WIL JIJ GEZONDER WORDEN, MEER ENERGIE & makkelijk afvallen?

MAAR DAN ZONDER TE DIETEN, DURE PILLEN OF MEER TE SPORTEN?

Dan heb ik iets voor je!

365 DAGEN FIT MET AYURVEDA
Online jaarprogramma

ALLEEN NU VAN €297 VOOR €67,-

ja, dat wil ik!

REKEN NOG DIT JAAR MET JOUW ONGEZONDE GEWOONTES AF MET 365 DAGEN FIT MET AYURVEDA!

NU TIJDELIJK MET 2 EXTRA BONUSSEN

"Ik voel me in balans, heb geen last van energie-dips meer en als kers op de taart ben ik ook nog eens een paar kilo afgevallen. Door de stap voor stap aanpak lukt het me nu wel. "

Mandy Baerts

wil jij Meer energie & makkelijk afvallen maar niet meer diëten?

Net als bijna iedereen heb ik in de loop van mijn leven behoorlijk wat ongezonde gewoontes aangeleerd. Iets lekkers bij de koffie, een wijntje (of twee) aan het einde van de dag en 's avonds te lang voor de tv blijven hangen waardoor ik de volgende dag moeite had om op te staan.

Ik wist dat wat ik deed niet goed voor me was want ik voelde me vaak uitgeblust en wat ik ook probeerde, er kwam er elk jaar weer een kilootje bij. Ik wilde dolgraag van mijn ongezonde gewoontes af maar ingesleten gewoontes veranderen is één van de lastigste dingen die er zijn.

Hoe vaak ik in mijn leven al niet geprobeerd heb om minder te snoepen, minder tv te kijken of gezonder te eten..  Aan het begin van de week begon ik meestal vol goede moed aan een nieuw dieet of goed voornemen, om na een paar dagen te merken dat ik het alweer opgegeven had.

Ik werd steeds zwaarder en kreeg steeds minder energie en ondertussen werd mijn afhankelijkheid van eten steeds groter. Ik was constant bezig met wat ik wel en niet mocht eten, wanneer ik weer mocht eten en hoeveel ik dan mocht eten. Dat was niet wie ik wilde zijn en al helemaal niet het voorbeeld dat ik aan mijn dochtertje wilde geven.

Ik heb toen een besluit genomen:

nooit meer diëten

Ik wilde niet langer hopen op the next new thing maar ging mijn lichaam geven wat het nodig had.

gezonde keuzes

Ik ging leren hoe ik de onbalans die ik in de loop van mijn leven opgebouwd had terug kon draaien. 

stap voor stap

Zodat ik op een prettige en simpele manier gezonder werd, weer bruiste van energie en moeiteloos én blijvend afviel.

"Door gezonde keuzes te maken ben ik goed verzadigd na een maaltijd en denk ik niet meer de hele dag: wat zal ik nu eens gaan eten of snoepen."

Carola

Hoe zou je het vinden als ik jou een jaar lang help om fit te worden én te blijven?

Al ruim 8 jaar deel ik mijn passie voor Ayurveda met iedereen die het maar wil horen. De afgelopen jaren heb ik duizenden vrouwen geholpen met het aanleren van gezonde gewoontes. Hierdoor weet ik wat wel en wat niet werkt.

Uit eigen ervaring en door met zoveel klanten te werken weet ik wat je moet doen om snel gezonder te worden, meer energie te krijgen en makkelijk af te vallen. Zonder te diëten of meer te sporten.

Ook weet ik hoe je ervoor zorgt dat je gewoontes voor je gaan werken in plaats van tegen je, waardoor je met veel minder moeite, veel meer gaat bereiken.

Dit is precies wat ik deel in mijn 365 DAGEN FIT MET AYURVEDA ONLINE JAARPROGRAMMA.

Dit programma heeft inmiddels tienduizenden vrouwen geïnspireerd en gemotiveerd om de juiste keuzes te maken. Zodat ze snel gezonder werden, meer energie kregen en op een gezond gewicht kwamen.

Dit programma geeft je niet alleen inspiratie en motivatie maar ook resultaat! 

dat wil ik ook!

