegelijkertijd in de lucht houdt. Die én ambitieus is, én gezond wil eten én een leuke moeder, aantrekkelijk partner en fijne vriendin wil zijn, zonder het gevoel te hebben dat je voortdurend op alle fronten tekort schiet
  • al van alles geprobeerd hebt, maar zonder het gehoopte resultaat en je gewoon he-le-maal klaar bent met hard werken,  diëten, steeds wisselende gezondheidshypes en dure supplementen die toch niet zo goed blijken te werken als beloofd (hallo jojo-effect!).

NU AANMELDEN

Ik nodig je uit...

Ayurveda heeft echt mijn leven veranderd.

En niet alleen dat van mij. Ik heb inmiddels al tienduizenden andere vrouwen geholpen om ook fitter, slanker en energieker te worden.

Na al die jaren heb ik het geheim ontdekt hoe je op een simpele en ontspannen manier meer energie krijgt en een ideaal gewicht bereikt in plaats van keihard werken zonder resultaat te behalen.

In deze gloednieuwe workshop combineer ik alle Westerse kennis over voeding, leefstijl en gezondheid die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met de Oosterse wijsheid uit de Ayurveda. The best of both worlds :)

Als jij wil dat dit het jaar wordt waarin je weer bruist van energie en je makkelijk jouw ideale gewicht bereikt, dan sta ik klaar om je te helpen.

Liefs,
Martine

 

AANMELDEN