"Mijn behoefte aan zoet was binnen twee weken nagenoeg weg.. Kortom ik ben een blij mens :)"

Cindy

DE VOORDELEN VAN 365 dagen fit met Ayurveda!

✔ Ontdek de cruciale bouwstenen voor een goede gezondheid, direct meer energie en jouw ideale gewicht.

✔ Ontvang een heel jaar lang praktische tips, waardevolle strategieën en heerlijke recepten zodat je binnen no-time weer in balans bent.

✔ Wekelijks positieve ondersteuning, inspiratie en motivatie zodat je het makkelijk volhoudt.

✔ Vanaf nu weet je precies wat je wel en niet moet eten en doen om je fit te voelen.

✔ Stem je dagelijkse gewoontes op jouw natuurlijke ritme af en ervaar balans, gemak en ‘flow’.

Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving; volg het waar en wanneer je wil - dankzij de handige app nu zelfs op je telefoon! 

✔ Ik help je de vertaalslag te maken van de Oosterse Ayurvedische wijsheid naar de Westerse dagelijkse praktijk zodat je deze eeuwenoude kennis moeiteloos kan toepassen in je drukke leven.

VAN €297,- NU VOOR €67,-

VOOR WIE IS 365 DAGEN fit met Ayurveda BEDOELD?

Je wordt heel blij van dit programma als je:

✔ Niet aan nog meer nieuwe dieten, sporthypes of voedingssupplem-adviezen wil beginnen.

✔ Begrijpt dat de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt, je gebracht hebben waar je nu staat. En voelt dat je dit ook weer (met wat hulp) kan omkeren.

✔ Je gewoontes voor je, in plaats van tegen je wil laten werken.

✔ Nieuwsgierig bent naar de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda.

✔ Jezelf niet langer wil pushen, maar op een prettige manier je gewoontes wil veranderen zodat je snel weer lekker in je vel zit.

 

Het maakt niet uit:

✔ Hoe gezond of ongezond je nu bent. Dit programma is geschikt voor iedereen die haar gewoontes op een prettige manier wil verbeteren.

✔ Wat je in het verleden allemaal al geprobeerd hebt. Deze Ayurvedische methode werkt al duizenden jaren en zal ook altijd blijven werken.

✔ Of je een gezin hebt (met allemaal verschillende energie-types) of een drukke baan. Dit programma is geschikt voor iedereen en heb ik speciaal ontwikkeld voor drukke Westerse vrouwen zoals jij en ik.

✔ Of je bepaalde dingen niet lust, voedselintoleranties hebt, vegetariër of veganist bent. De recepten zijn makkelijk aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

 
 

Dit is 365 dagen Fit met Ayurveda!

Ik heb dit programma speciaal ontwikkeld om je te helpen de onbalans die in de loop van je leven opgebouwd is terug te draaien.

In dit programma leer ik je in een rustig tempo en stap voor stap gezonde gewoontes aan op basis van de eeuwenoude wijsheid uit de Ayurveda.

Je zal zien dat als je deze kleine gewoontes in je leven integreert, je leven totaal verandert.

Je voelt je al snel energieker en lichter, je wordt fitter en gezonder, je krijgt meer zelfvertrouwen en focus, kortom: je wordt weer zoals je zou moeten zijn. 

 
ja, dat wil ik!

ALLEEN NU MET DEZE EXTRA BONUSSEN

"Een eenvoudige en mooie manier van hoe het ook kan! Afvallen en toch lekker eten. Zelfs vrienden vinden het verrassend lekker. De handvatten zijn erg nuttig. Dankjewel Martine!"

Marijn Jupijn Stokman

VAN €297,- NU VOOR €67,-

eenmalige investering

€67,-

  • Het volledige jaarprogramma
  • Elke maand 4 mini-challenges
  • Gratis receptenbundel 
  • Uitprintbare receptenkaarten
  • Handige boodschappen-spiekbriefjes 
dat wil ik!

Veelgestelde vragen

Het 365 dagen Fit met Ayurveda programma is een laagdrempelig programma waarin je op een simpele en praktische manier kennis maakt met de eeuwenoude wijsheid uit de  Ayurveda.

Gedurende dit jaar leer je in een rustig tempo nieuwe gezonde (Ayurvedische) gewoontes aan.

Je ontvangt een jaar lang elke week praktische tips, waardevolle strategieën en heerlijke recepten zodat je binnen no-time weer in balans bent, bruist van energie en moeiteloos op jouw ideale gewicht komt.

Jazeker! Ik bied een 100% tevredenheidsgarantie.

Als het programma je niet bevalt, dan kan je binnen 14 dagen je geld terug vragen. Je hebt dus 14 dagen de tijd om het programma gratis uit te proberen.

Ik garandeer je dat dit je leven gaat veranderen. Het enige dat je hoeft te doen is je opgeven en het uitproberen.

Als het je om wat voor reden dan ook niet bevalt dan krijg je je geld terug. Maar als je net bent als mijn andere deelnemers, dan kan deze dag letterlijk een nieuw begin voor je zijn.

Ik weet hoe frustrerend dit is omdat ik het zelf ook meegemaakt heb.

Ayurveda heeft een totaal andere aanpak dan de reguliere adviezen die je de laatste jaren hoort.

Je bent hier helemaal aan het goede adres als je op een gezonde, veilige én lekkere manier blijvend in balans wil komen en afvallen.

Dat lukt je namelijk alleen als je je voedingspatroon en leefstijl rustig aanpast en dat is precies wat ik je leer tijdens 365 dagen Fit met Ayurveda.

Door je eetgewoontes te veranderen, hoef je nooit meer te diëten en val je moeiteloos af terwijl je wel gewoon lekker kan blijven eten (en ook alles mag eten!). 

Dan heb ik goed nieuws! Mijn recepten ontwikkel ik speciaal voor mensen zoals jij en ik, die graag gezond willen eten maar geen ingewikkelde dingen willen maken en eten.

Mijn maaltijden zijn makkelijk te maken en geschikt voor het hele gezin (kinderen vinden ze ook altijd erg lekker!).

Mijn recepten bevatten weinig tot geen snelle koolhydraten, veel groente en gezonde granen. En je kan de ingrediënten gewoon bij de Albert Heijn kopen :)

Ik ben geen overgangsconsulente maar veel vrouwen die bij mij komen hebben last van overgangsklachten.

Ze voelen zich allemaal binnen enkele weken al veel beter dus ik durf wel te stellen dat mijn methode ook werkt voor overgangsklachten.

Verjonging is één van de acht specialismen in Ayurveda. Ayurveda richt zich op het vertragen of stoppen van het verouderingsproces, waaronder de overgang valt.

En daarom werken mijn programma's ook zo goed voor vrouwen met overgangsklachten.

Als je last hebt van je spijsvertering dan gaat dit programma je zeker helpen!

Al mijn programma’s zijn erop gericht om je spijsvertering te verbeteren en te versterken want dat is namelijk de basis van een goede gezondheid.

Zeker! Ik gebruik geen tot weinig vlees, al mijn recepten zijn vrij van E-nummers en de meeste zijn ook vrij van gluten, lactose en geraffineerde suiker of ik geef er alternatieven voor.

Nee hoor, dat is geen enkel probleem. Mijn programma’s zijn gericht op voeding (en niet op sporten).

Ook al is sporten heel gezond, het is wetenschappelijk bewezen dat je door sporten niet afvalt.

Als je wil afvallen en meer energie wil, dan moet je aan je voedingspatroon werken. En dat is precies wat we in dit programma doen.

Ik vond Ayurveda ook altijd heel interessant maar te ingewikkeld om in mijn drukke leven te integreren.

Daarom heb ik dit programma ontwikkeld; zodat je het beste uit de Ayurveda op een simpele manier kan integreren in je (drukke) Westerse leefstijl.

Het heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik jou ook!

Het 365 dagen Fit met Ayurveda programma heb ik ontwikkeld zodat het geschikt is voor alle types - ideaal als je met allemaal verschillende dosha's in één huis woont.

Als je een persoonlijk advies op basis van je dosha (energietype) wil, dan kan je je hier opgeven voor de workshop Ontdek je Dosha.

Ja zeker. Dit programma is geen afslankprogramma, maar een programma waarin je weer op je natuurlijke gewicht komt.

Voor veel mensen betekent dit afvallen, maar mensen met ondergewicht komen over het algemeen juist aan door het volgen van dit programma.

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail ons even op [email protected]

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.